Demokratski front Danilovgrad: Oštar protest zbog privođenja mladića

Demokratski front Danilovgrad, kako su naveli u saopštenju, oštro protestvuje zbog privođenja uglednih mladića iz našega grada i to samo zbog toga što su se slikali pored murala na kojem je bila naslikana trobojka. I zaista, od ove odnarođene, neototalitarne vlasti ništa nas više ne čudi, jer oni su ideološki naslednici onih koji su uzročnici bratoubilaštva kod nas, koji su nakon Drugog svjetskog rata sudili čak i Bogu i slične blasfemoje, a danas tim bratoubicama i totalitaristima, njihovi montenegrinski sljedbenici dižu spomenike, identifikujući se sa njihovim zlodjelima.

Ova neototalitarna vlast, navodi se dalje u saopštenju, se papagajski hvali da je antifašistička, a u praksi se služe njenim oprobanim fašističko-staljinističkim medodama obračuna protiv političkih protivnika, etiketirajući ih da su protiv Crne Gore i slične stupidarije.

Evo tim “čuvarima” Crne Gore (tj. čuvarima od nje opljačkanog bogatstva i pretočenog u njihove privatne džepove, jer oni Crnu Goru vole do poslednjeg eura) otkrićemo i naše “grijehe”, a to je da smo se i mi slikali ispred te naslikane trobojke, koja je bila zvanična zastava Knjaževine Crne Gore iz 1905. godine i tako je figurirala sve do 2006. godine, samo sa različitim aplikacijama na njoj, a ona je i zaštićena čak i aktuelnim ustavom Crne Gore, iako su vojnu zastavu, alaj barjak, partijskom DPS odlukom nametnuli za državnu zastavu, umesto trobojke, pokazujući time militaristički karakter svoje vlasti, koja opstaje proizvodeći iznova unutrašnje neprijatelje, po onoj “Država to sam ja” i “Ko nije sa nama taj je protiv nas!”, a time su po njihovim mjerilima i protiv Crne Gore. – nastavlja se dalje.

Jasno nam je zašto nas nijeste hapsili zbog slikanja pored oslikane trobojke, već mladiće iz našega grada. Jer, nama ste potrošili mladost i znate da nas ne možete uplašiti i ucijeniti, pa ste se drznuli da privodite mladiće kako bi im utjerali strah u kosti i time sugerisali da im je sudbina u vašim rukama, po onoj “ko će da vas zaposli?!, da ste vi ključar njihove budućnosti u ovakvoj privatizovanoj Crnoj Gori. Ali, znajte da je ustala mladost Crne Gore i da ne žele da im uzmete budućnost i dušu. Pred mladošću Crne Gore su dvije alternative, a to je ili da odu iz Crne Gore, ili da u njoj ostanu, ali ne kao robovi, već da se bore za normalniju, demokratsku Crnu Goru, državu jednakih šansi za sve, u kojoj će biti vrednovano njihovo znanje i umjeće.

Pod ovakvom diktatorskom vlašću to nije moguće. I zato dolje ovaj diskriminatorski sramni (bez)zakon o navodnoj slobodi vjeroispovijesti, a u stvari je (bez)zakon usmjeren protiv pravoslavlja. I zato ostavite mladost na miru da sanja svoje snove, i da svi zajedno, ako Bog da, ubrzo se izborimo da živimo u demokratskom društvu, a ne kao do sada u ovakvom diktatorskom, zarobljenom društvu, u kojem je vrhunski ideal aktuelne vrhuške na vlasti kleptomanija, šverc-komerc, nepotizam, gušenje slobode, tj. gola sila. Zato, DO POBJEDE! – poručuju iz DF Danilovgrad.

Takođe pogledajte

Završena obuka za rad s mobilnim laboratorijama

Pripadnici Vojske Crne Gore i Ministarstva odbrane uspješno su završili dvonedjeljnu obuku za rad sa …

Sjutra su zadušnice

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici u subotu obilježavaju Zadušnice. Zadušnice uvijek padaju u subotu …

Оставите одговор

%d bloggers like this: