Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo live stream - Volim Danilovgrad
Connect with us

Sport

Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo live stream

Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo live stream prenos uživo Live stream.

Ukoliko želite pratiti utakmicu Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo to možete učiniti na nekom od sledećih linkova:

Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo Live stream

Prvi link se nalazi na SOFASCORE sajtu
UTAKMICU MOŽETE PRATITI KLIKOM OVDJE

Utakmicu takođe možete pratiti i na linku na sajtu 101 greatgoals
LINK OVDJE

Bosna i Hercegovina Italija prenos uživo Live stream

Arena Sport je jedan od kanala koji prenosi sve utakmice sa naših prostora. Tako možete posjetiti sledeći link i putem svojih uređaja pratiti prenos utakmice

Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android

Ukoliko želite pratiti utakmicu Bosna i Italija prenos uživo to možete učiniti I NA RUSKOM SAJTU na:

LIVE RU
No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by www.volimdanilovgrad.me nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site www.volimdanilovgrad.me is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright. please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

  Odricanje odgovornosti: „Volim Danilovgrad“ nije pravno lice! Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava. Molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

Ostavite komentar

Leave a Reply

Društvo

Opština potpisala ugovore o sufinansiranju sportskih klubova

Izvor Opština Danilovgrad

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević potpisala je ugovore sa predstavnicima sportskih kolektiva koji su na konkursu za raspodjelu sredstava namijenjenih za finansiranje sporta u tekućoj godini ispunili uslove za ovaj vid novčane podrške.

Na tom spisku nalaze se FK “Iskra”, KK “Danilovgrad”, MRK “Danilovgrad”, Karate klub “Iskra”, Plesni klub “Matriks”, TK “Čelendž”, OFK “Spuž” i FK “Danilovgrad”.

Shodno Odluci o finansiranju sportskih klubova po konkursu je dodijeljeno 100 hiljada eura, od ukupno 200 hiljada koliko je planirano budžetom za ovu godinu.

„Posebno raduje činjenica da je komisija odlično obavila svoj dio posla i da na njen rad nije bilo primjedbi i prigovora od strane kandidata koji su učestvovali na konkursu. Znamo da opredijeljeni novac nije dovaljan za funkcionisanje bilo kog kluba ali opština će uvijek u okviru mogućnosti pomagati sport I vrijedne sportiste koji na pravi način afirmišu ovu sredinu na domaćoj I međunarodnoj sceni“, rekla je Kovačević i čestitala kadetima rukometnog kluba koji su minulog vikenda osvojili titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Predsjednik OFK Spuž, Dejan Rolović glavni skaut menadžerske agencije iz Njemačke

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Predsjednik OFK Spuž, Dejan Rolović imenovan je za glavnog skauta menadžerske agencije European Soccer Connection GM za Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da je sjedište agencije u Njemačkoj. Rolović je diplomirani fudbalski trener Univerziteta UNION Beograd, sa UEFA licencom.

“Radi se o veoma ozbiljnoj i respektabilnoj agenciji, čiju ponudu nijesam mogao da odbijem. Vlasnik agencije,proslavljeni turski fudbaler Sercan Guvenisik, sa kojim sam već izvjesno vrijeme u stalnom kontaktu, izrazio je želju da sarađuje sa igračima sa ovih prostora”, rekao je Rolović. On je naglasio da mu imenovanjem za glavnog skauta predstavlja izuzetnu čast i nagradu za dosadašnji rad u fudbalu.

“Trudiću se da opravdam ukazano povjerenje i da postignem što bolje rezultate. Agencija posreduje u većini evropskih država, najviše u Njemačkoj i Turskoj. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade i talentovane igrače da posredstvom naše agencije ostvare svoje snove gradeći fudbalsku karijeru u velikim evropskim klubovima”, kazao je Rolović.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije