Naslovna - Novosti - Hronika - Priveden zbog pucanja u vazduh
priveden zbog pucanja u vazduh

Priveden zbog pucanja u vazduh

Policija je uhapsila Danilovgrađanina P.J. (35) koji je osumnjičen za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

priveden zbog pucanja u vazduh
Skrinshot – Youtube

“Službenici OB Danilovgrad su, 12.01.2018. godine, postupajući po prijavi građana da je u mjestu Kujava nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja u vazduh, identifikovali i lišili slobode P.J. (35) iz Danilovgrada. Dolaskom na lice mjesta R.J. iz Danilovgrada, koji je od P.J. oduzeo pištolj iz kojeg je ovo lice, kako se sumnja, prethodno pucalo u vazduh, je predao policijskim službenicima predmetni pištolj marke M – 57 kalibra 7,62 mm”, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.J. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnh materija.

Nakon saslušanja tužilac je donio rješenja o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Takođe pogledajte

Vade pijesak iz Zete, pa u rupe trpaju otpad

Osim zabrinjavajuće količine fekalija koje su bez prečišćavanja ispuštaju u Zetu, voda te rijeke zagađena …

Saobraćajna nezgoda na Bogetićima: Jedna osoba povrijeđena

U sudaru je učestvovalo troje vozila U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 13 časova …

Оставите одговор

%d bloggers like this: