Većina nas je upoznata sa Milenom Bečanović i borbom koju vodi ali i prethodnim uspjеšnim akcijama koje su se organizovale u Danilovgradu. Milena, je ranije imala četiri uspješne transplatacije matičnih ćelija nakon čega se njeno zdravlje značajno popravilo.

Da bi Milena ozdravila, terapiju je potrebno nastaviti. Tako je Milenina majka uputila poziv svim ljudima dobre volje, kako bi pomogla Mileni u borbi koju vodi od petog mjeseca svog života.

“Cijenjeni prijatelji i svi ljudi velikog srca Apelujem na sve vas da podržite akciju prikupljanja novca za liječenje moje Milene.

Posle četiri uspješne transplatacije matičnih ćelija mojoj ćerki se znatno poboljšalo zdravlje. Rezultat je zaustavljenje progresije bolesti!! Iako izuzetno rijedak Sy Aicardi sa kojim živimo i borimo se od petog mjeseca Mileninog života ,uspjeli smo da ga ukrotimo uz pomoć ljekara klinike Liv u Istanbulu.


Krajem februara na kontrolnom pregledu Profesor Erdal i sam pozitivno iznenadjen uspjehom, daje predlog za nastavak liječenja uz riječi “ukoliko ste u finansijskoj mogućnosti savjetujem još 2 transplatacije, kako bi sačuvali sadašnje i postigli nove rezultate”


Porodica nije u mogućnosti ali uz pomoć humanih pojedinaca , institucija i organizacija znam da ćemo skupiti neophodnih 25000e za nastavak Mileninog liječenja

Bog Vam pomogao!”