Opština Danilovgrad je ranije objavila poziv za podršku ženskom preduzetništvu, gdje će kroz javni konkurs raspodijeliti 10 000 eura za one biznise koji budu najbolji a koji za nosioce imaju žene iz opštine Danilovgrad.

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Opštine Danilovgrad u saradnji sa Kancelarijom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) organizuje II info dan o ženskom preduzetništvu dana 12.03.2019. (utorak) sa početkom u 10,00 časova.

Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisan je 01.03.2019. godine i otvoren je do 01.04.2019. godine do 12,00 časova. Iz budžeta opštine Danilovgrad je opredijeljeno 10.000,00 €.  Pravo učešća na Javnom konkursu imaju preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa sa teritorije opštine Danilovgrad koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis i dobiju nepovratnu finansijsku podršku Opštine (prebivalište i mjesto realizacije biznisa mora biti na teritoriji Danilovgrada). Aplikacioni formular (Obrazac 1 i Obrazac 2) za učešće na Javnom kokursu su objavljeni na internet stranici Opštine Danilovgrad na sljedećem linku:

https://www.danilovgrad.me/me/vijesti/javni-konkurs-za-raspodjelu-sredstava-iz-budzeta-opstine-danilovgrad-opredijeljenih-za-podrsku-zenskom-preduzetnistvu

Na II info danu će biti predstavljeni aplikacioni formulari i obezbijeđena konsultantska podršku za sve zainteresovane podnosioce biznis ideja. Svaka zainterosovana preduzetnica/privredno društvo će ponaosob imati priliku da sa konsultantima razgovara o svojoj biznis ideji.

II Info dan će se održati u Velikoj sali Opštine Danilovgrad sa početkom u 10,00časova, a ovim putem se pozivaju svi zainteresovane da učestvuju u što većem broju.

Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta opštine Danilovgrad Podrška ženskom preduzetništvu

Kontakt osoba:

Nataša Čović, sekretarka Komisije

+382 20 816 140 / 812 151

e-mail: natasa.covic@danilovgrad.me ili finansije@danilovgrad.me

PREDSJEDNICA KOMISIJE

Maja Pavličić