Connect with us

Horoskop

Nedeljni horoskop za period 07.12. do 13.12.2020. godine

Objavljeno

on

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 07.12. do 13.12.2020. godine. Astrolog Olga Savić

OVAN

Hrana

Ovnovi su ovih dana u fazonu – batali me tog zeleniša I salata, daj nešto konkretno…Vladarka polja hrane je u znaku Škorpije kao znaku gurmanluka, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Pa, prijatno vam bilo….

Ljubav

Smeta vam partnerova posesivnost, a pomalo ste se umorili i od toga da svaki čas milo vam voljeno biće morate da „dižete“, da dajete snagu i optimizam koji druga strana očigledno u ovom periodu i nema baš za izvoz. Sa tom posesivnošću ćete lako – ne dajte partneru razlog da bude ljubomoran i neće vas glava boleti (a tih „razloga“ može biti, može – to znate i sami). Sa tim „ulivanjem optimizma“ ćete se nešto teže snaći ali i to će krenuti na bolje kako se budemo bližili kraju nedelje. Slobodni Ovnovi – fini razgovori, flerta koliko ti duša ište….a ima i kontakata sa prošlošću. Ko šta voli – nek izvoli.

Posao

Jeste da ste se malo rasplinuli, ali snalazite se nekako – stižete na vreme tamo gde ste krenuli a i posao je uglavnom obavljen kako treba (sad, to „kako treba“ je relativna stvar – bitno da je obavljen, zar ne?). Bez šale sada – koliko god da i dalje ima teškoća na sve strane, evidentno je da ste funkcionalniji i da u dosta situacija ima pomaka. Neki vaši planovi se lakše realizuju ili makar pronalazite rešenja koja vam pomažu da „premostite“ određene situacije. Dosta ozbiljni ljudi su na vašoj strani, potražite uslugu.

Novac

Lagano smirivanje tenzija u sferi finansija. Uspevate da naplatite neko staro potraživanje.

Zdravlje

U drugom delu nedelje možete imati manjih zdravstvenih tegoba. Prolaznih.

BIK

Hrana

Potrebno je da budete umereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja I sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju. Stoji mogućnost za poneko kilce viška, ali I za opterećenost želuca I probleme sa varenjem.

Ljubav

Koliko god da se vi trudite oko voljene osobe, koliko god da vam ona uzvraća na isti način – neki čudan osećaj vas prati i dalje, u stopu. Nedefinisani pritisak u stomaku i u mislima, pa vrlo pažljivo pratite partnera – svakog časa iščekujući da ćete pronaći „nešto“ – razlog za to kako se osećate. Tražite slobodno i dalje ali negde računajte i na to da ovaj pritisak može u jednom trenutku prilično iznervirati vašu voljenu osobu i navesti je na reakciju koja može biti burna. Slobodni Bikovi – neko koga duže vreme poznajete privlači vašu pažnju u ovom periodu. Takođe – kontakti sa emotivnom prošlošću.

Posao

Jedna prilično dobra poslovna nedelja. Ok, postojaće par situacija koje će vas na kratko uzburkati, možda i i zbaciti iz takta – ali sa malo kompromisa i nešto više dobre volje – sve će vrlo brzo „leći“. Korektni odnosi sa saradnicima i poslovnim partnerima a za pojedine u ovoj sedmici stoji i mogućnost dogovora ili ulaženja u projekte koji bi vam u narednom periodu mogli doneti dosta stabilnu poslovnu situaciju. Osećate da ste na korak do jedne nove, vrlo važne faze u poslovnoj sferi.

Novac

Mogućnost gubitka ili nestanka manjih suma. Ako radite sa hartijama od vrednosti – budite oprezni.

Zdravlje

Hormonski problemi, tegobe urogenitalnog trakta.

BLIZANCI

Hrana

Probava se definitivno poboljšala, ali je vašem organizmu idalje potrebna lagana iuravnotežena ishrana. Ne preterujte sa belim brašnom, smanjite unos masti i šećera ipotrudite se da što češće na meniju bude sveže povrće. Takođe, iskulirajte malo kada su začini u pitanju.

Ljubav

Komunikacija po iole bitnim pitanjima teško će u ovoj nedelji funkcionisati između voljene osobe i vas. Pokušaji rešavanja mogu dovesti do rasplinjavanja tema, uključivanja još sto i jedne bitne ili potpuno nebitne stavke, a čak u nekim slučajevima – i do rasprava koje isto neće doneti krajnji zaključak. Jedina stavka koja vam je otvorena i u kojoj ćete se bez problema pronalaziti jesu neke opuštene teme, radost i uživanje u strasnim momentima. Slobodni Blizanci – flertovanja vam sada idu od ruke, jedini je problem što teško da ćete svoje zavodničke osobine isprobavati samo na jednoj osobi….

Posao

Vaše dobre poslovne aktivnosti su neosporne u ovom periodu, ali to ne znači da ćete do dogovora, kompromisa i rešenja doći lako. Naročito će komplikovan zadatak biti da se uskladite sa zahtevima od strane šefova i autoriteta jer se u ovom periodu teško razumete i mnogo toga ostaje nedefinisano ili neizrečeno. S druge strane, neke vama važne osobe podržavaju vas i svojim uticajem se trude da vam olakšaju put. Dani sa dosta obaveza, čak i neizvesnosti, ali krajnji rezultat će po vas biti povoljan.

Novac

Troškovi za kuću i ukućane su pojačani. Takođe, i vi ste skloni rasipanju.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe kod starijih Blizanaca.

RAK

Hrana

Potrebna vam je opuštenost i bliskost koju vam donosi porodično i prijateljsko okruženje, pa ćete češće nego inače gledati da u svom domu ugostite one koje volite i obradujete ih omiljenim jelima. Naravno, i vi ćete u svemu ovome uživati….i u društvu, ali i u jelu…

Ljubav

Želećete, ali teško ćete se u ovoj nedelji „kopčati“ sa voljenom osobom. Trudićete se, ali taj trud koliko god bio sa dobrom namerom – neće dati neke naročite rezultate, uglavnom polovične. Partner želi da vas razume, pokušava da se usaglasi sa vama ali vaš način viđenja situacije i njegov se u ovom periodu ne poklapaju. Ako reči ne funkcionišu, onda je bolje da pređete na dela, zar ne? U prevodu – ćutite, ili makar ne širite priču i volite se….Slobodni Rakovi u ovoj nedelji mogu ići na dva koloseka – jedan je potpuno nova osoba koja je privukla vašu pažnju, a drugi – kontakt sa bivšom simpatijom.

Posao

Kada je funkcionisanje na dnevnoj bazi, u radnoj sredini u pitanju – raširili ste se odjednom na sto strana i teško vam je da pohvatate konce dešavanja. Svaki vaš potez, koliko god vam se činio kao pravi i odličan u datom trenutku – nekako na kraju dovede do toga da se još više rasplinete ili natovarite sebi još obaveza na vrat. S druge strane pak, koliko god da situacija u početnoj fazi izgleda haotično, uvek na kraju dođete do rešenja, i to onog najboljeg po vas. U prevodu – ludi dani, ali po vas skroz uspešni.

Novac

Neki put jednostavno ne znate na šta vam odlazi novac. Pogubljenost u troškovima.

Zdravlje

Umor, nenaspavanost, mogućnost meteoropatskih tegoba.

LAV

Hrana

Potreba za uživanjem svake vrste kod vas se pojačava. Gledaćete da ugodite sebi na svaki način i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista….samo ne preterati, zar ne?

Ljubav

Povremeno imate sjajan osećaj kada je odnos sa partnerom u pitanju, a povremeno vas spopadne osećaj neizvesnosti i zapetljanosti, nemogućnosti da neka pitanja rešite sa voljenom osobom….ili sami sa sobom. Obe struje su prisutne tokom ove sedmice, pa nije ni čudo što ćete u jednom momentu sijati, a u drugom biti okupirani sopstvenim mislima. Ne bih rekla da je vreme da razbijate glavu nekim pitanjima, možda je bolje da čvrsto zgrabite trenutke strasti i sjaja i da u njima uživate. Slobodni Lavovi – u ovom je periodu vaša pažnja okrenuta na više strana. Neke od njih su dobre, druge – samo iluzija i trenutni zanos.

Posao

Koliko god da povremeno gubite motiv ili usmerenje, koliko god da vas u nekom momentu spopadne neizvesnost i bojazan da li ste na pravom putu – svejedno vam ova nedelja donosi dobre situacije kada je poslovni segment u pitanju. Ne odustajte ni od jednog dešavanja koje ste pokrenuli, brzo ćete dobiti pokazatelje da se sve otvara pred vama. Lavovi su trenutno u periodu kada grade sebi poslovnu budućnost i spremaju se na ulazak u potpuno novu fazu. Imajte vere u sebe i grabite napred.

Novac

Novac vam se izvlači iz novčanika, a ni sami ne znate na šta.

Zdravlje

Mogućnost prehlada. Kod starijih – oscilacije pritiska, meteoropatske tegobe.

DEVICA

Hrana

Ove sedmice kod vas je prisutno bolje raspoloženje, neke opuštenije životne okolnosti, a samim tim – i popravljanje apetita. Doduše, pojačaće i vašu želju za slatkom ili kaloričnijom hranom, pa gledajte da ne pokvarite tu vašu finu liniju….

Ljubav

Prilično čudna sedmica kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Strasti i vatre neće manjkati, ali će zato razumevanje biti na vrlo niskom nivou a komunikacija kamen saplitanja za vas dvoje. Mogu se povesti razgovori o iskrenosti, otvorenosti i vernosti, bilo sa jedne bilo sa druge strane – a do rešenja, bar onog koje zadovoljava oboje će se teško doći. Ukoliko ne morate, preskočite sva pitanja koja bi mogla dovesti do objašnjavanja, opravdavanja i generalno – mutne i negativne energije između vas i partnera. Slobodne Device – ne žurite sa ulaskom u emotivnu priču, pogotovo ako ste vođeni impulsom i strašću.

Posao

Malo ćete vi biti neorganizovani i haotični po pitanju posla, a malo će tome doprinositi saradnici sa kojima nikako nećete uspevati da se dogovorite na pravi način. Kao da pričate različitim jezicima pa će na dnevnoj bazi biti situacija koje mogu da vam crpe energiju i da učine da ponavljate obaveze ili da ispravljate urađeno. Budite jako oprezni prilikom bilo kakvih dogovora ili stavljanja potpisa jer nisam sigurna da u ovom periodu možete jasno sagledati celokupnu situaciju u koju ulazite.

Novac

Finansijski stojite dosta stabilno.

Zdravlje

Prehlade, virusne infekcije, meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

VAGA

Hrana

Ova sedmica vam donosi promenljiva raspoloženja, pa samim tim i velike oscilacije po pitanju apetita i ishrane. Kada vam dođe „žuta minuta“ i kada biste „pojeli sve kolačiće“, pokušajte da se uzdržite….Ili se bacite na rekreaciju, šetanje, šta god – samo da taj višak kalorija potrošite.

Ljubav

Svi odnosi koji imaju stabilnu osnovu i sposobnost da istraju u vremenu – u ovoj će nedelji pronaći put do balansa, do dogovora, do harmonizacije, do rešenja po bilo kom pitanju. Ako zaista želite da uradite nešto za vezu u kojoj ste – sada to i možete. Vage dobijaju sposobnost i mogućnost da sagledaju celokupan odnos, da pronađu rešenje i da ga primene. Ovo ne znači da će se sve magično srediti, ali će se napraviti prvi i najvažniji korak. Slobodne Vage – s jedne strane stoji primamljiva mogućnost za nesigurnu avanturu, a sa druge – neko za koga odavno znate da čezne za vama. Na vama je izbor.

Posao

Rasplinućete se na sto strana jer će obaveza odjednom biti preko glave. Naravno, i vi ste jednim delom krivi za to jer dozvoljavate da vas drugi „zasipaju“ zahtevima, pitanjima, molbama. Konstantno širite priču, umesto da „sečete“ ono što znate da je nepotrebno i da vam oduzima vreme. No, i pored ovakvog funkcionisanja na dnevnoj bazi, vi se generalno gledano dobro snalazite i gurate napred. Budite oprezni u dogovorima – dobro preispitajte šta druga strana zaista traži od vas. Ne potpisujte olako ništa.

Novac

Osećate neku formu sigurnosti kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Mogućnost prehlada. U saobraćaju budite oprezniji. Sitnije povrede.

ŠKORPIJA

Hrana

Vaš metabolizam će se ubrzati, ali i pojačati apetit, naročito kada su meso, mesne prerađevine i slatkiši u pitanju. Ova prva dva su skroz u redu, jer vam je sada i potrebno više proteina. Čak i treće može da prođe, ukoliko umete da stanete kad je najslađe…

Ljubav

Venera u vašem znaku u dobrim je aspektima sa Jupiterom i Saturnom iz polja komunikacije i dešavanja tokom ove nedelje. Škorpije imaju sve preduslove da sa partnerom funkcionišu na jedan stabilan način. Ali, da li će to zaista biti tako? Pa, povremeno baš i ne. I u drugoj strani i u vama postojaće napetost, postojaće potreba da „isterate svoje“ , postojaće tvrdoglavost i naravno – mnogobrojne prepreke. DA, na kraju će sve doći na svoje ali put do toga će biti prilično džombast. Slobodne Škorpije – lepa komunikacija sa suprotnim polom. Mogućnost javljanja i osobe iz vaše prošlosti.

Posao

Mars, vaš vladar – u polju poslovne svakodnevice i obaveza sada radi punom parom, dodatno podstaknut od strane Sunca I Merkura iz znaka Strelca. Za Škorpije ovo definitivno označava odlične radne kapacitete i mogućnosti, kao i dovoljno snage i prodornosti da se usmerite baš na one najbitnije stavke i završite ih uspešno. Sve u šta „zagrizete“ – obavićete. To ne znači da će sve ići kao po loju, ne – moraćete da se borite i dokazujete, najpre sebi – ali ćete isterati svoje na kraju. Kao i uvek do sada.

Novac

Povoljnosti kada su finansije u pitanju. No, paralelno – postoji i mogućnost gubitka novca i rasipanja.

Zdravlje

Želudac je osetljiv. Moguće su i povremene meteoropatske tegobe.

STRELAC

Hrana

Vi trenutno ne možete da odolite ni jednom slasnom i sočnom zalogaju….Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da jedete raznovrsno i da malo smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu….Ne preterujte ni sa začinima, verujem da vam ljuto prija, ali nemojte da bljujete vatru.

Ljubav

Sve mogućnosti imate da funkcionišete dobro u odnosu sa voljenom osobom. No, ovo će velikim delom zavisiti najpre od vas. Naime, postoji par stavki na kojima se Strelčevi mogu saplesti tokom ovog perioda – prva je nerazumevanje i loša komunikacija sa partnerom, to jest – vi ćete se ponašati na takav način da ćete drugoj strani delovati prilično sumnjivo. Druga je – zaista skrivanje i neiskrenost prema voljenoj osobi. Treća je – da kažete jedno a uradite drugo. Regulišite ovo da biste mogli mirno da živite. Slobodni Strelčevi – vi ste se zaigrali na sve strane i vašem šarmu je sada istinski teško odoleti….

Posao

Dosta naizgled povoljnih okolnosti i mogućnosti se otvara pred vama. E sad, problem je u tome što su neke od njih zaista prave a druge – baš i nisu. Na vama je da budete racionalni i praktični, da idete razumom a ne u impulsu, naivnosti i brzini – i da prepoznate šta je ono što je kvalitetno po vas a šta je neisplativo ili šarena laža. Ne zalećite se u dogovore i u potpisivanja bilo kakvih značajnijih ugovora – dobro razmislite šta je za vas a šta ne. Ukoliko je potrebno (a jeste) potražite savet neutralne strane.

Novac

Šareno – novac dođe, novac ode. Troškovi vezani za kuću i porodicu.

Zdravlje

Prehlade, virusne infekcije, meteoropatske tegobe kod starijih.

JARAC

Hrana

U ovoj sedmici ćete preskakati obroke i zaboravljati da jedete. Neko zbog previše obaveza, neko zbog premalo vremena, a nekog će životne okolnosti vući na sto strana, ne ostavljajući dovoljno prostora za miran i kvalitetan obrok.

Ljubav

Mnogo toga biste rekli ili prebacili partneru, ali ćutite. Smatrate da je bolje ne čačkati sada, kada u vašim emotivnim relacijama postoji neki mir i krhka stabilnost. I potpuno ste u pravu. Ćutanje sada jeste zlato. No, ima i onih Jarčeva koji prećutkuju drugačije priče, koji skrivaju tajne koje partner ne sme da sazna. To „ne sme“ je jedna stvar, a druga je da može ako ne saznati, a ono osetiti da nešto stoji ispod površine. Da po nekom pitanju niste iskreni. Vi sami vidite šta ćete sa ovim. Slobodni Jarčevi – prijatelji, društvene mreže, kolege, grupe ili udruženja u kojima ste – sve su to mesta potencijalnih simpatija.

Posao

Neke osobe mogu u ovom periodu pokušavati da vrše uticaj na vas, ali je malo verovatno da će u tome uspeti. Uticaj može biti i na taj način što će neko probati da vam „proda maglu“, da vas slaže ili da učini neki nekolegijalan potez prema vama. Vi ste sada itekako u mogućnosti da uvidite šta je istina a šta laž, šta je pravi potez za vas a šta besmisleno gubljenje vremena i truda. Gde god da pokušate da požurite ili da pronađete prečicu – u tome nećete uspeti. Morate i dalje da idete polako. Još malo samo.

Novac

Solidno, ima nekih priliva koje niste očekivali.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Nesanica, nervoza. Oprez u saobraćaju. Problemi sa venama i nogama.

VODOLIJA

Hrana

Tačno vi znate šta treba i šta ne treba, ali ne želite da ograničavate sebe ni na koji način. Jednostavno, uživate u okruženosti onima koje volite, a tada sebe nećete da kočite. Kada ste sami, apetit vam je pod kontrolom, ali kada ste u društvu – postajete gurman i hedonista.

Ljubav

Polako odbrojavate dane do prelaska Saturna i Jupitera u vaše polje ličnosti. U podsvesti, gde su vam trenutno – i dalje se vode bitke ali u ovoj nedelji – dosta slabijeg intenziteta. U ovoj nedelji uglavnom uspevate da se dogovorite sami sa sobom, a usput i sa partnerom. Komunikacija teče bez većih problema, s tim što računajte da ćete se makar jednom ili dva puta „saplesti“ na nekim pitanjima. No, ovo su kratkotrajna saplitanja koja brzo odlaze u zaborav. Slobodne Vodolije – jedna osoba vam donosi strast i živost i energiju. Druga vam donosi mir u duši. Vaš je odabir na koju ćete stranu.

Posao

Ne mogu da kažem da će vam u ovoj sedmici sve biti savršeno, jer neće. A uostalom – vama bi i bilo dosadno da sve ide nekom ustaljenom šemom i normalno. Dakle, imaćete mentalnog podsticaja koliko vam srce ište. Sa druge strane – ovo je izuzetno povoljan poslovni period po vas jer sve nekako dolazi tačno na svoje mesto. Bićete zadovoljni kontaktima i sa saradnicima i sa partnerima i sa autoritetima. A još više ćete biti zadovoljni time što će vaši rezultati biti iznad proseka. Slede vam nagrade za trud.

Novac

Povoljna nedelja po finansijskim pitanjima. Osim što ćete imati želju da sve potrošite, kako dođe.

Zdravlje

Dobro ste. Ukoliko bude bilo kakvih zdravstvenih problema – oni su sitni i brzo rešivi.

RIBE

Hrana

Iako će vam izuzetno prijati riba, mlečni proizvodi, kuvana hrana – ono što vi i inače volite, od ove sedmice ćete osetiti i jaču potrebu baš za mesom, spremljenim na sve moguće načine. Takođe, neki od vas će osetiti potrebu da probaju jela ili kuhinje koje su do sada izbegavali.

Ljubav

Pred vama je sedmica u kojoj je stabilnost u vašim emotivnim relacijama izuzetno krhka i očas posla se može razbiti i okrenuti u pravcu tenzija, rasprava, nerazumevanja, problema. Sa vaše strane gledano – partnerovi postupci i reči će biti u neskladu, u prevodu – jedno će govoriti, drugo raditi. I naravno da će to u vama izazivati sumnju i želju da isterate na čistac sve. E sad, kad biste vi shvatili da partner u ovom periodu ume da pretera i da kaže i ono što ne misli zaista, lakše bi vam bilo da prođete kroz ovu nedelju…..Slobodne Ribe – birajte srcem, ne očima. Jer, na očima su vam trenutno roze naočarice….

Posao

Nedelja „bez kopčanja“. Nećete se kopčati sami sa sobom, sa saradnicima, poslovnim partnerima, autoritetima. Delovaće kao da muve bez glave pokušavaju da se dogovore. Period nerazumevanja, grešaka i propusta je pred vama. Ono što možete uraditi jeste da se maksimalno skoncentrišete, organizujete i da ne dozvolite da vas besmisleni zahtevi onih sa kojima sarađujete izbacuju iz takta. Striktno povedite računa o svim papirološkim pitanjima, hartijama od vrednosti, ugovorima.

Novac

Nije bajno, ali je korektno.

Zdravlje

Preosetljivost, nešto slabiji imunitet.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Horoskop

Pročitajte nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine!

Objavljeno

on

By

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

Nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembar 2023. godine vam savjetuje da početkom nedjelje napravite jasan plan za buduće dane. Zapisujte informacije kako vam ne bi promakle. Sredinom nedjelje mogući su iznenadni troškovi. Zauzeti Ovnovi nailaziće na nedoumice sa parnerom, ali će ih uspješno riješiti. Oni slobodni dobiće priliku koja se ne propušta. Obratite pažnju na ishranu. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

BIK

Početka nedjelje dosta užurban, imaćete dosta zadataka i obaveza sa određenim rokom. Ukoliko ne možete sami sve da postignete, zvijezde vam savjetuju da potražite pomoć povjerljivih ljudi. Obratite pažnju na dokumentaciju i pažljivo čitajte kako vam nešto ne bi promaklo. U ljubavi razmišljate o sljedećem koraku. Slobodni Bikovi poželiće da se skrase. Čekaju pravu osobu. Dok ne probate nećete znati. Oni slobodni “podižu” odnos na viši nivo. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BLIZANCI

Ovo je vaša nedjelja. Imaćete dosta poslovnih ponuda koja vam zvijezde savjetuju da iskoristite. Fokusirajte se na organizaciju i bolje isplanirajte vrijeme. I sami znate da ne možete da budete na sto strana. I slobodni i zauzeti Blizanci su na meti udvarača. Budite jasni i na vrijeme postavite granicu. Pomalo ste zapostavili porodicu, krajem nedjelje organizujte kvalitetno vrijeme sa njom. Prijaće vam! Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

RAK

Pravi je trenutak da stavite po stranu svoj ego i otvoreno postavite granice u poslu. Zauzeti Rakovi imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o ozbiljnim koracima, pa i da podignu odnos na viši nivo. Slobodnim se pružaju prilike na svakom koraku. Na vam će biti da li ćete prihvatiti ili ne. Obratite više pažnju na šta trošite novac. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i subota.

LAV

Ove nedjelje sva pažnja vam je usmjerena na posao. Držite se ljudi od ugleda, ali budite obazrivi. Nekada je dobro po vas da povučete ručnu i zauzemete jasan stav. U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Slobodni Lavovi ne mogu da se odluče za jednu osobu. Sve što se desi zavisiće isključivo od vaše odluke. Pažljivo birajte… Najbolji dani biće vam utorak i petak.

DJEVICA

Ove nedjelje bićete otvoreni za nova poznanstva, ideje i iskustva. Očekuje vas dosta kontakata, potencijalne saranje i izazova. Dobro analizirajte svaki ishod i imajte plan “B”. Neko će se u društvu zainteresovati za vas, obratite pažnju na male tajne signale koje vam šalje. Zauzete Djevice susreću se krajem nedjelje na ljubomoru. Što se tiče zdravlja, povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam srijeda i nedjelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi nove situacije sa kojima se ranije niste sreli. Neko iz inostranstva će vas se setiti i pozvati vas. Vodite računa o potrošnji i na šta trošite svoj novac kako ne biste kasnije žalili. Kada je reč o ljubavi, niste sigurni šta želite. Vreme je da se preispitate i shvatite šta želite. Moguće su češće promene raspoloženja! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Zvijezde vam savjetuju da ne idete “glavom kroz zid”, već da napravite mudar plan i razmislite šta zapravo želite. Dok ne riješite unutrašnje nemire, nećete ni vi biti mirni. Slobodne Škorpije još uvijek nisu spremne za romansu, a one zauzete su upale u svakodnevicu. Vrijeme je za promjene! Razmislite šta bi to moglo da bude. Moguća je prehlada. Najbolji dani biće vam subota i nedjelja.

STRIJELAC

Na poslu ste se malo ulijenili. Razmislite da li je to zaista šta vam prija. Izađite iz zone komfora. Provodite više vremena sa prijateljima, jer će vam ukazati na stvari koje vi ne vidite, a tiču vas se. U ljubavi ste pomalo sumnjičavi. Dajte sebi i drugima vremena. Pustite da vreme odraji svoje, a vi se trudite da budete svoji i prirodni. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

JARAC

U toku nedjelje bićete primjećeni od strane važnih ljudi. Radite na sebi i dokažite svoj pun potencijal. Očekuje vas poziv koji se ne odbija. Ukoliko mislite da je dobra prilika, mogla bi da vam otvori mnoga vrata. Izađite iz okvira i razmišljate na novi i inovativan način. Slobodni Jarčevi upoznaće jednu zanimljivu osobu, dok oni zauzeti podižu odnos na viši nivo. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

VODOLIJA

Nedjeljni horoskop vas upozorava da se ne osvrćete u prošlost. Šta je bilo, bilo je! Vrijeme je za nove poduhvate, radite ono što vam prija i ispunjuje vas. Moguća je potencijalna saradnja u vama bliskoj sferi. Pripazite se bespotrebnog trošenja novca, jer će uskoro doći trenutak kada će vam biti potreban. Ljubav vam je ove nedjelje u manjem fokusu. Ukoliko vam nešto ne prija, ne morate da silite… Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi dosta novih razmišljanja, odluka i preispitivanja. Ukoliko ne možete sami da izađete na kraj sa tim, posavetujte se sa nekim starijim i iskusnijim. Slobodne Ribe ne znaju gdje će prije, možda bi bilo dobre da poslušate svoj instinkt. One u vezi prave nove planove za budućnost sa partnerom. Budite spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

(MONDO)

Nastavite čitanje

Horoskop

Nedeljni horoskop od 04. do 10. decembra

Objavljeno

on

By

Mjesečni horoskop za novembar

OVAN

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže Ovnovima da se fokusiraju na učenje i razvijanje veština. Budite spremni na neočekivane promene u poslu ili privatnom životu. Što se novca tiče, budite umereni, usredsredite se na osnovne potrebe i uštedite novac za budućnost. Nedeljni ljubavni horoskop za Ovna kaže da će oni u vezi osećati izvesnu napetost. Važno je da budete strpljivi i uporni. Pokušajte da otvoreno razgovarate o osećanjima i pronađite kompromise. Ove nedelje se fokusirajte na fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BIK

Nedeljni horoskop kaže da se fokusirate na finansije i razvoj karijere. Možda će vam biti teško da donesete važan izbor, ali verujte svom unutrašnjem glasu. Ne plašite se da rizikujete, ova nedelja donosi mogućnosti za profesionalni razvoj, a saradnja sa kolektivom će biti presudna. Novi projekti bi mogli da vam dopnesu povećanje plate. Nedeljni ljubavni horoskop za Bika kaže da očekujete prijatne trenutke u vezi. Vodite računa o ishrani i koliko i kada ležete da spavate. Odmor je ključan za nivo energije. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Nedeljni horoskop kaže da budete otvoreni za nove ideje i komunikaciju sa različitim ljudima. Efikasnost u rešavanju problema doneće vam uspeh, samo je važno da se dobro organizujete. Izbegavajte impulsivno trošenje. Nedeljni ljubavni horoskop za Blizance kaže da je komunikacija ključna za vašu vezu. Važno je daiskreno kažete kako se osećate i da saslušate partnera. Zajedničko putovanje bi moglo da vam ojača vezu. Obratite pažnju na emocionalno zdravlje, važno je da se oslobiodite negativnih opsećanja. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

RAK

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže Rakovima da će im danas komunikacijske veštine doneti ključnu prednost. Imate sjajnu sposobnost ubeđivanja, usredsredite se na to kako da iskoristite svoj uticaj da biste postigli cilj. Ova nedelja donosi i  neočekivane troškove. Nedeljni ljubavni horoskop za Raka kaže – budite spremni da saslušate drugu stranu i tražite međusobno razumevanje. Fokusirajte se na zajedničke ciljeve i planove za budućnost. Dobar san je ključan da se odmorite i dušu i telo. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

LAV

Nedeljni horoskop kaže da će vam energija biti na visokom nivou. Nemojte da se plašite da pređete uobičajene granice, više ćete postići ako sarađujete sa kolektivom. Vaše analitičke sposobnosti će biti od suštinskog značaja za rešavanje složenih problema. Nedeljni ljubavni horoskop za Lavove kaže da će vam ove sedmice možda biti potrebno više nezavisnosti. Odvojite vreme za hobije i stvari koje vas ispunjavaju. Slobodni imaju priliku da upoznaju nekog zanimljivog. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

DEVICA

Planiranje će biti vaš ključni zadatak, kaže nedeljni horoskop. Pokušajte da pronađete ravnotežu između posla i odmora. Preuzmite inicijativu na poslu, ostavićete dobar utisak na nadređene. Trebalo bi da naučite da boilje upravljate novcem. Pokušajte da uštedite nešto para za hitne situacije. Nedeljni ljubavni horoskop za Device kaže da treba da se fokusirate na razvoj veze. Jasno kažite šta planirate u budućnosti i potrudite se da postignete dogovor. Slobodni bi mogli da se upuste u avanturu. Važno je da odmarate, stres vam utiče na zdravlje. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop savetuje Vagama da pokažu koliko su uporne i usredsrede se na ostvarivanje svojih ciljeva. Pokušajte da rešite važne probleme u kolektivu i puni samopouzdanja krenite napred! Ukoliko ste u prilici, prihvatite ponudu za dodatni posao, dobro će vam doći novac. Nedeljni ljubavni horoskop za Vage savetuje da pokažete više razumevanja za partnera. Ukoliko niste u vezi, poziv od osobe koju dugo poznajete bi mogao da vas odvede u zanimljivu avanturu. Napravite balans između odmora i rada, potrebno vam je da se opustite. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

ŠKORPIJA

Nedeljni horoskop preporučuje Škorpijama da se fokusiraju na saradnju sa kolegama, zajedno ćete ostvariti sjajan uspeh koji će svima biti od koristi. Budite oprezni sa rizičnim investicijama i fokusirajte se na ulaganja i kupovine koje su isključivo korisne za vas i vašu porodicu. Nedeljni ljubavni horoskop za Škorpije kaže da ste ove sedmice izuzetno strastveni. Recite partneru kako se osećate, začinite vezu! Ukoliko ste slobodni, izbegavajte da padnete na čari jednog Raka, ova veza nema potencijal. Unosite više vode i više se krećite. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže da će Strelčevima ove sedmice biti teško da se organizuju. Uvek vam fali malo vremena. Upornost i posvećenost bi mogli da vam donesu uspeh. Nemojte da trošite novac koji nemate, budite malo štedljiviji. Nedeljni ljubavni horoskop za Strelčeve kaže da vam partner sprema neka lepa iznenađenja. Ne zaboravite da mu se zahvalite. Slobodni su pomalo nostalgični, bivša ljubav im se “mota po glavi”. Potrudite se da da vam ishrana bude uravnotežena. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

JARAC

Nedeljni horoskop kaže da je ova sedmica idealna za razmenjivanje ideja i kreativan pristup poslu. U ovome bi mogli da vam pomognu saradnici, zajedno ćete doći do najboljih rešenja. Posao sa strane će vam poboljšati finansijsku situaciju. Nedeljni ljubavni horoskop za Jarca kaže da pokažete više razumevanja za partnera. Stvari koje mu zamerate nisu toliko krupne kao što vam se čini. Slobodni imaju potrebu za osamljivanjem. Potrudite se da se više krećete, energija vam je slaba. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

VODOLIJA

Ova nedelja će vam biti naporna, nedostaje vam fokus, sumnjate u sebe… Pokušajte da se usredsredite na ono u čemu ste najbolji, savetuje nedeljni horoskop. Potrebna vam je jedna “pobeda” da se pokrenete! Finansijska situacija stabilna. Nedeljni ljubavni horoskop za Vodoliju kaže da vas očekuju zanimljiva poznanstva ili produbljivanje veza. Budite opušteni, družite se, dozvolite novim ljudima da uđu u vaš život i dmotivno vas ispune. Prijala bi vam fizička aktivnost, laki treninzi. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine savetuje Ribama da pokušaju da pronađu zajedničke interese sa ljudima sa kojima rade. Ova nedelja je u znaku dobrih kolegijalnih odnosa i uspeha koji oni donose. Dobro razmislite da li da se upuštate u finansijske transakcije sa osobom koju kratko poznajete, rizik nije mali. Nedeljni ljubavni horoskop za Ribe kaže da vas u vezi očekuju romansa i topli trenuci. Slobodni uživaju u udvaranju, ali bez ozbiljnijih planova za budućnost. Ove nedelje bi mogla da vas muči nesanica. Pokušajte da izbegnete stres. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije