Ovan

Mogući su problemi sa partnerom jer ste neozbiljni. Prilično ste naporni i hoćete da sve bude po Vašem. Ne nalazite mane svakoj osobi ako ste slobodni. Bićete romantičniji od vikenda. Do srede su odlični aspekti za posao, za završavanje nekih bitnih zadataka. Bitno je da se prilagodite drugima. Brinite više o svom zdravlju. Vreme je za preventivne provere.

Bik

Moguće su rasprave sa partnerom, ali bolje bi bilo da se ne svađate zbog nekih sitnica. Slobodni, moguća je nova veza. Romantični ste. Nervozni ste zbog posla. Ne možete sve da postignete da odradite na vreme. Saradnici ili klijenti Vas opterećuju. Pazite šta radite sa novcem, ne trošite previše na stvari koje Vam nisu potrebne.

Blizanci

Nemojte sve probleme da pričate partneru. Od vikenda će stanje biti mnogo bolje. Bićete nežniji i komunikacija će se poboljšati. Slobodni, moguć je flert. Nezadovoljni ste novčanim stanjem. Porazgovarajte sa drugima i potražite neki savet u vezi sa nekim obavezama koje Vam idu malo teže. Bićete skloniji saradnji od petka.

[ads1]

Rak

Ne vraćajte se na stare probleme ako ste u vezi. To može da stvori još veći problem u odnosu. Komunikacija mora da bude odlična da biste opstali. Slobodni, možete se videti sa osobom koja Vam se dopada duže vreme. Jako ste pozitivni što se tiče posla. Moguće su dobre promene. Imate dosta energije ove nedelje. Budite vredni.

Lav

Skloni ste kompromisima. Shvatate da morate da se uozbiljite, pa ćete ubrzo naći osobu koja Vam odgovara. Ova nedelja je idealna za zaljubljivanje. Budite ambiciozni i biće bolji priliv novca. Svakako, ovo je jedna od uspešnijih nedelja i lako ćete uspeti da sve privedete kraju i da se trud isplati.

Devica

Potrudite se da rasporedite novac na sve što vam je potrebno. Budite malo štedljiviji. Ugodite sebi i voljenoj osobi. Slobodni, imate želju za vezom, ali ako se neko drugi potrudi oko Vas. Sada je  vreme za nove poslovne poteze, za potpisivanja dokumenata, ne odlažite to za narednu nedelju. Od vikenda možete da imate više pomoći na poslu od strane ženske osobe.

U foto galeriji pogledajte koje poznate ličnosti su rođene između 9. i 15. septembra:

Vaga

Ne nervirajte se zbog partnera, nego se usredsredite na poboljšanje veze. Budite iskreni i otvoreni po pitanju svega što Vam smeta. Nije vreme za tajne veze i avanture. Od vikenda ćete biti svoj na svome i spremni za ljubav. Ne može baš sve da bude kako ste isplanirali na poslu. Posvetite se radu jer ćete tako biti bolje raspoloženi. Pazite na detalje.

Škorpija

Partner se pomalo oseća zapostavljenim, jer imate previše obaveza, ali ste i pod stresom. Neka to ne utiče na odnos u vezi. Moguća je neka nova priča sa zanimljivom i zabavnom osobom koju možete da upoznate preko prijatelja. Priliv novca je odličan, bar ne morate da brinete o tome ove nedelje. Pazite samo da zbog previše ideja ne budete haotični. Fokusirajte se na primarne obaveze.

Strelac

Pokušajte da sa partnerom porazgovarate o promenama koje želite da napravite u vezi. Prilično Vam je teško da o svemu pričate jer ne želite da neko od vas dvoje bude nesrećan. Ipak, bitno je da se razreše nedoumice. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Na poslu je vreme za završavanje obaveza od ranije i za ponovnu saradnju sa ljudima sa kojima ste imali dobru komunikaciju i ranije.

Jarac

Recite partneru šta Vam sve smeta, on će to ceniti. Moguć je kraći put. Ako ste slobodni, na putovanju možete da upoznate neku zabavnu osobu. Imate dosta obaveza, ali nekako sve uspevate da rešite. Tokom vikenda će biti mnogo lakše na poslu, pa nećete imati previše briga kao tokom nedelje. Očekujte pomoć kolega.

Vodolija

Partner će Vam biti velika podrška. Strastveni ste. Ako ste slobodni, sada nije vreme za novu vezu, osim ako ne znate neku osobu od ranije. Nerviraćete se zbog posla tokom nedelje, ali od petka će sve da bude mnogo lakše. Bolje je da radite sa ženama nego sa muškarcima, ako imate izbor. Ne pozajmljujte drugima novac.

Ribe

Odlično se razumete sa partnerom, kao da čitate misli jedno drugom. Nema problema u ljubavi ove nedelje. Veoma ste romantični i skloni flertu, ako ste slobodni. Pokušajte da sarađujete malo više sa drugima na poslu. Vreme je za kompromis, a lako ćete doći do dogovora. Konačno prestaju sve poteškoće koje ste imali na poslu.