Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Poziv za lokalne Nevladine organizacije Dan planete Zemlje 2018

Poziv za lokalne Nevladine organizacije Dan planete Zemlje 2018

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom poziva zainteresovane lokalne NVO da predlože aktivnosti za zajedničku realizaciju povodom promovisanja međunarodne manifestacije “Dan Planete Zemlje” 2018. godine. Pravo učešća na ovom Pozivu imaju lokalne nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori, isključivo sa sjedištem u primorskim opštinama (Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar i Ulcinj), odnosno opštinama obuhvaćenim zonom morskog dobra.

 

Cilj ovog Poziva je saradnja sa nevladinim organizacijama i dobijanje najboljeg predloga za realizaciju lokalnih aktivnosti povodom obilježavanja 22. aprila, Dana Planete Zemlje u svakoj od 6 primorskih opština, a koje imaju za cilj zaštitu obale, mora i podmorja.

Ovim pozivom je planirana dodjela finansijskih sredstava za najbolje ponuđeno riješenje promovisanja Dana Planete Zemlje i to, za po jednu aktivnost u svakoj opštini pojedinačno, u iznosu od bruto 500 eura.

Kompletan poziv, kao i uslove koje moraju ispunjavati predložene aktivnosti, možete pogledati na linku http://www.morskodobro.com/index.php/home/vijesti/1688-poziv-lokalnim-nevladinim-organizacijama-za-saradnju-povodom-obiljezavanja-dana-planete-zemlje-2018-godine

Prijave na Poziv sa Projektom i pratećom dokumentacijom podnose se na Arhivu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, zaključno sa 02. aprilom 2018. godine do 16 časova.

Takođe pogledajte

online prodavnica rukotvorina

Najveća online prodavnica rukotvorina na Balkanu sa sjedištem u Danilovgradu

Zasigurno ste u poslednje dvije godine imali priliku čuti za Kukicu – Marketplace rukotvorina i …

,,Obučavanje, zapošljavanje mladih lica sa smetnjma u razvoju"

NVU “Rastimo zajedno” od 2. avgusta radi sa licencom: “Sjajan uspjeh tima iz Danilovgrada”

NVU “Rastimo zajedno” od 2. avgusta radi sa licencom za obavljanje djelatnosti iz oblasti dječje …

Оставите одговор

%d bloggers like this: