Naslovna - Novosti - Društvo - Doček Nove godine na otvorenom
Doček Nove godine na otvorenom
Najluđa noć se osjeća u vazduhu

Doček Nove godine na otvorenom

Ukoliko se još uvijek niste odlučili gdje ćete dočekati Novu godinu a želite uživati na otvorenom, prenosimo Vam programe u primorskim gradovima Kotor, Herceg Novi, Tivat i Budva.

Opština Kotor i Turistička organizacija (TO) tog grada za Novu godinu organizuju dvodnevni rok spektakl sa, nekim od najzvučnijih imena domaće i regionalne muzičke scene. nastupiće ukupno 10 izvođača, a Opština je za tu namjenu obezbijedila 80.000 eura.„Nastupiće Partibrejekersi, Električni orgazam, Letu štuke, Obojeni program, Let tri, Disciplina kičme, uz nekoliko bendova prije i poslije njih. Za sam doček je planirano pet izvođača i druge večeri takođe pet. Uključen je i popodnevi program. Dakle pravi mali Vudstok u Kotoru jer je ovo prvi put da se jedan takav događaj u Crnoj Gori realizuje u zimskom periodu”, kazala je direktorka TO Kotor Ana Nives Radović, za Radio Kotor.

HERCEG NOVI

 

Četvorodnevni novogodišnji program u Herceg Novom biće organizovan u parku bivšeg hotela “Boka”, umjesto na Trgu Nikole Đurkovića kako je bilo ranije najavljeno, a glavna zvijezda dočeka biće Vlado Georgiev.

 

TIVAT

 

 

BUDVA

 

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 01. novembra u 11.00h, u hotelu “Moskva” u Budvi. Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2018. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

Program doček 2018 počinje 29. decembra na centralnoj bini ispred starogradskih bedema, otvara ga Hladno pivo i S.A.R.S.Dan kasnije, 30. decembra, muzički program nastavlja se nastupom Bajage i instruktora.

U najluđoj noći organizaotori su se potrudili da dovedu trenutno najpoznatiji tribute bend  „Queen real tribute“, bend iz Beograda, zaljubljenike u kultni britanski rok bend „Queen“.

Nakon njih, kao zvijezde večeri nastupiće Bregović i Bijelo dugme, a u Budvu dolaze i pjevači koji su bili sastavni dio ovog benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

 

DOČEK NOVE GODINE NA PODGORIČKOM TRGU 

Takođe pogledajte

Održana centralna javna rasprava: Za zaštitu rijeke Zete

 Svi zagađivači Rijeke Zete što skorije treba da opreme svoja postrojenja savremenim kolektorima i filterima …

Najviše glasova građana za projekat „Preduzetništvo, inovacije i digitalne tehnologije za dobro mladih“

Crnogorski Telekom je, kroz konkurs Za svako dobro, dodijelio 30 hiljada eura za realizaciju tri …

Оставите одговор

%d bloggers like this: