OFK “Spuž”, od sledeće takmičarske sezone (2021-2022), će se pored mlađih selekcija, takmičiti i u seniorskoj konkurenciji.

U prethodnom periodu su zabilježili značajne rezultate a posebno su ponosni, kako navode, na rad sa djecom mlađeg uzrasta. Odluku za učešćem u seniorskoj konkurenciji u OFK “Spuž” smatraju krunom svog rada ali i velikom obavezom i značajim iskorakom naprijed u razvoju i afirmaciji kako kluba tako i mjesta, čiji naziv sa ponosom nose.

Sportskoj javnosti je poznato da Spuž,  već godinama unazad nema seniorsku takmičarsku selekciju, što je nedopustivo za i mnogo manje naseljena mjesta.

Osjećamo prije svega moralnu obavezu da Spužu vratimo fudbal gdje je pripadao ,da Spužanima ponovo  omogućimo da igraju fudbal i da navijaju za svoj klub. Ne sumnjamo da ćemo naići na podršku svih istinskih prijatelja kluba i zaljubljenika u fudbal, koja će nam biti više nego potrebna, navode iz OFK “Spuž”.

Već u julu mjesecu počinju sa prvim okupljanjima, kao i sa nekoliko selektivnih utakmica, gdje će svi zainteresovani dobiti priliku da konkurišu za mjesto u timu.

Za konkretne informacije možete kontaktirati OFK “Spuž” putem društvenih mreža, mejlom na ofkspuz@gmail.com kao i putem telefona na 067 64 64 66

Intervju, Dejan Rolović iz OFK Spuž: Bez podrške do rezultata