Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 36 stepeni.

Utorak:

vp-utorak

Pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama kratkotrajno moguća magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 9 do 23, najviša dnevna od 27 do 37 stepeni.

Danilovgrad: Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 22, najviša dnevna do 37 stepeni.

Lijepa vijest za one koji su na odmoru je da se sunčano vrijeme očekuje i u sijedu i četvrtak. Vjetar slab do umjeren uz jutarnju temperaturu vazduha od 12 do 20 stepeni i maksimalnu dnevnu od 35 stepeni.

Prema prognozi hidrometeorološkog zavoda u petak u popodnevnim časovima se očekuje naoblačenje uz povremenu kišu. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja do 21 a maksimalna dnevna 35 stepeni.

Prema prognozi sajta weatherforyou, u subotu se u Crnoj Gori očekuje potpuno oblačno i kišovito vrijeme a u toku dana se očekuju i naleti pljuska i grmljavine. Vjetar umjeren do jak sjevernozapadnog smjera uz maksimalnu dnevnu od 32 stepena