Lista 75 poslovnica gdje deponenti Atlas banke mogu podići svoj novac
Investitor.me

NOVA NAGRADNA IGRA ZA KORISNIKE VISA KARTICA SOCIETE GENERALE BANKE MONTENEGRO

Societe Generale banka Montenegro pokrenula je novu nagradnu igru za korisnike VISA kartica pod nazivom ”VISA karticom kupi i novi auto pokupi”. 

Svi korisnici VISA Electron, VISA Debit, VISA Classic i Visa Gold kartica izdatih od Societe Generale banke Montenegro koji u periodu od 1.jula do 31. avgusta 2018. godine budu obavili makar jednu transakciju, odnosno plaćanje ovim karticama, u iznosu od najmanje 5€, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu ili kupovinu putem interneta, imaju pravo učešća u nagradnoj igri. Nakon svake tri obavljene transakcije, bilo kojom od navedenih VISA kartica, povećava se šansa za osvajanje nagrade.

Glavna nagrada je novi automobil TOYOTA Corolla.

Ovom akcijom Societe Generale banka Montenegro želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, kao i da podstakne nove korisnike da se tokom trajanja nagradne igre opredijele za aktiviranje neke od pomenutih VISA kartica Societe Generale banke Montenegro.

Izvlačenje imena dobitnika nagrada obaviće se 5. septembra 2019. godine.

Takođe pogledajte

Ambasada Bugarske donirala Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju

 Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Danilovgradu dobiće …

Filantropija u/za Danilovgrad, XIX i XX vijeka

Riječ filantropija vodi porijeklo od grčkih riječi philos-prijatelj (ljubav), i anthropos-čovjek (čovječanstvo). Prevodi se kao …

Оставите одговор

%d bloggers like this: