Naslovna - Novosti - Hronika - Policija u Danilovgradu oduzela oružje iz streljačkog kluba
Policija u Danilovgradu oduzela oružje iz streljačkog kluba

Policija u Danilovgradu oduzela oružje iz streljačkog kluba

Danilovgradska policija izvršila je pretres prostorija streljačkog kluba “CZ Shooting Academy Montenegro“. Oni su pronašli i oduzeli dva pištolja marke “ČZ Shadow“ sa šest rezevnih okvira i dvije kubure nepoznate marke.

“Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenje bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po prijavi građanina, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili pretres prostorija streljačkog kluba „CZ Shooting Academy Montenegro“.  Naime, službenici OB Danilovgrad su, postupajući po prijavi građanina da mu je od posljedica projektila nastala materijalna šteta u dvorištu kuće, izvršili pretres prostorija streljačkog kluba. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pištolja marke „ČZ Shadow“ sa šest rezevnih okvira i dvije kubure nepoznate marke”, kazali su iz Uprave policije.

Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

“Takođe će biti izvršen kontrolni nadzor strelišta od strane nadležne inspekcijske službe MUP-a. Službenici OB Danilovgrad su prikupili dodatna obavještenja i dostavili ih državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koja će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela”, kazali su iz UP.

Izvor: Vijesti

Takođe pogledajte

Na putevima u CG povrijeđeno 14 osoba

Udes u tunelu, poginula žena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kolašin – Mateševo poginula je žena (1967). …

Danilovgrad: Oduzeto oružje, municija, eksploziv…

Službenici Uprave policije su juče u Danilovgradu izvršili pretrese na dvije lokacije i pronašli eksploziv, …

Оставите одговор

%d bloggers like this: