Naslovna - Novosti - Radovi na mreži u nedelju i ponedeljak

Radovi na mreži u nedelju i ponedeljak

Djelovi više opština biće u nedelju i ponedeljak nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, ugradnje brojila i radova na revitalizaciji energetskih objekata, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS). A evo koji djelovi opštine Danilovgrad neće imati struje:

Danilovgrad

– u terminu od 09 do 18 sati: Dio Martinića (Donje Selo, Jama Žarića, Prentina Glavica, Srednja Glavica i Pištet) (nedelja, 04. avgust);

U Danilovgradu, od devet do 18 sati, bez struje će biti Sige, Jama Žarića, Jelenak, Počijevka i Gorica, a od osam do 13 sati Markovo Kopito, Šampinjoni, Grupomarket, Velje Brdo, Stanić, Donje Šume i Pričelje.

Od 13 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Frisjeka, Mokanje, kao i preduzeća Savović, Volmont i Art stoun, a od osam do 15 sati Ruišta, dio Radovča, kao i dio Gostilja i Vukotica.

Takođe pogledajte

Oko 2.000 zaposlenih traži otpremnine, evo koliko će iznositi i ko se prijavio

Sporazumni prekid radnog odnosa, uz isplatu otpremnina, tražilo je 1 900 zaposlenih u javnoj upravi. …

Isključenja struje Danilovgrad

Servisne informcije za 11. novembar Zbog planiranih radova na mreži,  u ponedeljak 11. novembra,  bez napajanja električnom …

Оставите одговор

%d bloggers like this: