Naslovna - Novosti - Društvo - JU OŠ „Vuko Jovović“ u Danilovgradu CEDIS nastavlja sa podrškom obrazovnim ustanovama

JU OŠ „Vuko Jovović“ u Danilovgradu CEDIS nastavlja sa podrškom obrazovnim ustanovama

CEDIS nastavlja da pruža podršku obrazovano-vaspitnim ustanovama, ovog puta projektom koji podrazumijeva donaciju novčanih sredstava u iznosu od dvije i po hiljade eura  JU OŠ „Vuko Jovović“ u Danilovgradu i JPU “Zagorka Ivanović” sa Cetinja.

“Nezaobilazni dio poslovne strategije CEDIS –  je društveno – odgovorna orijentacija, i to sa posebnim akcentom na obrazovni sistem, što potvrđuje i ovaj projekat. Kao što smo i ranije isticali, osnovni princip poslovanja CEDIS-a je posvećenost i briga za zajednicu. Način na koji mi u CEDIS – u to radimo podrazumijeva međusobno razumijevanje i saradnju sa okruženjem u kojem poslujmo, otkrivanje i trajno rješavanje problema. Podrška obrazovnim procesima u Crnoj Gori je naše posebno polje interesa,“ istakla je Marija Jovović, šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u i dodala da je „ulaganje u obrazovni sistem  preduslov za razvoj društva.

„Ljudi svojim intelektualnim i kreativnim potencijalima predstavljaju stratešku osnovu razvoja društva, oni su nosioci znanja, ideja i informacija. Zato ćemo nastaviti sa podrškom obrazovnom sistemu Crne Gorem i u narednom periodu“, kazala je Jovović.

 „Zahvaljujući donaciji CEDIS-a upotpunjen je budžet za zamjenu trideset godina starih prozora i vrata na tehničkom dijelu vrtića JPU „Zagorka Ivanović“, istakla je Senka Vuksanović, direktorica najstarije predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Zahvalnost CEDIS-u što im je pružio podršku ističe i Nataša Vuletić, direktorica JU OŠ „Vuko Jovović“ koja je naglasila da bez te podrške ne bi bili u prilici da realizuju stolarske radove u holu škole.

Ove godine CEDIS je donirao novčana sredstva i Gimnaziji „Slobodan Škerović“, dok je JU OŠ „Njegoš“ iz Spuža podržana sa 4.900 eura povodom 139. rođendana.

“Nakon nešto više od dvije godine samostalnog poslovanja, CEDIS je u javnosti prepoznat kao društveno-odgovorna kompanija, što potvrđuje i nagrada Unije poslodavaca Crne Gore („UPCG nagrada za DOP“) koja je našoj kompaniji dodijeljena krajem prošle godine u znak priznanja za podršku značajnom broju projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, sporta i kulture”, naglašavaju dobrotvori.

Takođe pogledajte

Saopštenje za javnost PK Visokogorci Crne Gore i Planinarskog Saveza Crne Gore

Obavještavamo javnost da će posmrtni ostaci Milana Radovića biti dopremljeni u Crnu Goru u nedjelju …

Sanacija kritičnih tačaka na putu Spuž – Klikovače

“Sporedni put Spuž – Bandići… Naselje se zove Klikovače. Više od 10 godina ovaj put …

Оставите одговор

%d bloggers like this: