Connect with us

Promo

Nova filijala u Podgorici

Lovćen banka širi poslovnu mrežu i unapređuje ponudu proizvoda

Lovćen banka AD nastavlja širenje svoje poslovne mreže. Nakon otvaranja moderne filijale u sastavu nove upravne zgrade banke na Bulevaru knjaza Danila Petrovića, Business Tower Montenegro, Lovćen banka otvorila je još jednu poslovnu jedinicu.

Nova filijala na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 131 u Podgorici, svečano je otvorena u prisustvu brojnih klijenata, partnera i zaposlenih.

Unutrašnje uređenje filijale kreirano je na bazi savremenih standarda bankarskog poslovanja a u cilju boljeg korisničkog iskustva. Osim tradicionalnih bankarskih usluga na šalterima i od strane kreditnih referenata, u novoj filijali klijentima je dostupna zona 24/7 pa će fizička lica imati pristup bankomatu i svom novcu u svako doba, i van radnog vremena filijale, a pravna lica će imati mogućnost uplate pazara putem posebnog uređaja za tu namjenu. Ovom mogućnošću smanjiće se čekanje i ubrzati poslovni procesi u filijali s obzirom na to da će pravna lica moći uplatiti svoje pazare u bilo koje doba, bez kontakta sa bankarskim službenicima na šalterima.

Banka u ovoj godini slavi važan jubilej, deset godina uspješnog poslovanja. U to ime, a povodom otvaranja filijale, banka je ukazala poštovanje svojim klijentima, uplativši poklon u iznosu po 200 eura za više penzionera koji imaju otvoren račun u banci od samog njenog osnivanja, a stanuju u neposrednoj blizini nove filijale.

Povodom otvaranja nove filijale, predsjednik Upravnog Odbora Miloš Miketić saopštio je da širenjem mreže i nedavnim useljenjem svih sektora banke u novu upravnu zgradu, Lovćen banka povećava efikasnost poslovnih procesa na zadovoljstvo svih klijenata i zaposlenih, a uvođenjem svakodnevne 24/7 dostupnosti nastavlja svoju transformaciju ka većoj digitalizaciji kao imperativu savremenog bankarstva:

“Fokus banke biće na daljoj transformaciji i širenju, ne samo u smislu fizičkog prisustva, već i u dijelu dostupnosti banke mimo filijala i uobičajenog radnog vremena. Uz korišćenje digitalnih kanala, elektronskog i mobilnog bankarstva, uređaja za uplatu pazara za pravna lica, bankomata koji će na pojedinim lokacijama omogućiti i cash in uslugu, klijenti će imati dostupnost brojnih servisa 24/7, dakle – svakog dana, u svako doba. U godini u kojoj banka obilježava deset godina uspješnog poslovanja, nastavljamo sa unapređenjem procesa i zapošljavanjem novih kadrova, čime Lovćen banka postaje sve značajniji i atraktivniji akter na tržištu, kako za klijente, tako i za zaposlene. Povodom obilježavanja ovog važnog jubileja, banka će u narednom periodu pripremiti brojne povoljnosti o čemu će javnost i naši klijenti biti blagovremeno informisani.”

Komentarišući širenje mreže kao i ponude bankarskih proizvoda, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom, Milena Dragićević, kazala je:

“Izuzetno je zadovoljstvo otvoriti još jednu filijalu Lovćen banke u Podgorici. Širenjem mreže želimo da budemo još efikasniji, kako bi pružili modernu i što kvalitetniju bankarsku uslugu svojim klijentima. Do kraja godine planiramo osavremenjavanje brojnih filijala, postavljanjem uređaja za uplatu pazara čime ćemo i pravnim licima omogućiti brže i jednostavnije poslovanje. Kontinuirano širimo paletu proizvoda, a uz trenutno aktuelnu specijalnu kampanju za odobrenje gotovinskih kredita uz dodatne povoljnosti za klijente, banka jasno pokazuje da u fokus stavlja potrebe svojih klijenata. S obzirom na to da Lovćen banka obilježava značajan jubilej, u pripremi je niz benefita i iznenađenja za naše cijenjene klijente.”

Podsjećamo da specijalna ponuda gotovinskih kredita traje do 30. aprila tekuće godine a zahtjevi se već mogu predati i u novoj filijali na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 131 u Podgorici. Radno vrijeme filijale je radnim danima od 8.00 do 15.30 časova, i subotom od 8.00 do 12.30 časova.

 

Advertisement

Promo

Prvo Pet-Friendly taksi udruženje sa najpovoljnijim cijenama u gradu

Da li tražite pouzdani taksi koji će zadovoljiti vaše potrebe, a istovremeno omogućiti udobnost i vašem ljubimcu? Sigma Taxi je tu da ispuni vaše zahtjeve! Kao prvo pet-friendly taksi udruženje u Danilovgradu, Sigma Taxi nudi sigurne i udobne vožnje za vas i vašeg ljubimca.

Zašto odabrati Sigma Taxi

Pet-Friendly Usluga: Sigma Taxi je prvi u Danilovgradu koji srdačno dočekuje i vašeg ljubimca. Vaš ljubimac je više od dobrodošao u našim vozilima, pružajući vam bezbrižnu vožnju.

Najpovoljnije Cijene: Razmišljate o svom novčaniku? Sigma Taxi nudi najkonkurentnije cijene vožnje u gradu, bez kompromisa na kvalitetu usluge. Putujte ekonomično i bez stresa s našim transparentnim tarifama.

Profesionalni Vozači: Naši vozači su obučeni da pruže vrhunsku uslugu i brinu o vašoj udobnosti tokom vožnje. Sigurnost i zadovoljstvo naših putnika su naš prioritet.

Jednostavno Naručivanje: Jednostavno pozivom na 068 252 251, možete brzo i lako rezervisati vožnju. Bez čekanja ili nepotrebnog gubljenja vremena.

Rezervišite Vašu Vožnju danas!

Sigma Taxi je Vaš idealan izbor za udobne, sigurne i pristupačne vožnje u Danilovgradu.

Sigma Taxi – Vaš Pouzdani Partner za Vožnju u Danilovgradu

Nastavite čitanje

Promo

La Parisienne, Novo Selo, Danilovgrad traži pojačanje u proizvodnom pogonu!

Otvorena radna mjesta:

Radnici u pekarstvu
Slastičari
Domaćice
Vozači
Magacioneri
Higijeničarke

Postanite dio našeg uspješnog tima. Pošaljite svoj životopis na: [email protected]

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem telefona: +382 69 419 911.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije