Naslovna - Novosti - Tehnologija - Glasine kažu da će ovogodišnji iPhone modeli imati veće ekrane, više memorije, te veću bateriju

Glasine kažu da će ovogodišnji iPhone modeli imati veće ekrane, više memorije, te veću bateriju

Prema nepotvrđenim informacijama, ove godine Apple bi mogao predstaviti tri nova iPhone modela, od kojih će jedan biti “jeftiniji” sa 6.1-inčnim LCD ekranom i bez 3D Touch opcije, dok će ostala dva modela biti 5.8-inčni iPhone X i 6.5-inčni iPhone X Plus.

Pored većeg displeja, KGI analitičar Ming-Či Kuo sugeriše da će Apple povećati i količinu RAM-a u novim iPhone X modelima. Apple je do sada nudio 3GB RAM-a u iPhone-ima, ali Kuo tvrdi da će novi modeli stići sa 4GB RAM-a.

Dodatnih 1GB RAM-a bi moglo biti korisno. Posebno kada se pogledaju testovi brzine, gde iPhone X zaostaje za nekim Android konkurentima. Kuo takođe ističe da će Apple povećati i veličinu baterije, koja će umesto 3300mAh iznositi 3400mAh.

Kuo sugeriše i da će iPhone X modeli za ovu godinu zadržati bateriju L oblika iz dva dela. Ovo se kosi sa nedavnim izveštajima da će Apple implementirati novi dizajn, sa single-cell baterijom L oblika.

(benchmark)

Takođe pogledajte

Danas ističe pauza američkih sankcija prema Huaweiju

Američki predsednik Donald Trump oštro je demantovao navode da razmišlja o ukidanju sankcija za Huawei, ali …

Xiaomi Redmi Note 7 – test i recenzija

Xiaomi Redmi Note 7 – test i recenzija

Xiaomi pravi sve bolje mobilne uređaje, te ih na tržište plasira po primamljivim cijenama – …

Оставите одговор

%d bloggers like this: