Meetup sa Reljom Deretom: Vještina komunikacije i ideja

M:tel digitalna fabrika vas poziva na MeetUp sa Reljom Deretom koji će govoriti o vještini komunikacije kako pred društvom tako i pred širokim auditorijumom. MeetUp koji počinje u srijedu 14. marta u 18 časova u prostorijama Mtel digitalne fabrike, namijenjen je svima koji žele da unaprijede vještine komunikacije, javnog nastupa i biznis prezentacije.

Način na koji nešto kažete je često jednako važan kao i ono šta govorite, a vještina komunikacije je u današnje vrijeme prava umjetnost. Bez obzira da li pričamo pred ogromnim auditorijumom, sa šefom ili prijateljima na kafi, da bismo postigli efekat koji želimo moramo da naučimo da pronađemo suštinu svog izlaganja, damo ritam i dinamiku svom govoru i ostvarimo realan kontakt sa publikom. O svemu ovome i još mnogo toga na temu usavršavanja javnog nastupa, vještina prezentovanja i autentičnog izražavanja bez obzira ko i koliko ljudi je pred nama, predstaviće vam Relja Dereta, trener prezentacijskih i komunikacijskih veština iz Beograda.

Relja Dereta ima preko 12 godina iskustva gotovo svakodnevnog javnog nastupa, od držanja treninga iz različitih oblasti pa sve do plesnih performansa. Svoja iskustva u radu kao instuktor argentinskog tanga, trener aktivizma i trener govornika je povezao u jedinstven, sveobuhvatni sistem razvoja vještina komunikacije i javnog nastupa: vodeći govornike kroz čitav proces, od osmišljavanja koncepta, preko razrade strukture govora do vježbanja samog nastupa, javni nastup klijentima postaje izvor zadovoljstva i inspiracije, a ne stresa i neprijatnosti.
Od 2010. godine je individualno radio sa preko 400 govornika na pripremi njihovih govora. Savjetuje svjetske eksperte u formulisanju njihovih ideja i sarađivao je kao trener i konsultant sa nizom globalnih i regionalnih kompanija i institucija (Telenor, Comtrade, Nordeus, Direct Media, British Council, Erste Bank, Societe General, Publicis – Sataachi & Sataachi, OSCE). Aktivan je u startup zajednici u Beogradu, gdje sarađuje sa relevantnim institucijama i pomaže preduzetnicima u komunikaciji njihovih ideja

Ulaz je besplatan, dobrodošli.