Naslovna - Kultura - Odrzan Humanitarni koncert orkestra Saveza slijepih Crne Gore (FOTO)
Odrzan Humanitarni koncert orkestra Saveza slijepih Crne Gore (FOTO)

Odrzan Humanitarni koncert orkestra Saveza slijepih Crne Gore (FOTO)

Večeras je u Centru za kulturu održan Humanitarni koncert orkestra Saveza slijepih Crne Gore. Na koncertu, pored članova orkestra, kao specijalni gosti nastupili su  Komnen Vuković Koki, Pinkova prošlogodišnja “Zvezdica”i Plesni klub “Matrix”.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Anđela Dragović, vokalna solistkinja, član saveza slijepih Crne Gore od februara 2015. godine koja učešćem doprinosi na humanitarnim koncertima, koncertima za proslave dana bijelog štapa, izjavila je za naš portal da je ovo poseban dio njenog života i da su odnosi u orkestru, bez obzira na generacijske razlike, uvijek prijateljski. Različiti muzički ukusi članova orkestra ne ometaju rad, već  naprotiv svi se rado prilagođavamo jedni drugima i u granicama lijepog ukusa i kreiramo repertoar.

Mirsad Šahmanović, koordinator za kulturne aktivnosti u savezu slijepih za naš portal je pojasnio da su se sredstva prikupljala za pomoć porodici u stanju socijalne potrebe.

Saorganizator događaja je Centar za kulturu Danilovgrad

Direktor Centra za kulturu Opštine Danilovgrad, Bojan Brajović je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa Savezom slijepih Crne Gore i Orkestrom ovog saveza. Centar je otvoren za sva društva, sve građane koji imaju ideje i inicijative koje bi unaprijedile kulturna dešavanja u Danilovgradu, naveo je Brajović.

Takođe pogledajte

SJEĆANJE NA MILANA DUGA KRIVOKAPIĆA

Omaž Milanu Dugu Krivokapiću kojim je obilježeno 11 godina od smrti pjesnika, novinara-hroničara nikšićke svakodnevice, …

“Taurunum Boy” u Centru za kulturu Danilovgrad

U danilovgradskom Centru za kuluru, 20. decembra sa početkom u 17h biće upriličeno prikazivanje dokumentarnog …

Оставите одговор

%d bloggers like this: