Connect with us

Hronika

Danilovgradska policija uhapsila lice kod koje je pronađena bomba

Objavljeno

on

Punishment and arrest concept.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po operativnim informacijama, izvršili pretres stana, drugih prostorija koje koristi, kao i vozila V.P. (47) u mjestu Glavica u Danilovgradu.

“Pronađena je eksplozivna naprava – bomba „M75“, dvije „mrvilice“ za opojnu drogu marihuana, 24 komada tableta buprenofina, četiri komada tableta ksalola i nož, tzv. leptir”, navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica stiču elementi krivičnog djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, a po čijem je nalogu V.P. lišen slobode.

“Nadležni tužilac upoznat je i u odnosu na pronađene tablete sa liste opijata i postupanje u odnosu na to je u toku”, zaključuje se u saopštenju.

Advertisement

Hronika

Uhapšen Ukrajinac zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloljetnim licem

Objavljeno

on

By

Arrested computer hacker with handcuffs

Policijski službenici danilovgradske policije uhapsilio su osumnjičeno za nedozvoljene polne radnje u vezi sa krivičnim djelom obljuba sa djetetom.

Za ovo djelo će krivično odgovarati V.S. (45) iz Ukrajine, sa prebivalištem u Podgorici. Sumnja se da je u periodu od avgusta 2023. godine do 25. juna 2024. godine, odnosno momenta prijavljivanja, ovo lice seksualno uznemiravalo maloljetno lice staro 13 godina, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.S. lišen slobode.

Nastavite čitanje

Hronika

Pljačka u Ostrogu: Žena iz suvenirnice ukrala novac i nakit

Objavljeno

on

By

Policija u Danilovgradu prošle sedmice identifikovala je i locirala M.O. (47) koja se sumnjiči da je u manastiru Ostrog, iz kase galerije u kojoj se prodaju suveniri, ukrao 500 eura i nakit u vrijednosti od 200 eura.

To je, kako su dodali u policiji, učinila koristeći nepažnju radnice.

„O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu protiv M.O. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila pomenuto krivično djelo“, kazali su u policiji.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije