Naslovna - Novosti - Društvo - Portal Stomatologija.me protekle godine ostvario gotovo milionsku posjećenost
Portal Stomatologija.me

Portal Stomatologija.me protekle godine ostvario gotovo milionsku posjećenost

Iako za one koji redovno prate naše objave, rast portala Stomatologija.me i nije neka velika novost, brojkeiz proteklog perioda koje govore u prilog tome toliko su se uvećale da su nas „prinudile“  da svima pokažemo koliko zaista portal ostvaruje na polju čitanosti i povjerenja.

Ovo je posebno značajno, ne samo za nas kao tim koji je radio na ostvarivanju ovih rezultata, već i za sve klijente koji su prepoznali naš kvalitet, a kojih ima više od 100. O brojkama rasta ćemo nešto kasnije jer je važno istaći i istoriju najčitanijeg i najprepoznatljivijeg stomatološkog portala u regionu.

Portal ulazi u četvrtu godinu postojanja, a za to vrijeme ostvarili smo nevjerovatan rast na svim poljima medijskog i marketinškog online djelovanja. Od prvog crnogorskog, za veoma kratko vrijeme stigli smo do titule najposjećenijeg regionalnog protala u sferi dentala. Da smo napravom putu dokazuje i činjenica da naš kvalitet prepoznaje i veliki broj internacionalnih stručnjaka koji su govorili za naš portal. Osim toga, u neformalnim razgovorima sa prijateljima iz najvećih svjetskih dentalnih kuća uvijek nailazimo na odobravanje i podršku – naročito kada na njihovo pitanje o podršci portalu, dobiju odgovor da je za kompletan razvoj zadužen isključivo naš mali tim odabranih profesionalaca, bez upliva dodatnih investicija.

Portal Stomatologija.me

A sada brojke. Od samog početka postojanja portal je ostvario ukupno 1,925,388 otvorenih strana koje je pregledalo 360,654 korisnika. Međutim, najveći dio ovoga ostvareno je upravo u proteklom periodu, pa je 2016. godinu portal završio sa 566,276 otvorenih strana; 155,163 ulaska na portal od strane 101,197 korisnika. Ipak, 2017. godina je bila godina našeg najvećeg rasta. Od 01. januara, do 31. decembra prošle godine portal Stomatologija.me zabilježio je gotovo dupliranu posjetu – 967,618 otvorenih strana, uz 295,823 ulaska na sajt koje je ostvarilo 181,898 korisnika. Značaj ovih brojki dodatno uvećeva činjenica da je Stomatologija.me portal koji se bavi isključivo temama i informacijama iz sfere dentala.

Osim intervjua sa najpriznatijim regionalnim i najvećim međunarodnim stručnjacima veliku posjećenost bilježe i web prezentacije stomatoloških ordinacija, zubotehničkih laboratorija i distributera opreme koje su naš najveći brend. U ovim elektronske vizit karticama možete naći sve potrebne informacije uz Google mapu sa tačnom lokacijom i kontakt podacima ordinacije, laboratorije ili distributerske kompanije.

Ukoliko i vi želite da vaša ordinacija, laboratorija, ili dentalni depo, dobiju web prezentaciju i postanu dio ovog uspješnog tima, možete nam se obratiti na e-mail adrese gondorcg@yahoo.com ili stomatologija.press@gmail.com. Što se tiče cijene prezentacije, ona iznosi svega 130 eura na godišnjem nivou.

Naš dalji rast je neminovan jer smo i ovu godinu počeli sa izuzetnom posjećenošću, a noviteti koje vam spremamo za ovu godinu opravdaće povjerenje koje smo stekli svojim trogodišnjim zalaganjem. Među novitetima, ubrzo očekujte početak rada Foruma na kojem će biti otvorene sve teme koje mogu biti zanimljive čitaocima, uz stalnu prisutnost stručnjaka koji će davati savjete i odgovarati na vaše nedoumice. Sprema se izrada i elektronskih popust-kartica za naše čitaoce, a sve ćete uskoro moći da pratite i putem savremene mobilne aplikacije.

Za kraj još jednom vas pozivamo da budete uz portal Stomatrologija.me kako bi ste uvijek bili na izvoru pravih i provjerenih informacija.

Izvor: Stomatologija.me

 

Stomatologija Najposjeceniji portal u regionu

Takođe pogledajte

Komedija „Gospodska krv“ u Centru za kulturu Danilovgrad

Komedija „Gospodska krv“, u ponedeljak, 28. oktobra u 19h, u Centru za kulturu Danilovgrad. Ulaz …

Park prirode “Rijeka Zeta” imaće svoju službu zaštite

Upravljačko tijelo sa službom zaštite, koje će biti formirano nakon proglašenja Rijeke Zete parkom prirode, …

Оставите одговор

%d bloggers like this: