Connect with us

Promo

Inovirana ponuda: Foto Studio “A” u novom ruhu na staroj adresi

Published

on

Foto Studio “A” se sprema da otvori vrata inoviranog studija na staroj adresi u ulici Baja Sekulića, u samom srcu Danilovgrada. Ova nova radnja će pružiti novi nivo kreativnosti i mogućnosti za sve ljubitelje videa, fotografije i štampe.

Foto Studio “A” je već dugo prepoznat kao jedno od vodećih odredišta za fotografisanje, štampanje i druge multimedijalne usluge u Danilovgradu. Sa otvaranjem nove radnje, ovaj studio se priprema da postane epicentar kreativnih i tehničkih mogućnosti u gradu.

Evo šta vas očekuje u inoviranom Foto Studiu “A”

Fotografisanje i snimanje svih vrsta događaja: Bez obzira da li je u pitanju vjenčanje, porodična proslava, diplomiranje ili neki drugi poseban trenutak, Foto Studio “A” vam pruža vrhunsku uslugu  fotografisanja i snimanja. Njihovi iskusni fotografi će uhvatiti svaki dragocjeni trenutak.

Snimanje dronom: Ako želite da vaše uspomene dobiju nebeski dodir, Studio “A” sada nudi uslugu snimanja dronom. Ovo će vam omogućiti da vidite svet iz potpuno nove perspektive.

Štampaje različitih formata: Bilo da želite da odštampate profesionalne fotografije, poster, ili bilo koji drugi format, Studio “A” nudi štampanje visokog kvaliteta u različitim veličinama.

Personalizovani pokloni: Studio “A” takođe nudi mogućnost štampe na različitim predmetima kao što su majice, šolje, magneti, privesci . Ovo je savršen način da ličnim dodirima učinite svaki poklon posebnim.

Grafički dizajn i Štampanje materijala: Bez obzira na to da li vam je potreban dizajn za flajere, cjenovnike, menije ili neki drugi marketinški materijal, Studio “A” vam nudi rješenja po mjeri.

Otvaranje Foto Studija “A” je značajan korak napred za ovu kompaniju, koja je posvećena pružanju vrhunskih usluga i zadovoljstva svojim klijentima. Ovaj studio će vam pomoći da zabilježite trenutke koji će ostati u sjećanju zauvjek.

Ne propustite priliku da istražite sve što Studio “A” ima da ponudi. Njihova obnovljena radnja će biti otvorena za javnost u ponedeljak, 06. novembra 2023. godine. Dođite i pridružite se ovom uzbuđenju, istražite nove mogućnosti i stvorite dragocjene uspomene.

Za više informacija o Foto Studiju “A”, posetite njihovu instagram stranicu ovdje ili se obratite na kontakt telefon 067 216 216

Promo

Lovćen banka podržava mikro i mali biznis u Crnoj Gori

Published

on

By

Lovćen banka organizovala je događaj posvećen mikro i malim preduzećima u Crnoj Gori okupivši značajan dio ove biznis zajednice.

Cilj banke je da u narednom periodu snažno podrži preduzetnike, mikro i mala preduzeća koji imaju potencijala za dalji razvoj i unapređenje poslovanja.

Obrativši se privrednicima, predsjednik Upravnog odbora Lovćen banke, Miloš Miketić, istakao je da će “Lovćen banka biti prepoznata, ne samo po tome što je domaća banka, već i po svojim proizvodima i uslugama, ali jednako važno i po kvalitetu tih usluga i ljudima koji je pružaju. Želimo da pošaljemo jasnu poruku o strateškom opredjeljenju banke da podržava kompletan biznis u Crnoj Gori, ne dominantno onaj koji je lako vidljiv i svima poznat. Snaga svake ekonomije počiva na malom biznisu i u narednom periodu Lovćen banka će svojom aktivnošću unaprijediti ovaj segment i pomoći malim privrednicima da se dalje razvijaju.”

Direktor Sektora za poslovanje sa privredom, Nikola Ivanović, naglasio je „riješenost banke da u narednom periodu na efikasan način analizira svaki plan, investiciju i ideju privrednika iz segmenta mikro i malog biznisa i da gradi partnerski odnos sa ovim segmentom ekonomije“. Predstavivši cjelokupan tim zaposlenih koji u banci realizuju poslovnu aktivnost sa preduzećima, Ivanović je pozvao sve preduzetnike i predstavnike mikro i malih preduzeća da ne oklijevaju da se obrate banci za podršku svojim planovima.

Događaj je realizovan uz podršku Mastercard kompanije pa su gosti imali priliku da čuju više o Biznis karticama, uređajima za uplatu pazara putem smart sefova koji su instalirani u velikom broju filijala Lovćen banke, dok su najavljeni posebni Biznis paketi namijenjeni pravnim licima.

“Biznis kartice su efikasan saveznik u poslovanju za mikro i mala preduzeća. Oni su način da se poslovanje digitalizuje jer uz njih, svakodnevni operativni zadaci mogu da se pojednostave i ubrzaju, što ovim biznisima daje mogućnost da preko potrebno vreme ulože u kreativnije zadatke, kako bi osigurali svoju konkurentnost na tržištu. U današnje vreme, kada korisnici očekuju brza rešenja i dostupnost 24/7, prirodno je da biznisi primene isti princip prvo na svom primeru. Želim i da izrazim zahvalnost Lovćen banci što izlazi u susret potrebama modernih biznisa, što prepoznaje važnost malih i srednjih preduzeća i pruža im podršku kroz različite proizvode i usluge,” izjavila je Jelena Sretenović, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Za goste je, u nastavku poslovnog dijela večeri, upriličen koncert Lene Kovačević.

Nastavite čitanje

Promo

Veća kamatna stopa na klasičnu štednju

Specijalna ponuda Lovćen banke AD

Published

on

By

Lovćen banka AD pripremila je specijalnu ponudu za sve one koji žele da pametno štede i iskoriste veće kamatne stope na klasičnu štednju. U periodu od 1. aprila do 15. juna 2024. svi klijenti koji žele da uštede i sačuvaju svoj novac za buduću kupovinu, imaće mogućnost da oroče svoju štednju po većoj kamatnoj stopi koja iznosi 2,7% na period oročenja od 27 mjeseci. Ova ponuda važi za sve nove depozite oročene u naznačenom periodu.

Ukoliko želite da iskoristite ovaj promotivni period i ostvarite veći kamatni prinos usljed veće kamatne stope, na raspolaganju su vam sve filijale Lovćen banke u kojima svakodnevno možete oročiti svoja sredstva. Lokacije filijala Lovćen banke i njihovo radno vrijeme možete pogledati na: Filijale i bankomati Lovćen banke (lovcenbanka.me)

 

Podsjećamo da je radno vrijeme Kontakt centra Lovćen banke produženo, pa se o mogućnostima štednje i ostalim proizvodima možete raspitati pozivom na broj 19993, radnim danima od 8h do 19h, a subotom od 8h do 13h.

Lovćen banka AD ove godine slavi 10 godina uspješnog rada, pa su u pripremi nove pogodnosti za klijente. Banka je već ponudila besplatnu platnu karticu u okviru Yolo paketa za mlade od 14 do 26 godina kao i uplatu poklon džeparca od 25€ za nove korisnike ove kartice. Kamatne stope na penzionerske kredite  su snižene, a klijente očekuju i brojne druge povoljnosti tokom ove jubilarne godine. Specijalnu ponudu na gotovinske kredite koja i dalje traje možete pogledati na: Standardni gotovinski kredit – PROMO (lovcenbanka.me)

Reprezentativni primjer za specijalnu ponudu klasične štednje:

Iznos: 10,000€; Period oročenja: 27 mjeseci; Godišnja nominalna kamatna stopa  (NKS): 2,7%;

Efektivna kamatna stopa (EKS): 2,7%. Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon isteka perioda oročenja iznosi 10.510,57 € i sastoji se od glavnice (10.000€) i kamate (617,00€), a umanjen je za iznos poreza (15%) i prireza (15%) koji iznose: ukupno 106,43€, pri čemu je iznos poreza 92,55€ i iznos prireza 13,88€. Ovaj primjer dat je samo u informativne svrhe, molimo da posjetite filijalu banke u cilju dobijanja detaljnih informacija u vezi vaše željene štednje. Ponuda se odnosi samo na nove depozite oročene u promo periodu od 1.4.2024. do 15.6.2024.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije