Connect with us

Novosti

Facebook DOWN: Social network outage affecting thousands of users

Facebook downFacebook users appear to be unable to access the social network site and app, which is experiencing offline server issues.

The Facebook outage has started earlier this morning, as fans flooded rival social media sites saying they couldn’t login.

At the time of writing, independent outage monitor Down Detector has registered more than 3,000 reports from users insisting Facebook is plagued with an outage.

 

A map on the site showed the UK, US and large areas of Europe are affected by the connection issues. Facebook outage issues have also hit parts of Asia.

Facebook u problemu

Mapa korisnika koji prijavljuju probleme

thers have also reported having problems accessing Instagram and in some cases WhatsApp. facebook down!

Facebook started experiencing problems late on Sunday morning, according to independent website DownDetector.

The site has logged more than 4,700 reports from users struggling to access it.

 

It appears to be a global problem as there are reports of issues world wide.

The outage is also affecting users who use the mobile site and desktop version.

With the service unavailable, people have been taking to Twitter – to talk about Facebook being down.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Društvo

Akcija Željeznice Crne Gore: Sjutra predaja dokumentacije za besplatne godišnje karte

Novi red vožnje vozova

Crnogorski studenti dokumentaciju za besplatne godišnje karte, koje poklanja Željeznički prevoz (ŽPCG), mogu predati sjutra, od osam do 14 sati, saopšteno je iz te kompanije, prenosi portal RTCG.

Odbor direktora ŽPCG donio je odluku da pokloni 30 besplatnih godišnjih karata za crnogorske studente, povodom 13. novembra – Njegoševog dana.

Iz ŽPCG su rekli da će besplatne godišnje karte, koje se mogu koristiti za neograničen broj putovanja na svim relacijama u Crnoj Gori, važiti od 1. decembra ove do 1. decembra naredne godine.

“Kako bi iskoristili tu mogućnost, zanteresovani studenti treba da predaju važeće uvjerenje o studiranju i kopiju lične karte na arhivu ŽPCG, na adresi Trg Golootočkih žrtava br. 13 u Podgorici”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će besplatne godišnje karte biti dodijeljene za 30 studenata koji prvi predaju zahtjeve.

“Zadovoljstvo nam je da na taj način kao društveno odgovorna kompanija koja nudi usluge javnog prevoza, doprinesemo mobilnosti i edukaciji mladih ljudi i podstaknemo ih da koriste usluge naše kompanije”, kazali su iz ŽPCG.

NASTAVI SA ČITANJEM

Servisne informacije

Poslednje analize pokazale da je voda ispravna za piće

D.o.o. “Vodovod i kanalizacija” Danilovgrad obavještava sve svoje potrošače da je voda u vodovodnom sistemu ispravna i bezbjedna za piće.

Svi parametri su u okviru vrijednosti koje su utvrđene Pravilnikom o bližim zahtjevima koje u pogledu bezbjednosti treba da ispunjava voda za piće. Prema posljednjim rezultatima analiza od 29. 11. 2023. godine, mutnoća iz vode se povukla i imamo vrijednosti koje su ispod graničnih, tako da je voda u vodovodnom sistemu bezbjedna za piće.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije