Ministartsvo održivog razvoja i turizma je raspisalo konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rješenja zatvorenog kompleksa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, opština Danilovgrad. Konkurs prenosimo u nastavku.

Na osnovu člana 54 Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata (“Službeni list Crne Gore” br.64/17 i 44/18) i člana 6 Pravilnika o načinu i postupku raspisivanja i sprovođenja javnog konkursa za idejno arhitektonsko rješenje (“Službeni list Crne Gore” br. 19/18), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je Odluku o raspisivanju konkursa za idejno arhitektonsko rješenje zatvorenog kompleksa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS), opština Danilovgrad.

Konkurs je nacionalni, opšti, jednostepeni i anonimni, i traje od 11. septembra do 12. novembra 2018.godine.

Sve detaljne informacije o Konkursu nalaze se u Raspisu konkursa, Konkursnom zadatku i ostalim prilozima koji su sastavni dio konkursnog materijala, objavljenog na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma www.mrt.gov.me.

Prilozi:
– Odluka o raspisivanju konkursa za idejno arhitektonsko rješenje zatvorenog kompleksa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, opština Danilovgrad
– RASPIS_konkurs za idejno arhitektonsko rješenje zatvorenog kompleksa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija
– Konkursni zadatak za izradu idejnog arhitektonskog rješenja zatvorenog kompleksa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija
– Konkursni materijal

Raspisom je definisano da učesnici mogu postavljati pitanja vezana za konkurs do 12. okotobra 2018. godine. Sva pristigla pitanja sa odgovorima žirija se nalaze u prilogu.