Intervju, Sandra Živković Dragojević: "Volite sebe i svoje tijelo, jer srećna i voljena žena je i zdrava." - Volim Danilovgrad
Connect with us

Promo

Intervju, Sandra Živković Dragojević: “Volite sebe i svoje tijelo, jer srećna i voljena žena je i zdrava.”

Sandra Živković Dragojević je dugogodišnje iskustvo odlučila iskoristiti za pokretanje sopstvenog biznisa

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Iako su 2020. i početak 2021. godine obilježile epidemija koronavirusa, ekonomska i finansijska kriza, naša draga sugrađanka Sandra odlučila se, uz podršku ZZZCG, pokrenuti „Sandrina Kutak za ljepotu i zdravlje“.

Koliko teško se bilo odlučiti na ovakav korak, šta se to sve može očekivati u ovom Kutku, smještenom u Spužu, reći će nam Sandra Živković Dragojević.

 

Sandra,  prije svega hvala na vremenu. Godine krize ali i podrške. Uspjeli ste dobiti podršku za pokretanje biznisa od Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Recite nam nešto o ovom iskustvu i proceduri. Koliko je sve to bilo  zahtjevno i šta je bila vaša vodilja da uspijete u naumu?

Briga o ljudskom tijelu je moja sfera interesovanja već više od 10 godina. Sve je počelo od mog obrazovanja u srednjoj medicinskoj školi, kada sam stekla prve uvide koliko redovna briga o našem tijelu doprinosi cjelokupnom zdravlju. Još iz tog perioda rodila se želja da kroz svoje zanimanje pružim podršku svima onima koji žele da osjete benefite koje sa sobom nosi njega tijela. Već tada je nastala moja ideja, koja je zahvaljujući projektu ZZZCG od ideje prerasla u realnost, jer je kutak za ljepotu i zdravlje Sandrina mjesto gdje sa ljubavlju njegujemo tijelo.

Sandra u svom kutku, Foto Privatna arhiva

Iz do sada napisanog, može se zaključiti kolika je bila moja želja da osnujem svoj kutak, budući da sam istu gajila više od 10 godina. Baš jačina te želje mi je bila vodilja da budem istrajna i spremna da učim, jer to mi je bilo neophodno kako bih ispunila sve uslove projekta ZZZCG. Godina u kojoj sam se priključila bila je puna izazova i neizvjesnosti zbog izbijanja pandemije, ali to nije bio razlog za odustajanje, ni sa strane ZZZCG, ali ni sa moje moje strane. Predanost i posvećenost zaposlenih iz ZZZCG, svojim savjetima i stručnom podrškom nisu dozvolili da se pokolebam čak ni u trenucima preispitivanja da li je pravo vrijeme za pokretanje biznisa. Takođe, priključivanje ovom projektu je zahtijevalo usvajanje novih znanja, i poštovanje procedura i uslova za realizaciju istoga, za šta sam takođe dobijala podršku od zaposlenih iz ZZZCG.

Sandrinin Kutak za ljepotu i zdravlje možete pratiti i na Instagramu @kutak_sandrina

Vaš kutak za zdravlje i ljepotu je smješten u Spužu. Zašto ste se odlučili za Spuž a ne recimo Podgoricu ili Danilovgrad?

Svoje praktično iskustvo sam sticala u Podgorici, u salonu Alf Ton Lekić. Taj period sam posvetila i svom usavršavanju, što je podrazumjevalo pohađanje brojnih seminara i obuka izvan granica Crne Gore.

Takođe sam jedan period i bila asistent na obuci za masaže u prestižnoj Alfa Ton Lekić školi. Kada sam sumirala stečena iskustva s različitih mjesta, shvatila sam da najveći doprinos njezi, ljepoti i zdravlju tijela mogu dati u mjestu u kojem i sama živim, a to je Spuž.

Kod vas zainteresovane dame mogu dobiti niz usluga iz domena ljepote i zdravlja. Recite nam nešto više o lepezi usluga „Sandrina kutak za ljepotu i zdravlje“.

Sam naziv salona kreiran je na način da daje uvid u usluge koje pružam, kao i glavni ciljevi koje kroz tretmanje postižemo, a to su: ljepota i zdravlje. Navedeno postižemo kroz brojne tretmane kao što su: depilacija, maderoterapija, relaks masaža, lifmna drenaža, RF tretmani lica i tijela, kavitacija, tretman sa termo ćebetom, elektrostimulacija mišića i mnogi drugi..

Sandrina posjeduje i svoj Online shop na danilovgradskom Oglasniku – OVDJE

Svi navedeni tretmani usmjereni su da eliminacijom suvišnih nakupina i tečnosti iz organizma dođemo do lijepog, ali i zdravog tijela.

Pretpostavljamo da već imate redovne mušterije. Koliko su one zadovoljne i šta je to što naše dame najviše „interesuje“?

Moji klijeniti svoje zadovoljstvo iskazuju njihovim redovnim dolaskom na tretmane, kao i istrajnošću u pridržavanju svih savjeta koje razmijenimo kako bismo postigle željene rezultate.

Do sada smo zajedno uspjele da sa zadovoljstvom ostvarimo zacrtane ciljeve kada je izgled tijela i zdravlje u pitanju, što izražava zadovoljstvo mojih klijenata, kao i moje lično. Najviše interesovanje iskazuju za tretmane koji su usmjereni da eliminaciju suvišnih masnih naslaga što sa lakoćom postižemo kroz RF tretmane, madero terapiju ili limfnu drenažu. Međutim, kako smo u ovom periodu izloženi povećanom stresu, relaks masaže su takođe jako zastupljene.

Za promociju svojih usluga koristite većinom društvene mreže a od skora i podršku Portala Volim Danilovgrad. Koliko je, po Vama, digitalni marketing važan za poslovanje?

Po mom mišljenju digitalni mediji su osnovno sredstvo komunikacije sa potencijalnim klijentima i razmjenu informacija. Upravo posredstvom digitalnih medija plasiram svoje proizvode na tržište i postajem vidljiva svojim klijentima.

Podrška Vašeg portala u plasiranju informacija o kutku za ljepotu i zdravlje Sandrina je od velikog značaja, na čemu sam jako zahvalna.

Da li biste podijelili jedan besplatan savjet za ženski dio publike? O čemu da povedu računa kako bi zadržale ljepotu a prije svega zdravlje?

Drage dame, neka briga o vašem tijelu i zdravlju bude svakodnevni ritual koji sprovodite sa zadovoljstvom i uživanjem. Briga o zdravom i lijepom tijelu počinje u vašem domu, sa unosom dovoljne vode i ostalih tečnosti, zdravom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.

Sve dame koje svoje rituale brige o svom tijelu žele da upotpune sa tretmanim iz ponude mog kutka, dobro su došle da zajedno idemo ka lijepom, njegovanom i zdravom tijelu.

Ko su Vaše najčešće mušterije i kako Vas nove mogu pronaći?

Dame koje uživaju u njezi svog tijela su moji klijenti. Mogu me pronaći u Sandrina kutku za ljepotu i zdravlje u Spužu, a za sve informacije i savjete me mogu kontaktirati putem društvenih mreža: Instagram i FB stranica Kutak_sandrina ili telefona 067/473-983.

Za kraj ostavljamo prostora za poruku našim pratiocima.

Volite sebe i svoje tijelo, jer srećna i voljena žena je i zdrava.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Promo

Eko Petrol, porodični biznis i društveno odgovorna kompanija

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Preduzeće Eko Petrol d. o. o. iz Spuža nudi jedinstvenu ponudu na našem tržištu. Između ostalog Eko Petrol pri donošenju svojih poslovnih odluka vodi računa i o ekološkim i socijalnim elementima zajednice. Kroz svoje poslovanje izrazito brine o ljudima, životnoj okolini i poboljšanju kvaliteta života u zajednici u kojoj posluje.

Preduzeće je uključeno u društveno korisne projekte, te finansijski ali i ličnim djelovanjem pomaže humanitarnim i socijalnim ustanovama, ekološkim udruženjima, daje podršku projektima od šireg društvenog značaja kroz razne aktivnosti i sponzorstva sportskih organizacija i manifestacija.

Razgovarali smo sa menadžerom Eko Petrola, Ivicom Draškovićem, koji nas je upoznao sa poslovanjem kompanije,  vizijom i misijom.

Eko Petrol je od skora potpisao i eksluzivni ugovor sa kompanijom Ina pa vjerujemo da je prava prilika da našim čitaocima predstavimo ovu spušku kompaniju.

Do sada smo imali prilike razgovarati sa nemalim brojem preduzetnika iz Danilovgrada i nekako su uvijek dvije stvari bile ključne u pokretanju biznisa u opštini Danilovgrad. Ljubav prema svom kraju ali i sjajna geografska pozicija? Šta je to bilo presudno da Eko petrol započne poslovanje baš u Spužu?

Kompanija Eko Petrol je osnovana u maju, 2004. godine, a njen osnivač dipl. pravnik, Mladen Jovović vođen ljubavlju prema rodnom mjestu, došao je na ideju da svojim stanovnicima obezbijedi korišćenje usluga koje nudi Eko Petrol, kao i da olakša rad poljoprivrednicima obzirom da je ovo područje karakteristicno za tu djelatnost, a benzinska pumpa je jedina na putnom pravcu Podgorica  Danilovgrad, u Bjelopavlićima. 

Lokal patriotizam potvrđuje i činjenica da je većina zaposlenih u Eko Petrolu upravo iz Spuža. Za nas ovo predstavlja domaćinski odnos prema lokalnoj ekonomiji. Pored ovoga Eko Petrol pomaže i lokalnim udruženjima i sportskim klubovima. Recite nam nešto više o vašem doprinosu sportskim i kulturnim poslanicima u Spužu.

Naravno, u interesu nam je bilo da nasi zaposleni budu iz Spuža i okoline jer tako dolazimo do obostranog zadovoljstva i pružanja mogućnosti našim sugrađanima za zaposlenje u jednoj sigurnoj kompaniji, koja se prije dvije godine proširila i u sklopu benzinske pumpe svoju djelatnost i usluge proširila a odnosi se na autocentar ( servis automobila, autoperionicu, tehnički pregled i registracija vozila, kafic) cime smo dobili jedan kompleks i samim tim više radnih mjesta, kao i pružanje svih ovih usluga na jednom mjestu. 

Mladen, ujedno i osnivač Eko Petrola, uvijek je bio voljan da izadje u susret i učestvuje u akcijama koje su od značaja. Podržavao je rad i postojanje FK Zora, čiji je i bio presjednik u određenom vremenskom periodu, zatim  Osnovnoj školi u Spužu, opštini Danilovgrad, i mnogim drugim organizacijama, a njegova supruga je pratila Mladenov rad čime su zajedničkim snagama stvarali i pratili sve standarde, kako bi i naši sugrađani bili zadovoljni. 

Njegova porodica je nastavila njegovim putem i u ime Eko Petrola i dalje aktivno učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima. 

Sjajna vijest je stigla za cijelo naše područje nakon proglašenja „Parka prirode Rijeka Zeta“. Kao kompanija, zasigurno osjećate veću odgovornost prema životnoj sredini područja, recite nam nešto o ekološkim standardima Eko Petrol d.o.o. Koliko smo upoznati Eko petrol spada u par rijetkih kompanija iz opštine Danilovgrad koja posjeduje sve potrebne dozvole za rad.

Iz samog naziva našeg preduzeca može se zaključiti da smo prilikom osnivanja istog vodili se i pratili visoke standarde kako bi pokazali i drugim privrednim subjektima osjećaj za odgovornost prema životnoj sredini u našem području.

Ti standardi su veoma zahtjevni, moramo ispunjavati vrlo specifične uslove, uvijek se odgovorno odnositi, održavati i širiti misao o istim kako bi i drugi slijedili naše korake i imali razvijenu ekološku svijest.

Pretpostavljamo da su prethodno ispunjeni standardi jedan od uslova za ostvarenje partnerstva sa INA kompanijom. Recite nam nešto više o ovoj novini Eko Petrola. Koliko je značajno partnerstvo sa INA i na koji način će doprinijeti Vašem poslovanju?

Što se tice našeg ekskluzivnog ugovora sa dobavljačem Ina Crna Gora, naravno da smo morali da ispunimo ne neke već sve standarde koje mora da posjeduje jedan privredni subjekt koji se bavi ovom granom posla jer Ina je, renomirani prepoznatljivi svjetski brend i nije lako doći do tog nivoa da budete jedan od njihovih distributera na ovom području.

Partnerstvo sa Inom je od ključnog znacaja, jer mi kao njihovi eksluzivni distributeri imamo mogućnost da  plasiramo sve vrsta Ina goriva, zatim TNG, vrhunskog kvaliteta što dokazuju konstantni izvještaji od strane agencije koja se bavi analizom kvaliteta goriva, kao i ostali Ina proizvodi što uključuje maziva, plinske boce, kao i ostale proizvode,  i na taj način smo našim građanima obezbijedili vrunsku uslugu i kvalitet u svemu onome, što nudi jedna benzinska stanica.

Recite nam nešto i o kvalitetu pogonskih goriva. Šta biste posavjetovali vozače?

Sva Ina goriva, prolaze kroz nekoliko bezbjedonosnih i labaratorijskih analiza, pije nego li dođu do nas kao dobavljača. Taj niz strogih provjera garantuje našim kupcima visok kvalitet svih vrsta pogonskih goriva za šta dobijamo i sertifikat pri svakoj isporuci pojedinačno.

 

Sa rekonstrukcijom dionice Podgorica – Spuž i paralelnim radovima na novom bulevaru, može se očekivati i povećanje obima posla. Recite nam nešto o kapacitetima Eko Petrola i planovima za budućnost.

Što se tice rekonstrukcije dionice Podgorica – Spuž, ona se radila zadnjih desetak godina na više dionica, te sad konačno imamo kvalitetnu i bezbjednu magistralu koja povezuje dva grada. Samim tim, takođe smo i mi osjetili povećanje obima posla, a osim toga veliki uticaj je imao i Ina brend. 

Na kraju bismo ostavili prostora za Vašu poruku čitaocima portala Volim Danilovgrad.

Prije svega budite zdravi obzirom na pandemiju koja je zadesila sve nas, a kompanija Eko Petrol ce i dalje nastaviti da bude drustveno odgovorna kompanija i na usluzi svojim gradjanima, za dobrobit svih nas.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Agrobiznis: Budite primijećeni na Seljak.me platformi

Published

on

By

Budite primijećeni na Seljak.me platformi

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Seljak.me predstavlja digitalnu platformu, koja na jednom mjestu spaja crnogorske poljoprivrednike/proizvođače sa potencijalnim kupcima. Uređivački tim portala, na inovativan način omogućava domaćim poljoprivrednicima da vrlo lako i intuitivno koriste portal, u cilju kreiranja oglasa i predstavljanja svojih dobara.

U nastavku su pripremili ponudu za privredna društva koja posluju u Crnoj gori u domenu poljoprivrede.

Cifre koje  preporučuju

 

Na web portalu se  od početka 2021. godine evidentiralo preko 8 miliona otvorenih strana, koje je ostvarilo 200 000 jedinstvenih korisnika sa preko 1,3 miliona sesija u toku kojih se prodalo preko 16.000 grla krupne i sitne stoke, plasiralo preko 2.000 različitih proizvoda.

Seljak.me je platforma koju poljoprivrednici sa jedne, i krajnji kupci sa druge strane, percipiraju kao jedino online mjesto na kom, na dnevnom nivou, mogu pronaći sve informacije koje ih interesuju.

U okviru Bloga stručna lica i visoko kvalifikovani saradnici objavljuju korisne informacije iz domena poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje.

Agrobiznis I – 40€ mjesečno

Kreiranje Agrobiznis profila u okviru Seljak.me platforme. Jedan od primjera možete pogledati klikom na sledeći link https://seljak.me/biznis/22

Agrobiznisu I je moguće izlistati 10 artikala koji će se nalaziti u Vašem profilu.

Izlistani artikli se povremeno dijele na Facebook stranici Seljak.me po pravilu prispijevanja i odnosnu na red dijeljenja drugih izlistanih artikala na Seljak.me platformi.

U slučaju zakupa od 12 mjeseci odobravaju popust od 10%.

U Agrobiznis I nalogu možete izlistati 10 artikala

Agrobiznis II – 70€ mjesečno

Agrobiznis I + 10 dodatnih artikala koji će se nalaziti u Vašem profilu + 3 istaknuta proizvoda na Naslovnoj strani platforme.

Na Facebook stranici Seljak.me jednom nedeljno se dijele artikli iz Vaše ponude.

U Agrobiznis II možete izlistati 20 artikala iz svoje ponude

Agrobiznis II omogućava 3 istaknuta/plaćena artikla na Naslovnoj strani što predstavlja posebnu pogodnost ovog paketa i značajnu uštedu  u odnosu na pojedinačno isticanje artikala.

Sa Agrobiznis II paketom tri vaša artikla su istaknuta na naslovnoj strani platforme

 

Agrobiznis III – 160€ mjesečno

Agrobiznis II + 10 dodatnih artikala na Vašem profilu što čini ukupno 30 artikala u Vašem Agrobiznis profilu + 2 dodatna istaknuta artikla na Naslovnoj strani platforme što čini ukupno 5 istaknutih artikala na Naslovnoj stranici.

Sa ovim paketom imate mogućnost izlaganja čak 30 artikala

Agrobiznis III omogućava da izlistate čak 5 artikala na naslovnoj stranici što će Vas posebno izdvojiti na najposjećenijoj stranici platforme.

Čak 5 istaknutih artikala na naslovnoj stranici platforme

Za ljubitelje društvenih mreža

Na Facebook i Instagram stranici jednom nedeljno se dijele artikli iz Vaše ponude. Jednom nedeljno se dijeli Story na Instagram stranici – kreativu dostavljate našem timu koja potom istu dijeli na našem Instagram Story-u.

4 PR članka koje dijelimo na našem blogu www.seljak.me/savjetuje . PR članke kreirate sami,  dostavljate našem timu koji ih potom optimizuje i objavljuje na blogu. PR članci mogu biti članci koji promovišu/opisuju proizvode iz Vaše ponude, specijalne akcije koje imate i sl.

U slučaju zakupa od 12 mjeseci odobravaju popust od 10%.

NASTAVI SA ČITANJEM

Seljak.me i VD

Danilovgrad
17°
Ведро
06:3218:39 CEST
Осећај: 17°C
Ветар: 10km/h NE
Влажност: 45%
Притисак: 1019.98mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
26/12°C
28/14°C
30/17°C

Facebook

Najčitanije