Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 26. jun – 2. jul

Objavljeno

on

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

U ponedeljak se pripazite detalja ukoliko ne posedujete sve činjenice. Istražite dublje i odvojite vreme za to. Sredinom nedelje povežite se sa ljudima i proširite svoju listu kontakata. Moguće je da ćete pronaći i partnera koga tražite. Svi ti razgovori mogu da vas iscrpe pred kraj nedelje, ali biće vredni truda. Provedite u petak malo vremena sami kako biste napunili baterije. Ukoliko morate da radite tokom vikenda uvidećete koliko ste puni energije i ideja

BIK

U ponedeljak držite jezik za zubima. Sve što kažete biće dočekano na nož. Sredinom nedelje biće vam potreban balans da se izborite sa raznim igračima oko vas. Ipak, vi ćete pronaći način da svi budu srećni. Kasnije u toku nedelje (najkasnije u petak) imaćete utisak da vas je kolega iskoristio i okrenuo situaciju u svoju korist. Srećom, možete izbeći šefa tokom vikenda; ukoliko ne možete, pripremite se za ozbiljnu razmenu mišljenja.

BLIZANCI

Budite opušteni od momenta kada zakoračite u kancelariju u ponedeljak. Mali problemi mogu postati veliki, i zaokupiti vam i privatan život, ukoliko ih ne rešite na vreme. Sredinom nedelje računajte na svoj šarm i pronaćićete novi posao ili projekat. Krajem nedelje moguće je da ćete biti malo pod stresom, što nije dobro po vas, te pronađite način i vreme da napunite baterije. Odlično ćete se osećati tokom vikenda, posebno ako tražite nove mogućnosti za posao ili marketinške opcije.

RAK

Ponedeljak će vam biti savršen u svakom pogledu. Efikasni ste i šarmantni i svaki kontakt sa klijentima ili kolegama ićiće vam od ruke. Sredinom nedelje pregledajte svoj raspored i vidite da li možete da ubacite nešto što će vam pomoći da redukujete stres i poveća produktivnost. Pred kraj nedelje moguće su drame na poslu, a najverovatnije da ćete i vi biti uključeni. Vaša popularnost će vam pomoći. Nemojte donositi bilo kakve važne odluke tokom vikenda.

LAV

S obzirom da niste baš napunili baterije tokom vikenda i da se još uvek oporavljate, na važnom sastanku u ponedeljak, najbolje bi bilo da ne govorite mnogo. Već u utorak ponovo ste u formi i spremni za ozbiljna dešavanja. Moguće je da ćete isprva krenuti u milion različitih pravaca, ali okrenite se oko sebe i potražite kolegu koji može da vam pomogne. Četvrtak i petak su odlični dani za bilo kakva istraživanja kada biste mogli iskoristiti svoju sjajnu inteligenciju. Ukoliko treba ponovo da razmislite o svojoj strategiji onda je ovo pravo vreme. Tokom vikenda se odmorite i postarajte da napunite baterije za sledeću radnu nedelju.

DJEVICA

Ponedeljak je idealan dan za organizaciju i planiranje. Povedite računa o svim detaljima i ostatak nedelje će lagano teći. Iako će sve delovati normalno, sredinom nedelje moguć je razdor među kolegama, posebno ako je u pitanju neka velika šansa ili novi projekat. Ukoliko osetite nedostatak energije krajem nedelje, nemojte potpisivati nikakav važan dokument ako niste potpuno sigurni. Tokom vikenda moguć je naporan rad, pa ako je ikako moguće odvojite malo vremena za sebe da se odmorite i napunite baterije.

VAGA

Pregledajte još jednom neki finansijski izveštaj u ponedeljak – velika je verovatnoća da ste nešto propustili što može biti od krucijalne važnosti. Sredinom nedelje moguće je da ćete se baviti tehničkim stvarima i poželeti da nadogradite svoj kompjuter. Naravno, morate to uraditi ako želite da budete efikasni i da brže i lakše završavate posao. Kasnije u toku nedelje osećaćete se jako lepo u vezi sebe ali imajte na oku svoje rivale, koji žele da preuzmu prednost. Vikend donosi zabavu i šansu da napravite neke izmene u svojoj karijeri.

ŠKORPIJA

Moguća senzacija u ponedeljak dovešće vas pravo u centar zbivanja. Bićete primećeni na najvišem nivou. Sredinom nedelje moguće je da ćete biti u prilici da obavite neku kupovinu za firmu. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa kolegama. Važne sastanke očekujte u četvrtak i petak, a vi biste mogli biti onaj koji govori istinu i prevazilazi očekivanja. Tokom vikenda želećete da radite nešto samo za sebe, ali očekujte radne obaveze koje nećete moći zaobići.

STRIJELAC

U ponedeljak biste se mogli osećati kao da ste zaglavili sa nekim projektom, ali moguće je da su u pitanju samo detalji koje možete rešiti uz pomoć kolege. U utorak će to već biti rešeno kada ćete biti u centru zbivanja, radeći ono što volite i što najbolje umete. Kasnije u toku nedelje napornije radite i ispitajte probleme dublje nego inače i možete očekivati srazmeran rezultat. Vikend pred vama je sjajan za posao – projekat na kome radite kao da će se raditi sam od sebe! Ipak, odvojite vreme za sebe i da napunite baterije za predstojeću nedelju.

JARAC

Ponedeljak je idealan dan da napravite jednu rekapitulaciju svojih klijenata. Možda i mali pozivi sa uobičajenim pitanjima mogu da vam pomognu. Sredinom nedelje biće vam teško da donesete bilo kakvu odluku, te je najbolje da je odložite za sutradan. U četvrtak ste ponovo u formi i spremni za borbu koja je pred vama. Sada je pravo vreme da kažete šta mislite i pokušate da raširite svoj uticaj. Tokom vikenda nove ideje će vam puniti glavu koje mogu biti veoma važne za vašu karijeru.

VODOLIJA

U ponedeljak se držite svog posla i ne obraćajte pažnju na druge. Stvari će se promeniti tokom noći i već u sredu očekujte da ponovo budete omiljeni i možda zamoljeni za savet. Um će vam ponovo biti oštar i bridak. Kasnije u toku nedelje radićete na nekim sjajnim idejama i možda poželite da odete negde van radnog prostora kako biste razmislili o njima. Vikend donosi iznenađujući nalet energije, te ukoliko budete radili očekujte sjajne rezultate.

RIBE

U ponedeljak vi ćete biti glavni i završavati sve. Osećaćete se pomalo kao supermen. Sredinom nedelje foksuirajte se na ličnu karijeru i one delove gde želite da prosperirate. Razmišljajte na veliko! Neke odluke koje ste odlagali čekaju vas u petak, te se pripremite i uložite sa svoj napor i perceptivan um da ih rešite. Ukoliko morate da radite tokom vikenda budite disciplinovani.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Advertisement

Horoskop

Pročitajte nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine!

Objavljeno

on

By

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

Nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembar 2023. godine vam savjetuje da početkom nedjelje napravite jasan plan za buduće dane. Zapisujte informacije kako vam ne bi promakle. Sredinom nedjelje mogući su iznenadni troškovi. Zauzeti Ovnovi nailaziće na nedoumice sa parnerom, ali će ih uspješno riješiti. Oni slobodni dobiće priliku koja se ne propušta. Obratite pažnju na ishranu. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

BIK

Početka nedjelje dosta užurban, imaćete dosta zadataka i obaveza sa određenim rokom. Ukoliko ne možete sami sve da postignete, zvijezde vam savjetuju da potražite pomoć povjerljivih ljudi. Obratite pažnju na dokumentaciju i pažljivo čitajte kako vam nešto ne bi promaklo. U ljubavi razmišljate o sljedećem koraku. Slobodni Bikovi poželiće da se skrase. Čekaju pravu osobu. Dok ne probate nećete znati. Oni slobodni “podižu” odnos na viši nivo. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BLIZANCI

Ovo je vaša nedjelja. Imaćete dosta poslovnih ponuda koja vam zvijezde savjetuju da iskoristite. Fokusirajte se na organizaciju i bolje isplanirajte vrijeme. I sami znate da ne možete da budete na sto strana. I slobodni i zauzeti Blizanci su na meti udvarača. Budite jasni i na vrijeme postavite granicu. Pomalo ste zapostavili porodicu, krajem nedjelje organizujte kvalitetno vrijeme sa njom. Prijaće vam! Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

RAK

Pravi je trenutak da stavite po stranu svoj ego i otvoreno postavite granice u poslu. Zauzeti Rakovi imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o ozbiljnim koracima, pa i da podignu odnos na viši nivo. Slobodnim se pružaju prilike na svakom koraku. Na vam će biti da li ćete prihvatiti ili ne. Obratite više pažnju na šta trošite novac. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i subota.

LAV

Ove nedjelje sva pažnja vam je usmjerena na posao. Držite se ljudi od ugleda, ali budite obazrivi. Nekada je dobro po vas da povučete ručnu i zauzemete jasan stav. U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Slobodni Lavovi ne mogu da se odluče za jednu osobu. Sve što se desi zavisiće isključivo od vaše odluke. Pažljivo birajte… Najbolji dani biće vam utorak i petak.

DJEVICA

Ove nedjelje bićete otvoreni za nova poznanstva, ideje i iskustva. Očekuje vas dosta kontakata, potencijalne saranje i izazova. Dobro analizirajte svaki ishod i imajte plan “B”. Neko će se u društvu zainteresovati za vas, obratite pažnju na male tajne signale koje vam šalje. Zauzete Djevice susreću se krajem nedjelje na ljubomoru. Što se tiče zdravlja, povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam srijeda i nedjelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi nove situacije sa kojima se ranije niste sreli. Neko iz inostranstva će vas se setiti i pozvati vas. Vodite računa o potrošnji i na šta trošite svoj novac kako ne biste kasnije žalili. Kada je reč o ljubavi, niste sigurni šta želite. Vreme je da se preispitate i shvatite šta želite. Moguće su češće promene raspoloženja! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Zvijezde vam savjetuju da ne idete “glavom kroz zid”, već da napravite mudar plan i razmislite šta zapravo želite. Dok ne riješite unutrašnje nemire, nećete ni vi biti mirni. Slobodne Škorpije još uvijek nisu spremne za romansu, a one zauzete su upale u svakodnevicu. Vrijeme je za promjene! Razmislite šta bi to moglo da bude. Moguća je prehlada. Najbolji dani biće vam subota i nedjelja.

STRIJELAC

Na poslu ste se malo ulijenili. Razmislite da li je to zaista šta vam prija. Izađite iz zone komfora. Provodite više vremena sa prijateljima, jer će vam ukazati na stvari koje vi ne vidite, a tiču vas se. U ljubavi ste pomalo sumnjičavi. Dajte sebi i drugima vremena. Pustite da vreme odraji svoje, a vi se trudite da budete svoji i prirodni. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

JARAC

U toku nedjelje bićete primjećeni od strane važnih ljudi. Radite na sebi i dokažite svoj pun potencijal. Očekuje vas poziv koji se ne odbija. Ukoliko mislite da je dobra prilika, mogla bi da vam otvori mnoga vrata. Izađite iz okvira i razmišljate na novi i inovativan način. Slobodni Jarčevi upoznaće jednu zanimljivu osobu, dok oni zauzeti podižu odnos na viši nivo. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

VODOLIJA

Nedjeljni horoskop vas upozorava da se ne osvrćete u prošlost. Šta je bilo, bilo je! Vrijeme je za nove poduhvate, radite ono što vam prija i ispunjuje vas. Moguća je potencijalna saradnja u vama bliskoj sferi. Pripazite se bespotrebnog trošenja novca, jer će uskoro doći trenutak kada će vam biti potreban. Ljubav vam je ove nedjelje u manjem fokusu. Ukoliko vam nešto ne prija, ne morate da silite… Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi dosta novih razmišljanja, odluka i preispitivanja. Ukoliko ne možete sami da izađete na kraj sa tim, posavetujte se sa nekim starijim i iskusnijim. Slobodne Ribe ne znaju gdje će prije, možda bi bilo dobre da poslušate svoj instinkt. One u vezi prave nove planove za budućnost sa partnerom. Budite spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

(MONDO)

Nastavite čitanje

Horoskop

Nedeljni horoskop od 04. do 10. decembra

Objavljeno

on

By

Mjesečni horoskop za novembar

OVAN

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže Ovnovima da se fokusiraju na učenje i razvijanje veština. Budite spremni na neočekivane promene u poslu ili privatnom životu. Što se novca tiče, budite umereni, usredsredite se na osnovne potrebe i uštedite novac za budućnost. Nedeljni ljubavni horoskop za Ovna kaže da će oni u vezi osećati izvesnu napetost. Važno je da budete strpljivi i uporni. Pokušajte da otvoreno razgovarate o osećanjima i pronađite kompromise. Ove nedelje se fokusirajte na fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BIK

Nedeljni horoskop kaže da se fokusirate na finansije i razvoj karijere. Možda će vam biti teško da donesete važan izbor, ali verujte svom unutrašnjem glasu. Ne plašite se da rizikujete, ova nedelja donosi mogućnosti za profesionalni razvoj, a saradnja sa kolektivom će biti presudna. Novi projekti bi mogli da vam dopnesu povećanje plate. Nedeljni ljubavni horoskop za Bika kaže da očekujete prijatne trenutke u vezi. Vodite računa o ishrani i koliko i kada ležete da spavate. Odmor je ključan za nivo energije. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Nedeljni horoskop kaže da budete otvoreni za nove ideje i komunikaciju sa različitim ljudima. Efikasnost u rešavanju problema doneće vam uspeh, samo je važno da se dobro organizujete. Izbegavajte impulsivno trošenje. Nedeljni ljubavni horoskop za Blizance kaže da je komunikacija ključna za vašu vezu. Važno je daiskreno kažete kako se osećate i da saslušate partnera. Zajedničko putovanje bi moglo da vam ojača vezu. Obratite pažnju na emocionalno zdravlje, važno je da se oslobiodite negativnih opsećanja. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

RAK

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže Rakovima da će im danas komunikacijske veštine doneti ključnu prednost. Imate sjajnu sposobnost ubeđivanja, usredsredite se na to kako da iskoristite svoj uticaj da biste postigli cilj. Ova nedelja donosi i  neočekivane troškove. Nedeljni ljubavni horoskop za Raka kaže – budite spremni da saslušate drugu stranu i tražite međusobno razumevanje. Fokusirajte se na zajedničke ciljeve i planove za budućnost. Dobar san je ključan da se odmorite i dušu i telo. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

LAV

Nedeljni horoskop kaže da će vam energija biti na visokom nivou. Nemojte da se plašite da pređete uobičajene granice, više ćete postići ako sarađujete sa kolektivom. Vaše analitičke sposobnosti će biti od suštinskog značaja za rešavanje složenih problema. Nedeljni ljubavni horoskop za Lavove kaže da će vam ove sedmice možda biti potrebno više nezavisnosti. Odvojite vreme za hobije i stvari koje vas ispunjavaju. Slobodni imaju priliku da upoznaju nekog zanimljivog. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

DEVICA

Planiranje će biti vaš ključni zadatak, kaže nedeljni horoskop. Pokušajte da pronađete ravnotežu između posla i odmora. Preuzmite inicijativu na poslu, ostavićete dobar utisak na nadređene. Trebalo bi da naučite da boilje upravljate novcem. Pokušajte da uštedite nešto para za hitne situacije. Nedeljni ljubavni horoskop za Device kaže da treba da se fokusirate na razvoj veze. Jasno kažite šta planirate u budućnosti i potrudite se da postignete dogovor. Slobodni bi mogli da se upuste u avanturu. Važno je da odmarate, stres vam utiče na zdravlje. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop savetuje Vagama da pokažu koliko su uporne i usredsrede se na ostvarivanje svojih ciljeva. Pokušajte da rešite važne probleme u kolektivu i puni samopouzdanja krenite napred! Ukoliko ste u prilici, prihvatite ponudu za dodatni posao, dobro će vam doći novac. Nedeljni ljubavni horoskop za Vage savetuje da pokažete više razumevanja za partnera. Ukoliko niste u vezi, poziv od osobe koju dugo poznajete bi mogao da vas odvede u zanimljivu avanturu. Napravite balans između odmora i rada, potrebno vam je da se opustite. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

ŠKORPIJA

Nedeljni horoskop preporučuje Škorpijama da se fokusiraju na saradnju sa kolegama, zajedno ćete ostvariti sjajan uspeh koji će svima biti od koristi. Budite oprezni sa rizičnim investicijama i fokusirajte se na ulaganja i kupovine koje su isključivo korisne za vas i vašu porodicu. Nedeljni ljubavni horoskop za Škorpije kaže da ste ove sedmice izuzetno strastveni. Recite partneru kako se osećate, začinite vezu! Ukoliko ste slobodni, izbegavajte da padnete na čari jednog Raka, ova veza nema potencijal. Unosite više vode i više se krećite. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine kaže da će Strelčevima ove sedmice biti teško da se organizuju. Uvek vam fali malo vremena. Upornost i posvećenost bi mogli da vam donesu uspeh. Nemojte da trošite novac koji nemate, budite malo štedljiviji. Nedeljni ljubavni horoskop za Strelčeve kaže da vam partner sprema neka lepa iznenađenja. Ne zaboravite da mu se zahvalite. Slobodni su pomalo nostalgični, bivša ljubav im se “mota po glavi”. Potrudite se da da vam ishrana bude uravnotežena. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

JARAC

Nedeljni horoskop kaže da je ova sedmica idealna za razmenjivanje ideja i kreativan pristup poslu. U ovome bi mogli da vam pomognu saradnici, zajedno ćete doći do najboljih rešenja. Posao sa strane će vam poboljšati finansijsku situaciju. Nedeljni ljubavni horoskop za Jarca kaže da pokažete više razumevanja za partnera. Stvari koje mu zamerate nisu toliko krupne kao što vam se čini. Slobodni imaju potrebu za osamljivanjem. Potrudite se da se više krećete, energija vam je slaba. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

VODOLIJA

Ova nedelja će vam biti naporna, nedostaje vam fokus, sumnjate u sebe… Pokušajte da se usredsredite na ono u čemu ste najbolji, savetuje nedeljni horoskop. Potrebna vam je jedna “pobeda” da se pokrenete! Finansijska situacija stabilna. Nedeljni ljubavni horoskop za Vodoliju kaže da vas očekuju zanimljiva poznanstva ili produbljivanje veza. Budite opušteni, družite se, dozvolite novim ljudima da uđu u vaš život i dmotivno vas ispune. Prijala bi vam fizička aktivnost, laki treninzi. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine savetuje Ribama da pokušaju da pronađu zajedničke interese sa ljudima sa kojima rade. Ova nedelja je u znaku dobrih kolegijalnih odnosa i uspeha koji oni donose. Dobro razmislite da li da se upuštate u finansijske transakcije sa osobom koju kratko poznajete, rizik nije mali. Nedeljni ljubavni horoskop za Ribe kaže da vas u vezi očekuju romansa i topli trenuci. Slobodni uživaju u udvaranju, ali bez ozbiljnijih planova za budućnost. Ove nedelje bi mogla da vas muči nesanica. Pokušajte da izbegnete stres. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije