Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 26. jun – 2. jul

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

U ponedeljak se pripazite detalja ukoliko ne posedujete sve činjenice. Istražite dublje i odvojite vreme za to. Sredinom nedelje povežite se sa ljudima i proširite svoju listu kontakata. Moguće je da ćete pronaći i partnera koga tražite. Svi ti razgovori mogu da vas iscrpe pred kraj nedelje, ali biće vredni truda. Provedite u petak malo vremena sami kako biste napunili baterije. Ukoliko morate da radite tokom vikenda uvidećete koliko ste puni energije i ideja

BIK

U ponedeljak držite jezik za zubima. Sve što kažete biće dočekano na nož. Sredinom nedelje biće vam potreban balans da se izborite sa raznim igračima oko vas. Ipak, vi ćete pronaći način da svi budu srećni. Kasnije u toku nedelje (najkasnije u petak) imaćete utisak da vas je kolega iskoristio i okrenuo situaciju u svoju korist. Srećom, možete izbeći šefa tokom vikenda; ukoliko ne možete, pripremite se za ozbiljnu razmenu mišljenja.

BLIZANCI

Budite opušteni od momenta kada zakoračite u kancelariju u ponedeljak. Mali problemi mogu postati veliki, i zaokupiti vam i privatan život, ukoliko ih ne rešite na vreme. Sredinom nedelje računajte na svoj šarm i pronaćićete novi posao ili projekat. Krajem nedelje moguće je da ćete biti malo pod stresom, što nije dobro po vas, te pronađite način i vreme da napunite baterije. Odlično ćete se osećati tokom vikenda, posebno ako tražite nove mogućnosti za posao ili marketinške opcije.

RAK

Ponedeljak će vam biti savršen u svakom pogledu. Efikasni ste i šarmantni i svaki kontakt sa klijentima ili kolegama ićiće vam od ruke. Sredinom nedelje pregledajte svoj raspored i vidite da li možete da ubacite nešto što će vam pomoći da redukujete stres i poveća produktivnost. Pred kraj nedelje moguće su drame na poslu, a najverovatnije da ćete i vi biti uključeni. Vaša popularnost će vam pomoći. Nemojte donositi bilo kakve važne odluke tokom vikenda.

LAV

S obzirom da niste baš napunili baterije tokom vikenda i da se još uvek oporavljate, na važnom sastanku u ponedeljak, najbolje bi bilo da ne govorite mnogo. Već u utorak ponovo ste u formi i spremni za ozbiljna dešavanja. Moguće je da ćete isprva krenuti u milion različitih pravaca, ali okrenite se oko sebe i potražite kolegu koji može da vam pomogne. Četvrtak i petak su odlični dani za bilo kakva istraživanja kada biste mogli iskoristiti svoju sjajnu inteligenciju. Ukoliko treba ponovo da razmislite o svojoj strategiji onda je ovo pravo vreme. Tokom vikenda se odmorite i postarajte da napunite baterije za sledeću radnu nedelju.

DJEVICA

Ponedeljak je idealan dan za organizaciju i planiranje. Povedite računa o svim detaljima i ostatak nedelje će lagano teći. Iako će sve delovati normalno, sredinom nedelje moguć je razdor među kolegama, posebno ako je u pitanju neka velika šansa ili novi projekat. Ukoliko osetite nedostatak energije krajem nedelje, nemojte potpisivati nikakav važan dokument ako niste potpuno sigurni. Tokom vikenda moguć je naporan rad, pa ako je ikako moguće odvojite malo vremena za sebe da se odmorite i napunite baterije.

VAGA

Pregledajte još jednom neki finansijski izveštaj u ponedeljak – velika je verovatnoća da ste nešto propustili što može biti od krucijalne važnosti. Sredinom nedelje moguće je da ćete se baviti tehničkim stvarima i poželeti da nadogradite svoj kompjuter. Naravno, morate to uraditi ako želite da budete efikasni i da brže i lakše završavate posao. Kasnije u toku nedelje osećaćete se jako lepo u vezi sebe ali imajte na oku svoje rivale, koji žele da preuzmu prednost. Vikend donosi zabavu i šansu da napravite neke izmene u svojoj karijeri.

ŠKORPIJA

Moguća senzacija u ponedeljak dovešće vas pravo u centar zbivanja. Bićete primećeni na najvišem nivou. Sredinom nedelje moguće je da ćete biti u prilici da obavite neku kupovinu za firmu. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa kolegama. Važne sastanke očekujte u četvrtak i petak, a vi biste mogli biti onaj koji govori istinu i prevazilazi očekivanja. Tokom vikenda želećete da radite nešto samo za sebe, ali očekujte radne obaveze koje nećete moći zaobići.

STRIJELAC

U ponedeljak biste se mogli osećati kao da ste zaglavili sa nekim projektom, ali moguće je da su u pitanju samo detalji koje možete rešiti uz pomoć kolege. U utorak će to već biti rešeno kada ćete biti u centru zbivanja, radeći ono što volite i što najbolje umete. Kasnije u toku nedelje napornije radite i ispitajte probleme dublje nego inače i možete očekivati srazmeran rezultat. Vikend pred vama je sjajan za posao – projekat na kome radite kao da će se raditi sam od sebe! Ipak, odvojite vreme za sebe i da napunite baterije za predstojeću nedelju.

JARAC

Ponedeljak je idealan dan da napravite jednu rekapitulaciju svojih klijenata. Možda i mali pozivi sa uobičajenim pitanjima mogu da vam pomognu. Sredinom nedelje biće vam teško da donesete bilo kakvu odluku, te je najbolje da je odložite za sutradan. U četvrtak ste ponovo u formi i spremni za borbu koja je pred vama. Sada je pravo vreme da kažete šta mislite i pokušate da raširite svoj uticaj. Tokom vikenda nove ideje će vam puniti glavu koje mogu biti veoma važne za vašu karijeru.

VODOLIJA

U ponedeljak se držite svog posla i ne obraćajte pažnju na druge. Stvari će se promeniti tokom noći i već u sredu očekujte da ponovo budete omiljeni i možda zamoljeni za savet. Um će vam ponovo biti oštar i bridak. Kasnije u toku nedelje radićete na nekim sjajnim idejama i možda poželite da odete negde van radnog prostora kako biste razmislili o njima. Vikend donosi iznenađujući nalet energije, te ukoliko budete radili očekujte sjajne rezultate.

RIBE

U ponedeljak vi ćete biti glavni i završavati sve. Osećaćete se pomalo kao supermen. Sredinom nedelje foksuirajte se na ličnu karijeru i one delove gde želite da prosperirate. Razmišljajte na veliko! Neke odluke koje ste odlagali čekaju vas u petak, te se pripremite i uložite sa svoj napor i perceptivan um da ih rešite. Ukoliko morate da radite tokom vikenda budite disciplinovani.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Reklama

Horoskop

Nedeljni horoskop: 28. jul – 3. avgust

Saznajte nedeljni horoskop: 28. jul – 3. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

Izvor Wannabe Magazin

Saznajte nedeljni horoskop: 28. jul – 3. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Aktivan društveni život i učešće u javnim događajima će biti od koristi za jačanje vaših odnosa, sve to će vam pomoći da se zbližite sa partnerom ako ga imate, a ako ga nemate, vaše šanse da ga pronađete u velikoj meri rastu. Ovo je vreme jakih osećanja i možda ćete biti iznenađeni koliko duboko sežu vaše emocije. Sa partnerom budite mirni u komunikaciji i ne opterećujte atmosferu. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Budite oprezni kad dajete obećanja.

POSAO: Ne smete biti nestrpljivi samo zbog sitnih prepreka na putu. Znate da uspeh počinje jakim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Budite razumni i ne trošite novac bez dobrog razloga. Ako ste dogovorili važan sastanak, održite ga što je pre moguće jer ne želite kulminaciju problema. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu.

ZDRAVLJE: Slušajte svoje telo – budite aktivni kad osećate potrebu, odmarajte se i mirujte kad se osećate ispražnjeno.

2 bik Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Ljubav i romansa su više povezani sa osećajem sigurnosti, a takođe i sa idejama šta svako od vas može učiniti jedno za drugo, a nebesko poravnanje naglašava ovaj aspekt veze i čini vas svesnim koliko ste dali i šta ste dobili zauzvrat – i takođe da li vam je ovo dovoljno. Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, pa su greške moguće. Trenutna nebeska energija mogla bi ukazivati na to da, što se tiče budućnosti, u vašoj vezi može postojati izvor napetosti. Slobodni Bikovi će imati priliku da zablistaju na svoj nenametljivi način – inteligencijom i duhovitošću i da izazovu interesovanje osobe koja im već izvesno vreme skreće pažnju.

POSAO: Moguć je sukob sa rukovodstvom zbog vaše razdražljivosti. Tenzije vas drže dalje od smirenosti, ali to morate postići po svaku cenu baš sada. Promene koje bi se mogle desiti sa trenutnom nebeskom konfiguracijom mogle bi biti veoma duboke, ali nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu. Svakako ćete imati koristi od pravljenja planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje.

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost, promene raspoloženja, usponi i padovi energije.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Upravo ovaj trenutak je sasvim prikladan za jačanje ljubavnih odnosa; za romantiku i zabavu, jer vam planete obećavaju uspon u ličnom životu. Morate da se osećate emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća u vašem ljubavnom odnosu. Promena je u vazduhu, a vi možete maksimalno iskoristiti priliku da promenite način na koji doživljavate stvarnost. Slobodni Blizanci, ne popuštajte pred nepromišljenim predlozima. Ako vam se ne viđa sa određenom osobom, nemojte se videti, već sačekajte trenutak kad na to budete spremni – ali to drugoj strani na lep način objasnite.

POSAO: Ne odlažite zakazane poslovne sastanke. Komunikacija sa partnerima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za buduće uspehe. Čuvajte se nepotrebnih novih poznanstava, što dovodi do ulaganja i gubitka novca. Dolaze informacije koje ste očekivali, ali vaši planovi se mogu odvijati sporije nego što vam odgovara.

ZDRAVLJE: Zarad duševnog i fizičkog zdravlja proširite uvedite nove navike, a odbacite one za koje znate da su loše.

4 rak Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Skloni ste da se prema ljubavi odnosite veoma ozbiljno, ali uz Venerin uticaj uskoro ćete osetiti neodoljivu želju za slobodom, koja vam predskazuje ljubavne avanture, nove utiske i zanimljivo poznanstvo. Vaše emocije vas mogu sprečiti da ispravno percipirate razgovore. Pokušajte sada da ne budete nestrpljivi jer će vas to sigurno povrediti. Slobodni Rakovi, vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Promena može izgledati kao pomalo zastrašujući i nesiguran koncept, ali takođe može započeti novu fazu u vašem životu. Procena ponašanja drugih i svog sopstvenog će vas zaštititi od grešaka.

POSAO: Budite fer ako morate da razgovarate o greškama na svom radnom mestu i ne krivite svoje kolege. Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da razmislite o tome zapravo želite dalje da radite – u poslovnom aspektu. Da biste izbegli razočaranje, ni sa kim ne razgovarajte o svojim namerama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove.

5 lav Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Možda će vam ovo vreme biti uznemirujuće u smislu ljubavi i romantike, pa budite oprezni. Razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči i stavite svoju dušu na tacnu – svako ceni iskrenost i ranjivost, a bez toga nema dugotrajnog odnosa. Nemojte žuriti ili dozvoliti agresivne ispade samo da biste dokazali svoju ispravnost. Slobodni Lavovi, usudite se da razmotrite sve opcije koje su vam otvorene. Ako vam se određena osoba dopada – nemojte se ustručavati da je kontaktirate. U suprotnom ćete se kajati i razmišljati šta bi bilo da je bilo.

POSAO: Raspoloženje će vam biti pokvareno na radnom mestu, zbog mogućih svađa i razmene uvredljivih reči. Morate biti fleksibilniji kako biste izbegli neuspeh. U vazduhu može biti dodira sa previše emocija koje prete da se preliju na najmanju provokaciju. Da biste izbegli finansijske gubitke, nemojte davati ozbiljna obećanja koja ne možete da ispunite.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi, emotivno i psihološki, pa se zato bavite stvarima koje vas uzemljuju i opuštaju. Ne iscrpljujte se i ne preterujte ni u čemu, da se ne biste razboleli.

6 devica Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Na snazi je izuzetna planetarna konfiguracija tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove ljubavi. Osećaćete potrebu da se na emocionalnoj osnovi uskladite sa sobom. Partnerski odnosi će bolje funkcionisati ukoliko pokažete razumevanje i otvorenost za partnerove potrebe, umesto da preterano analizirate svaku njegovu reč i postupak. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti ni u čemu. Slobodne Device, ako vas osoba koja vam se dopada drži u friend zoni – jasno je da nije zainteresovana, zato ne gubite vreme i nastavite dalje. Naći će se osoba s kojom neće biti tako komplikovano.

POSAO: Ocenite pouzdanost svojih poslovnih partnera. Možete stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osećanja zavidnim ljudima. Sa sadašnjim planetarnim poravnanjem, finansijska pitanja mogu vam uzrokovati nekoliko problema. Detaljno procenite razgovore sa ljudima oko sebe. Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene.

ZDRAVLJE: Vreme je da promenite određene navike i uvedete zdraviju i organizovaniju rutinu u svoju svakodnevicu. Ishrana, vežbanje, spavanje, o svemu povedite računa.

7 vaga Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Slobodne Vage, ako tražite romantičnu vezu, ljubavna atmosfera oko vas će biti osvežena – više ćete se fokusirati na prijateljstvo i društvene krugove, što će vam omogućiti da započnete novo poglavlje sa nekim iz okruženja. Ne zaboravite da treba da budete fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Vage u vezi, opuštajte se u partnerovom zagrljaju, delite iskustva i intimna osećanja i razmišljanja – sve ovo će dodatno učvrstiti vaš odnos i pomoći vam da prebrodite sve eventualne nedaće. Budite međusobna podrška i oslonac – u svakom smislu.

POSAO: Strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Budite spremni na poteškoće sa kojima se lako nosite ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu u umu. Možete osećati pritisak da delate i donosite odluke, ali zvezde vam savetuju da pričekate i da se dodatno informišete iz više izvora – da biste bili sigurni šta treba da učinite.

ZDRAVLJE: Radite nešto opuštajuće i inspirativno da napunite baterije i prevaziđete manje zdravstvene smetnje – mogući bolovi u zglobovima i hormonska nestabilnost.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Slobodne Škorpije, ne gubite vreme zbog nečega što je očigledno privremeno, i bolje nastavite dalje jer ćete tek tako u životu imati nekoga kome će vaša osećanja zaista biti potrebna. Budite ljubazni, šarmantni i ne propustite priliku da iskažete svoju inteligenciju. Škorpije u vezi, vaša impulsivnost može opteretiti partnera, koji trenutno možda ima drugih problema, pa mu nije potrebno i vaše “zvocanje”. Umesto napadačkog stava, pružite ruku, rame za plakanje, priredite lep gest. Oboje treba da se osećate potpuno rasterećeno u međusobnom društvu.

POSAO: Nije trenutak da pravite promene u svom profesionalnom životu. Netačni saveti mogu uticati na vaše sastanke i razgovore ako verujete svemu bez prethodnog razmatranja, zato budite pažljivi i tragajte za potpunim informacijama. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos raznoraznim izazovima.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje, ali radije odaberite šetnju u prirodi (čak i po kiši), nego vežbanje u zatvorenom prostoru.

9 strelac Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Tokom ovog perioda, vaša činija ljubavi će biti puna, a možda će se čak i preliti. Partner vas ispunjava u svakom pogledu, a i vi njega. Ipak, možda ćete iskazati i veću količinu nestrpljenja tokom ovog ciklusa, a možete naginjati i ka uvredljivom ponašanju. Slobodni Strelci će biti poljuljani – emotivno stanje vam zamagljuje rasuđivanje, a to vas posebno nervira, jer ste navikli da se oslanjate na svoju sposobnost analize i procene. Umesto bespotrebnog opterećivanja, nakratko se povucite i radite ono što vam prija, i viđajte se sa onima u čijem društvu uživate.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori neće biti uspešni ako ste rasejani. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Puni ste nove snage i uspećete da se nametnete drugima da ispoštuju vaše zahteve. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima.

ZDRAVLJE: Ljutnja i “kratak fitilj” su znak da ste pod stresom. Pronađite način da kanališete negativnu energiju i da se opustite.

10 jarac Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojoj vezi kako kasnije ne biste žalili što se niste više posvetili. Promene koje ste priželjkivali sada su moguće, snažna osećanja vas pokreću, a partner uzvaća na odgovarajući način. Sa druge strane, u vašoj porodici može doći do nesuglasica koje mogu izazvati depresiju izazvanu razmenom uvredljivih reči. Slobodni Jarčevi će doživeti preokret. Moguće je da će oživeti ljubav za koju ste mislili da je završena ili će se desiti emotivni susret koji će vas podstaći da shvatite šta je ono što zaista želite.

POSAO: Poslovni pozivi će biti uspešni, ali moguće je da će uslediti nevolje zbog situacije koja je uznemirila vaše kolege. Nebesko poravnanje svakako oživljava stvari i, kada jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati. Ponašajte se odmereno – prevelika velikodušnost na poslu mogla bi da bude pogrešno protumačena i da vam donese probleme umesto zahvalnosti.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne zdravstvene smetnje, manji hormonski disbalans ili meteoropatske reakcije.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Materijalni problemi će, vama i vašem partneru, možda pokvariti raspoloženje. Moraćete da se smirite tokom ovog ciklusa – nema žurbe, svaku stavku prođite zajedno kako biste došli do povoljnog rešenja. Iskrenim razgovorom ćete u potpunosti učvrstiti odnos. Slobodne Vodolije će biti obuzeti oprečnim emocijama – pokušavajući da zatvorite neke krugove iz prošlosti izgleda da otvarate neke nove ili nailazite na one za koje ste verovali da su odavno zatvoreni.

POSAO: Sada je savršeno vreme da završite već započeti posao. Da biste bili uspešni, morate biti direktniji u svom pristupu. Radeći na svojim problemima, najverovatnije razgovorom o njima, dogodiće se neverovatne promene. Sada morate biti obazriviji sa svojim novcem, sačekajte povoljniji trenutak ako planirate veće ulaganje.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije da se suočite i da iznesete sve izazove u ovom periodu.

12 ribe Nedeljni horoskop: 28. jul  3. avgust

LJUBAV: Usamljenim predstavnicima ovog znaka zvezde obećavaju dobru priliku da upoznaju nekog posebnog. Trenutni nivoi energije mogu na neko vreme malo umanjiti vašu uobičajenu radost i sreću, ali nemojte dozvoliti da vas to umrtvi, jer je normalno i kratkog daha. Ribe u vezi, moguće je da ćete na teži način u ovom periodu postići bilo kakvo razumevanje u partnerskom odnosu, pa ako treba da raspravite pojedina osetljiva pitanja, sačekajte povoljniji momenat. Usredsredite se na porodične odnose, jer ćete u njima pronaći podršku.

POSAO: Bićete mirni, odgovorni i samouvereni na poslu. Ako razmišljate o važnijim odlukama, budite sigurni u sve činjenice. Osetićete plimu moći. Bliže ste uspehu nego što mislite. Napravite detaljnu procenu svojih postupaka i ponašanja. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost.

ZDRAVLJE: Promenite okruženje koje vas zamara i udaljite se od toksičnih osoba koliko je to moguće. Čuvajte svoj duševni mir i ravnotežu.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 24. jul – 30. jul

Zodiac horoscope with divination dice

OVAN

Ovo je pogodna nedelja za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji svoju profesiju ne doživljavaju previše ožbiljno i koji se uspešno posvećuju i ostalim aspektima života. Radna atmosfera je izuzetno prijatna, a kolektiv će imati odličnu komunikaciju. U sredu ćete ponajmanje razmišljati o poslu, ali to neće umanjiti vašu radnu efikasnost. U petak nemojte da se opterećujete nekim glasinama ili tračevima koji stignu do vas. Ukoliko ih budete uzeli u razmatranje, videćete da nisu bili vredni ni vašeg truda, niti vremena.

BIK

Želja da se dopadnete svima iz vašeg radnog okruženja biće prilično izražena u utorak i sredu. Umesto toga, bolje bi bilo da se fokusirate na radne obaveze, eventualno i na očekivanja nadređenih. Sreda je takođe odlična i za timski rad, ali potrudite se da ne budete ti koji će voditi glavnu reč. Jedna stresna situacija tokom vikenda bi mogla negativno da utiče na vaš imunitet, pa se potrudite da unosite dovoljno tečnosti, obezbedite dosta sna i povedete računa o ishrani. Takođe, ne dozvolite da vas nečije detinjasto ponašanje u subotu izbaci iz takta.

BLIZANCI

Lepo upakovana spoljašnjost pomešana sa harizmom je dobitna kombinacija za početak nedelje koja dolazi. Ovo neće biti jednostavno, ali ako želite da pobedite u borbi morate biti mudri i pomalo neiskreni. Sredinom nedelje, u sredu naročito, vaša energija će biti veoma jaka. Vodite računa da suzbijete svoju potrebu da vladate drugima. U petak ćete imati tendenciju da prebrzo donosite zaključke. Vodite računa da vas to ne dovede u neprijatan položaj. Budite ljubazni sa nadređenima, bez obzira na njihov stav i ponašanje.

RAK

Ove nedelje očekujte napredak. Ukoliko bude skroman i neprimetan, nemojte se razočarati i osećati isfrustrirano. Nastavite pravcem kojim ste krenuli i uskoro ćete doživeti primetno poboljšanje situacije. Sredinom nedelje budite tolerantni prema kolegama. Neka vaši lični problemi ne utiču na vaše raspoloženje na poslu. Niko nije zaslužio a trpi vašu ćudljivost, a i mogli biste povrediti nekoga ko vam je u suštini drag. U petak na sastanku budite konkretni. Kažite manje, ali ubodite u centar. To je ključ koji će vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve.

LAV

Prvi deo ove nedelje bi mogao biti stresan kada je posao upitanju. Ne pokušavajte da nerijatne i loše okolnosti i situacije prikrijete pretvarajući se da se ništa ne dešava. Prihvatite problem zrelo i pokušajte da smislite način da ga rešite. U sredu će vaša energija biti veoma jaka, pa ćete to verovatno i uspeti. Nemojte zaboraviti da imate podršku okruženja i obratite im se za sve što vam je potrebno. Ljubaznost je ključ uspeha u petak. Samo tako ćete se izboriti sa teškim ljudima.

DJEVICA

Vaše emocije će početkom ove nedelje biti veoma izražene. U ponedeljak ćete, međutim, jasno znati šta želite i ništa neće moći da vas zaustavi da to ostvarite. Budite tolerantni prema neočekivanim promenana planova i otkazivanjima sastanaka, jer u suprotnom, u sredu bi vam nervoza mogla doći glave. Ako ste na vodećoj poziciji, priredite zaposlenima iznenađenje u vidu organizovanja nekog druženja ili zabave. Prikupićete sve simpatije. Kvalitetni međuljudski odnosi na poslu doneće vam mir i poverenje.

VAGA

Početkom nedelje, verovatno već u ponedeljak, osećaćete se zaglavljeno i nesposobno da se iščupate iz situacije u kojoj ste se našli. Budite strpljivi i pribrani. Koncantracija, dobar plan i posvećenost su ključ za prevazilaženje problema. U sredu za vas počinje povoljan finansijski period. Ako ste i imali neke probleme, uskoro ćete na njih potpuno zaboraviti. Za vikend ugasite sve telefone i opustite se uz nekoga ko vas relaksira. Definitivno ste zaslužili odmor.

ŠKORPIJA

Kada je posao upitanju, ovo je vrlo pozitivna i kreativna nedelja za vas. Ostvarićete puno kontakata i uživati u poslu kojim se bavite. Vaša kreativnost i mašta će biti posebno izražene i pomoći vam da vaš posao obavite veoma produktivno. U četvrtak neka vas velika količina posla ne uplaši. Napravite kvalitetan plan i sigurno ćete sve postići kako se od vas očekuje. Za vikend, ako budete morali da radite, ne shvatajte to tragično, jer vam sleduje nagrada. Kontrolišite svoje emocije na radnom mestu.

STRIJELAC

Ovu nedelju započinjete sa nekim negativnim osećanjima koja će da se reflektuju na vaš profesionalni život. Bićete izuzetno isfrustrirani kada je reč o projektima koji vam najviše znače. U utorak, pažljiv, odmeren pristup olakšava vam da budete deo tima. Takođe, nekim nedovršenim stvarima konačno počinje da se nazire kraj. U četvrtak se potrudite da budete na usluzi vašim nadređenima u svakom momentu, jer lojalnost neće ostati nenagrađena. Neke bitne lekcije ćete naučiti u petak ili subotu. Ne oklevajte sa novim počecima ili prezentacijom ideja koje vam se tada jave.

JARAC

Potrudite se da na samom početku nedelje prionete na posao i posvetite se što većem broju obaveza. Elan koji vas tada bude pratio, neće dugo potrajati, zato ga pažljivo iskoristite. Na nečiju pomoć ćete moći da se oslonite u utorak i sredu. Sreda može biti i stresna, ako budete insistirali da se ceo svet prilagođava vama, a ne obrnuto. Neka humor bude vaš neizostavni pratilac u situacijama koje vam crpe pozitivnu energiju. U petak je moguć flert na radnom mestu, a subota je pogodna za neke dugoročne planove. Razmislite o kraćem odmoru.

VODOLIJA

U ponedeljak i utorak imaćete dosta uspeha u rešavanju nekih komplikovanih problema ili zavadi nekih članova kolektiva. Takođe, vaše retoričke sposobnosti će naići na odobravanje vaših nadređenih. Od srede, obratite pažnju na neke detalje i ne oslanjajte se na nečija obećanja – mnoge stvari ćete morati sami da obavite. Ukoliko ste u potrezi za poslom, iskoristite priliku koja vam se javi u četvrtak ili petak. Moguće je da se radi o honorarnom, kraćem projektu, ali znanje i iskustvo koje tada budete stekli biće vam od velike koristi u buduće.

RIBE

Na početku nedelje, u svakome ćete videti konkurenciju i imaćete utisak da se ceo svet urotio protiv vas. Umesto da trošite energiju na ovakva razmišljanja, fokusirajte se na ono što je zaista bitno. Sreda će biti pogodna za kreativne aktivnosti i zabavu. Tada biste mogli da se posvetite planiranju godišnjeg odmora. Ako ste se nedavno zaposlili, u četvrtak su mogući manji nesporazumi sa nekim iz kolektiva, najverovatnije zbog toga što se mešate u stvari koje vas se ne tiču. U petak ćete biti u mogućnosti da predvidite pojavu nekih problema i na vreme ih sprečite.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije