Naslovna - Novosti - Društvo - Opštinska izborna konferencija DPS Danilovgrad
Opštinska izborna konferencija DPS Danilovgrad
Vijesti

Opštinska izborna konferencija DPS Danilovgrad

Aktuelna predsjednica Opštine Danilovgrad i lokalnog Odbora DPS-a Zorica Kovačević govorila je o realizovanim aktivnostima između dvije konferencije, ali i najavila izgradnju zgrada za socijalno ugrožene, djecu bez roditeljskog staranja, rekonstrukciju puteva, milionske investicije, zapošljavanje i podršku poljoprivrednicima sa teritorije Danilovgrada.

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik države, Milo Đukanović kazao je da je ta partija jača od opozicije, ali da to nije dovoljno.

On prisustvuje izbornoj konferenciji danilovgradskog Odbora DPS koji bira nove članove.

Poručio je članovima partije da sagledaju što su radili u prethodnom periodu i na osnovu toga promišljeno prave planove.

“Ovo su prilike koje ne bi smo smjeli propuštati i kojima ne smijemo pristupati svečarski… Ne smijemo se zavaravati da emitujemo samo zadovoljstvo što smo bolji od Fronta ili Demokrata, to je realno, ali to nije dovoljno”, rekao je Đukanović.

Pozvao je članove Izborne skupštine da danas raspravljaju i o tome kakva su očekivanja građana od njih u protekle četiri godine, a što su dobili.

“Nama trebaju oni koji su najvredniji”, rekao je Đukanović dodajući da se mora prestati sa razmišljanjem da li da se u odbore biraju stari ili mladi, žene ili muškarci, fakultetski obrazovani ili ne, lojalni ili kreativni…

Đukanović je čestitao danilovgradskom Odboru svoje partije, naglašavajući da je izborna konferencija u tom gradu prva od 21 planirane u kongresnoj godini.

Pored Đukanovića, opštinskoj izbornoj konferenciji prisustvuje i politički direktor te partije Tarzan Milošević.

Takođe pogledajte

Škole po mjeri svakog djeteta

U JU OŠ “Vuko Jovović”, 8. novembra volonterke NVO “Feniks” održale su radionicu pod nazivom …

Održana centralna javna rasprava: Za zaštitu rijeke Zete

 Svi zagađivači Rijeke Zete što skorije treba da opreme svoja postrojenja savremenim kolektorima i filterima …

Оставите одговор

%d bloggers like this: