Naslovna - Novosti - Hronika - Tragedije porodice Todorović

Tragedije porodice Todorović

Sudbina je srpskom glumcu Srđanu Žiki Todoroviću namijenila preteško breme. Njegov trogodišnji sin Dejan je sinoć zaspao i nikada se nije probudio, a kao što već znamo Žiki je prije tri godine umro otac poznati glumac Borislav Bora Todorović. 

 Tragedija porodice Živković nema koga nije dirnula u srce, još ako se doda da je prošle godine u avgustu preminula i Žikina tetka, velika dramska umjetnica Mira Stupica, rođena Borova sestra.

Smrt glumca Bore Todorovića koji je preminuo 7. jula 2014. godine u kliničkom centru Srbije bila je iznenadna. Neposredno prije smrti Bora je operisao slijepo crijevo, a tokom procesa oporavka njemu je pozlilo i pao je u komu. Prije operacije slijepog creva ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama gdje ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvenih problema.

Bori je te godine kada je umro najveća želja bila da postane djed što mu se i ostvarilo početkom maja kada je na svijet došao maleni Dejan. Bard glume tada nije skrivao radost zbog činjenice da je njegov sin postao otac. Ipak, nije doživio ni da njegov unuk napuni tri mjeseca.

Njegova rođena sestra Mira Stupica preminula je u avgustu u 93. godini u domu za stara lica u Zemunu. Stupica je pretrpjela težak moždani udar. Operisana je, ali nije uspjela da se oporavi.

Mira i Bora

Žikina supruga Ana je danas jecajući, kroz suze, otkrila da oni nikada neće moći da se oporave od gubitka djeteta za koje su živjeli.

“Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo željeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali”, rekla je Ana Todorović.

Žika sa suprugom Anom

Žika se tokom života bavio i muzikom i glumom. Glumac se inače bavio i muzikom i jedan je od rijetkih članova benda “Ekaterina Velika” koji je među živima.

(Blic)

Takođe pogledajte

U saobraćajnoj nesreći kod Sozine poginule dvije osobe

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas, na putu Podgorica-Bar, kod tunela poginuli su N.S. …

Juče 28 saobraćajnih nezgoda

Juče se dogodilo 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, teže je povrijeđeno …

Оставите одговор

%d bloggers like this: