Home / Novosti / Društvo / PROGRAM JAVNE RASPRAVE: Nacrt Odluke o vodosnadbijevanju seoskih i drugih naselja

PROGRAM JAVNE RASPRAVE: Nacrt Odluke o vodosnadbijevanju seoskih i drugih naselja

Predsjednica opštine Danilovgrad je Zaključkom broj 01-1678/1 od 06.06.2019. godine utvrdila Nacrt Odluke o vodosnadbijevanju seoskih i drugih naselja na teritoriji opštine Danilovgrad.

Prednje navedeni nacrti odluke stavlja se na javnu raspravu.

PROGRAM JAVNE RASPRAVE

Povodom nacrta Odluke  o vodosnadbijevanju seoskih i drugih naselja na teritoriji opštine Danilovgrad organizuje se javna rasprava koja će trajati 15 dana počev od 07.06.2019. godine, zaključno sa 22.06.2019. godine.

Prednje navedeni nacrt odluke objavljen je na internet stranici Opštine Danilovgrad www.danilovgrad.me, a sa istim se mogu upoznati i u kancelarijama: Sekretarijata za komunalno, stambene poslove i saobraćaj koji će i sprovesti javnu raspravu.

Centralna javna rasprava će se održati dana 19.06.2019. godine sa početkom u 13,00 časova u Velikoj sali Skupštine opštine Danilovgrad.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se u pisanoj formi prednje navedenom sekretarijatu na adresu: Opština Danilovgrad, Trg 9. decembar bb, Danilovgrad ili na e-mail adrese: urbanizam.saobracaja@danilovgrad.me  do isteka roka za javnu raspravu.

Sekretarijata za komunalno, stambene poslove i saobraćaj razmotriće dospjele primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će isti  sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

NACRT ODLUKE SE MOŽE POGLEDATI OVDJE

About Admin

Check Also

Vremenska prognoza Danilovgrad

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 21, najviša dnevna od 22 do 33 stepena   …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *