Naslovna - Novosti - Društvo - Javni konkurs za autorske priče i fotografije o Zeti

Javni konkurs za autorske priče i fotografije o Zeti

Ekološki pokret ,,Ozon”, uz podršku WWF Adria, nastavlja aktivnosti u okviru građanske inicijative ,,Za Zelenu Zetu”, čiji je cilj izrada studije zaštite voda Gornje Zete, kako bi se rijeka sa pritokama, shodno nacionalnom zakonodavstvu, stavila pod odgovarajući stepen zaštite.

U želji da široka javnost sazna što više o životnom značaju  rijeke Zete, njenim ekosistemskim vrijednostima i ljepoti,  a pod impresijama priča ljudi, koje smo čuli tokom građanske inicijative  pozivamo sve koji žele da sa javnosti podijele svoje lične priče i  autorske fotografije omiljenih mjesta na Zeti, da to učine slanjem na e-mail: zazelenuzetu@ozon.org.me , u periodu od 30. maja do 20. juna.

Tekst u formi eseja ili bloga  može da ima maksimalno 4.500 karaktera (sa razmakom)  a fotografije bi trebalo da budu u kvalitetnoj rezoluciji.

Tri najbolje priče sa pratećim autorskim fotografijama, o čemu će odlučiti stučni žiri, biće nagrađene a autori će biti pozvani i na tematski okrugli sto planiran za 25. jun u Nikšiću, gdje će biti upriličena i dodjela nagrada.

Takođe pogledajte

Servisne informacije

Djelovi Danilovgrada bez struje

Nova elektronska brojila od ponedeljka 24. juna do petka 28. juna, biće ugrađivana na sljedećim …

Farma magaraca Martinići: Magaskop II

Ambasada Njemačke u Crnoj Gori, Utjeha.me i Farma magaraca Martinići vas pozivaju na II Magaskop: …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: