Naslovna - Novosti - Hronika - Nova akcija policije, ovog puta na Cetinju

Nova akcija policije, ovog puta na Cetinju

Kako prenosi portal CDM u toku je još jedna akcija policije u cilju borbe protiv organizovanog kriminala, ovoga puta na Cetinju.

Pretresi se vrše na više lokacija na Cetinju, a policija provjerava objekte i prostorije koje koriste bezbjednosno- interesantne osobe.

Policija je juče izvela akciju na sjeveru Crne Gore. Oduzeto je oružje, municija, vozila, sredstva komunikacije, dokumentacija i 15 kilograma skanka. Četiri osobe su uhapšene, a krivične prijave podnijete su protiv 10 osoba.

Crnogorska policija već mjesecima vodi intenzivnu borbu protiv kriminala. Pretres je izvršen na 230 lokacija na jugu i sjeveru i u centralnoj regiji, i to na lokacijama koje koriste članovi OKG, bezbjednosno interesantna lica i njima bliska lica.

Priveden je veliki broj lica. Oduzeti su vatreno oružje i municija, hladno oružje, skupocjeni automobili, droga, sredstva komunikacije, ugovori i druga dokumenta, novac i druge stvari.

Više osoba je uhapšeno zbog krivičnih djela u vezi sa zelenaštvom, ilegalnim posjedovanjem oružja i zloupotrebom opojnih droga.

Sve što je oduzeto biće vještačeno u Forenzičkom centru radi utvrđivanja porijekla odnosno eventualne povezanosti sa počinjenim krivičnim djelima.

Aktivnosti policije na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju organizovanog kriminala se nastavljaju.

Takođe pogledajte

Saobraćajna nezgoda na Bogetićima: Jedna osoba povrijeđena

U sudaru je učestvovalo troje vozila U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 13 časova …

Bogićevići

Bogićevići: Deponija raste

Još jedna crna tačka u blizini gradskog jezgra, na koju još uvijek niko od nadležnih …

Оставите одговор

%d bloggers like this: