Bow tie Montenegro, Kreativni Danilovgrad

Zove se Ivana Zarubica i živi u Danilovgradu.

Njeno obrazovanje nije krenulo u umjetničkom smjeru, ali njene ruke jesu!  Kao djevojčica se uvijek igrala sa tekstilom, tako da joj nije bilo bitno kako barbika izgleda već šta će da obuče. Kaže da su njene lutke sigurno bile obučene po poslednjoj modi.

Ivana kaže da voli detalje, pa kad kupuje odjeću, često dodaje i ušiva nešto što bi promjenilo izgled tog komada i na kraju krajeva učinila svojim. Tako je i počela raditi sa leptir mašnama. U početku ih je pravila za sebe, jer kako kaže, htjela je da čuje komentare porodice i prijatelja prije nego što krene prodavati ih.

Međutim kako su se svima svidjele, to joj je bio glavni podstrek da napravi svoju stranicu na facebook-u i polako krene sa malo većom proizvodnjom. U početku je kako kaže nailazila samo na oduševljenja, jer je njena stranica tad bila i prva stranica leptir mašni u Crnoj Gori, kao i dezeni koji su bili drugačiji pomogli su joj da se sva ta priča brzo proširi. Počela je takođe i iscrtavati razne dezene, crtane likove, sve što joj je palo na pamet i još više uspjevala u svojoj namjeri, a to je da neko nosi nešto što je ona napravila.

Do sada je imala dva priloga o njenim mašnama na televizijama Prva i 777, što joj je takođe pomoglo da ljudi širom Crne Gore a i dalje, saznaju za nju. Nadamo se da to nije kraj i da će nastaviti da se usavršava za još veća ostvarenja.

POGLEDAJTE NJENJE MAŠNE NA KUKICA ONLINE DUĆANU RUKOTVORINA

Njene mašne, kao i druge stvari koje ona pravi kao što su ( vrećice za bocu, iscrtavanje majici i sl) možete pronaći na njenim stranicama – Leptir masne-Crna Gora i na Instagramu – Bowtiemontenegro.

Autor: I.Đ.