Naslovna - Sport - Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream
Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream

Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream

Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream

Ukoliko želite pratiti utakmicu Crna Gora Novi Zeland uživo, predlažemo da posjetite sledeći LINK

FIBA YOUTUBE

Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream (LINK II)

Utakmica Crna Gora Novi Zeland   može se pratiti i na LINKU

SOFASCORE

Košarkaška reprezentacija Novog Zelanda je atipična ekipa, rekao je košarka[ki reprezentativac Crne Gore Milko Bjelica.

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Nanđingu sa Novim Zelandom utakmicu drugog kola F grupe Svjetskog prvenstva u Kini.
Crnogorski košarkaši u debitantskom meču na šampionatima svijeta poraženi su juče od Grčke 85:60.

“Novi Zeland je atipična ekipa. Za evropsko svatanje košarke skroz drugačiji sistem. Međutim, treba da se zaboravi prošla utakmica. Svjesni smo kvaliteta ekipe. Odradili smo trening. Mislim da smo se dosta dobro pripremili. Idemo u sljedeću u utakmicu. Svjesni smo da svih pet igrača šutira za tri poena. Imamo taktiku”, ocijenio je Bjelica.

Poraz je upisao i Novi Zeland od Brazila 102:94.

“Jedna specifična utakmica, totalno atipična na sve što smo navikli. Moramo da budemo oprezni na njihove bekove i centre koji šire i šutiraju u ranom napadu. Maksimalan fokus na rani napad”, zaključio je Nikola Ivanović.

Utakmica će početi u deset sati.

U drugom meču te grupe, u 14 sati, rivali će biti Grčka i Brazil.

Crna Gora Novi Zeland uživo prenos Live stream (LINK III)

Ukoliko želite pratiti utakmicu Crna Gora Novi Zeland uživo, predlažemo da posjetite sledeći LINK

IMIS SPORTS

“Grčka je tim sjajnih pojedinaca, a ne bih potencirao samo Adetkumba, koji jeste najbolji. Tu su i asovi Panatinaikosa, Olimpijakosa… Kako da im pariramo – samo timskom igrom, kao i u kvalifikacijama. To bi trebalo da bude i naš put na Mundobasketu”, istakao je Mitrović.

I Grčka zna kvalitete Crne Gore…

“Znaju oni da smo u igri pet na pet u dobroj poziciji i da imamo prednost. Njihov zadatak je da nas natjeraju na greške, da prave pritisak na loptu. Radili smo sve na trenizima, spremili se, sada ostaje da se vidi kako će to izgledati na terenu”, ističe Mitrović.

Prve utakmice su često atipične, ističe selektor.

“Početak ne mora da pruži i realnu sliku, jer se ekipe privikavaju na takmičenje. Nadamo se da će i sreća biti na našoj strani”.

Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android

No videos, or video links, that can be found on this page are not owned bywww.volimdanilovgrad.me nor is hosted / streamed on our server!

All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site www.volimdanilovgrad.me is not responsible for the legality of that links and copyright infringement. If there are links that you believe infringe copyright, please contact links hosting and report them in order to remove them. This will also cause removal from www.volimdanilovgrad.me.

You can also report any inappropriate links on the blog’s page http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ and after the check it will be removed from our site (but will still be available on other sites until it is completely removed from the origin server, e.g. YouTube). Therefore, you are using this site at your own risk!

  Odricanje odgovornosti: „Volim Danilovgrad“ nije pravno lice! Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može vidjeti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.volimdanilovgrad.me, niti se hostuje/strimuje na našem serveru! Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim…

Samim tim sajt www.volimdanilovgrad.me nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.volimdanilovgrad.me. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga http://www.volimdanilovgrad.me/contact/ i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

Takođe pogledajte

Grčka Bosna i Hercegovina prenos uživo

Grčka Bosna i Hercegovina prenos uživo Live stream

Grčka Bosna i Hercegovina prenos uživo live stream prenos uživo Live stream. Bosna i Hercegovina …

Kosovo Crna Gora prenos uživo

Kosovo Crna Gora prenos uživo Live stream

Kosovo Crna Gora prenos uživo live stream prenos uživo Live stream. Crna Gora večeras igra …

Оставите одговор

%d bloggers like this: