Naslovna - Novosti - Stanje na putevima 21.07.

Stanje na putevima 21.07.

Vremenske prilike su povoljne za obavljanje saobracaja. saobraca se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. intenzitet saobracaja je umjeren, a tokom dana pojacan u vecem dijelu zemlje. na dionicama gdje se izvode radovi vazi izmjenjen rezim saobracaja zbog cega je pored pazljivije voznje neophodno i postovanje privremeno postavljene saobracajne signalizacije. vozacima se savjetuje da voze oprezno i obavezno postuju pravila saobracaja.

Na magistralnom putu m-6 dionica trubjela-vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobracaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenicno uz povremene obustave saobracaja ne duze od 10 minuta.

Na magistralnom putu m-21 barski most-ribarevine, na dionici obilaznica bijelo polje-ribarevine promijenjen je rezim saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do 01.09.2019 godine zabranjuje se saobracaj teretnih motornih vozila cija najveca dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na slijedecim dijelovima mag.puteva

M-2 podgorica-sotonici-petrovac

M2 i m2.4 gp. debeli brijeg-herceg novi -kotor-tivat-budva-bar-gp sukobin

M2.3 podgorica-cetinje-budva

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata.zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza,vozila za odrzavanje puteva i ptt instalacija,vozila za pomoc na putu,specijalna vozila za prevoz zivotinja,betona i asfaltne mase kao i hladnjace koje prevoze lako kvarljivu robu.zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu mag.puta m-2 od gp debeli brijeg preko herceg novog i kamenara do kruznog toka u mjestu lipci.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 16 saobracajnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile teze povrede, a 10 osoba lake povrede.

Informativni centar zajedno sa sluzbom pomoci na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata. informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

Takođe pogledajte

Sjutra temperatura do 37 stepeni

U četvrtak će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, ujutru …

Mladić izboden nožem kod Pljevalja

Mladić je vozilom Hitne pomoći prebačen na odjelenje Opšte bolnice u Pljevljima Pljevljak D.T. (21) …

Оставите одговор

%d bloggers like this: