Naslovna - Novosti - Društvo - Montenegro Winter Dance FEST
Montenegro Winter Dance FEST

Montenegro Winter Dance FEST

Za vikend, tačnije u nedjelju, 4. februara u Podgorici održano je prvo ovogodišnje plesno takmičenje pod nazivom “Montenegro Winter Dance FEST”. Uspješan Organizator je bio plesni klub “Matrix” i Savez Modernog Plesa Crne Gore. Učestvovalo je 13 plesnih organizacija iz CG sa oko 700 takmičara.  Sudile su domaće i međunarodne. Turnir je protekao u fer i sportskom nadmetanju,kazala je Mia Rakočević u ime kluba organizatora.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Photos by Iva

Najviše uspjeha imali su plesni klubovi “Matrix” Podgorica i “Matrix” Danilovgrad sa po 15 osvojenih prvih mjesta, slijedi “Akord” Nikšić sa 10, zatim “Matrix” Nikšić sa 8, “Alisa” Kotor sa 6 i tako redom. Najuspješnija takmičarka na turniru je Tamara Pejović sa 8 prvih mjesta. Turnir je trajao do kasnijih vecernjih sati, pa smo imali priliku da pod punim scenskim svijetlom vidimo iskusne ekipe i soliste naročito u kategorijama juniora i odraslih kazala je u ime organizatora Mia Rakočević čestitajući takmičarima na postignutim rezultatima. Imali smo priliku da na sceni vidimo i dvije Svjetske šampionke koje su tu titulu osvijile oktobra prošle godine u Rimu a sada su nastupale u više kategorija.
Ako se po jutru dan poznaje,i ove godine Crnogorski plesači imaće uspjeha na medjunarodnim takmičenjima. Ples i kao spotr i kao umjetnost pokazuje da ima jaku bazu u CG i uz kvalitetan i stručan rad sa djecom i omladinom može se doći do dobrih rezultata kazala je Rakočević

Takođe pogledajte

Ljekari danilovgradskog Doma zdravlja tamošnje penzionere edukuju o očuvanju zdravlja

Izabrani ljekar za odrasle iz danilovgradskog Doma zdravlja “Dimitrije Dika Marenić”, Miloš Jovanović, objašnjavao je …

Bez ijednog đaka na Mosorima

Osnovna Škola Milosav Koljenšić je registrovana na adresi: Slap, Danilovgrad. Utemeljivač, osnivač i prvi direktor …

Оставите одговор

%d bloggers like this: