Premium Oglasi na portalu Volim Danilovgrad - Volim Danilovgrad
Connect with us

Promo

Premium Oglasi na portalu Volim Danilovgrad

Omogućili smo da u okviru najposjećenijeg danilovgradskog portala napravite personalizovanu reklamu. Ukoliko se odlučite za kreiranje Premium oglasa predlažemo da to učinite putem računara ili laptopa.

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

SMS reklamu je moguće realizovati  putem mobilnog telefona.

Riječ je o banerima koji će biti pozicionirani na stranicama koje su rezervisane za prenošenje novosti i aktuelnosti, odnosno unutar članaka na portalu Volim Danilovgrad.

Baneri biće postavljeni unutar članka nakon trećeg paragrafa (dimenzije 300×250).

Ono što je posebna vrijednost i novina je to što se plaćanje oglašavanja vrši jednostavnim slanjem SMS sa Vašeg telefona.

Oglas (baner) može biti klasičan foto baner ili tekstualan.

Linkovanje banera može biti ka Vašoj Facebook stranici, website-u ili broju telefona (broj telefona se direktno poziva klikom na baner).

Cijena zakupa od 2000 prikazivanja oglasa iznosi 3.2€ + standardna cijena poruke.

Kampanja je automatizovana i traje do isteka zakupljenog iznosa prikazivanja. Kampanja će, radi optimizacije serviranja, jednom posjetiocu biti prikazana najviše 3 puta u toku jednog dana. 

Prije slanja PREMIUM OGLASA (banera) prethodno pročitajte uputstva u nastavku:

 1. Da biste poslali PREMIUM OGLAS neophodno je da pošaljete SMS poruku klikom na crveno dugme SMS KAMPANJA
 2. Na formi za SMS naplatu pratite jednostavna uputstva
 3. Nakon uspješne naplate bićete preusmjereni na stranu za dodavanje PREMIUM OGLASA (banera)
 4. Na strani za dodavanje PREMIUM OGLASA (banera) popuniti obavezna polja
 5. Vaš PREMIUM OGLAS (baner) stiže na obradu kod Administratora
 6. PREMIUM OGLAS (baner) će biti vidljiv na sajtu najkasnije za 45 minuta
 7. Po isteku zakupljenog broja prikazivanja po SMS-u, 2000 prikazivanja, PREMIUM OGLAS (baner) se automatski gasi
 8. PREMIUM OGLAS (baner) će jednom posjetiocu portala biti prikazan najviše 4 puta u toku jednog dana

Mobile Payments by Fortumo


Portal Volim Danilovgrad Vaše Lične podatke neće dijeliti sa trećim licima već koristiti isključivo za potrebe Vašeg oglašavanja.

Jednom SMS porukom je moguće zakupiti maksimalno 2000 impresija. Ukoliko želite zakupiti više impresija, pišite nam na Facebook stranici Volim Danilovgrad

Politika privatnosti

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Ekonomija

Seljak i VD: Izvještaj distribucije poljoprivrednih proizvoda u Danilovgradu

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

U periodu od 23. 03. do 12. 04. na temu distribucije poljoprivrednih proizvoda na sajtu seljak.me sa teritorije opštine Danilovgrad dobijeni su sledeći podaci:

Iz oblasti stočarstva dobijeni su sledeći rezultati:

Iz kategorije svinjarstva u ponudi su bila prasad, prasice, mangulica sa prasadima i nerasti. Cijena prasadi bila je 70€ ili po kilogramu žive mjere od 3.50€ do 4€. Prasice su bile od 300€ do 600€, mangulica sa prasadima 550€, dok je cijena nerasta bila 250€ ili po kilogramu žive mjere od 3€ do 3.50€.

Iz kategorije govedarstva u ponudi su bile mlade krave za držanje po cijeni od 600€ do 700€, steone krave od 850€ do 1500€ i krave sa teladima 1500€. Cijena teladi starosti 5 dana iznosila je 250€, dok su telad starosti 3 mjeseca bila od 550€ do 750€. Junice su bile po cijeni od 750€ do 900€, dok su se bikovi mogli naći po cijeni od 1250€.

Iz kategorije ovčarstva i kozarstva dobijeni su sledeći podaci: cijena ovaca sa jagnjadima bila je od 140€ do 160€. Ovce su se mogle naći po cijeni od 150€, mlade jagnjice 100€, ovnovi 250€ i šilježad 120€. Cijena koza sa jaradima kretala se od 100€ do 200€, koze su bile od 80€ do 180€ i jarice po cijeni od 70€.

Iz kategorije živinarstva u ponudi su bila pilad po cijeni od 1€ do 4€, pilad tovnih ćurki od 5.50€ do 7€, pilice 6.50€. Koke nosilje su bile od 5€ do 7€ po kljunu, domaće kokoške od 7€ do 8€, pijetlovi 20€. Patke ruanke su bile 50€ par, prošlogodišnje patke kaki kembel 25€ i japanske patke (3+1) 60€.

Iz kategorije pčelarstva u ponudi je bilo 18 pčelinjih društava sa LR košnicama po cijeni od 150€ i 12 pčelinjih društava sa LR košnicama po cijeni od 130€.

Iz kategorije biljne proizvodnje izdvajamo balirano sijeno po cijeni bale od 2.50€, ovčije i kravlje đubrivo po cijeni dzaka od 1.50€ dok je cijena sa prevozom 2€. Humus (glistenjak) po cijeni od 15€ za 50 litara. U ponudi je bio rasad paradajza, paprike, krastavca i tikvica po cijeni od 0.35€. Rasad jagode sorte mjesečarka bio je 0.50€, rasad kupine sorte loh nes 0.50€, dok je sjeme djeteline i lucerke bilo po cijeni od 6€ po kilogramu. U poljoprivrednim apotekama Lalićević u ponudi je sjemenski krompir iz Holandije sorti kennebec, agria i spunta po cijeni od 1€ i sjemenski luk.

Iz kategorije prehrambenih proizvoda u ponudi je sok od divljeg šipka, cijena sa šećerom je 3.50€ a bez šećera 3€ po kilogramu. Takođe u ponudi je bila slanina 6€, guščija mast od 7€ do 10€, domaće bijelo brašno 5€ po kilogramu i domaće jabukovo sirće 100% prirodno po cijeni od 3€ po litru.

Iz kategorije stočne hrane izdvajamo pšenicu u zrnu i mljevenu po cijeni od 0.35€ do 0.50€.

U ponudi su bili placevi po cijeni 12€ po m2 i zemljište po cijeni 5€ po m2.

Takođe su u ponudi bila drva u trupčevima i cijepana po cijeni od 45€ do 50€.

Iz kategorije mehanizacije u ponudi su bili motokultivatori po cijeni od 350€ do 1400€.

Iz kategorije opreme za biljnu proizvodnju u ponudi je bio plastenik po cijeni od 550€. Pumpa za navodnjavanje 400€ i trofazni motor za navodnjavanje 400€.

Iz kategorije opreme za stočarstvo u ponudi je bio inkubator kapaciteta 50 i 100 jaja po cijeni od 60€ do 80€, kavezi za prepelice kapaciteta 20 do 25 kljunova po cijeni od 25€ i muzilica 300€.

Iz kategorije usluga izdvajamo košenje, čišćenje, obradu zemljišta, mljevenje žitarica, šišanje ovaca i ručno cijepanje i slaganje drva.

Sve oglase sa teritorije opštine Danilovgrad možete pogledati klikom OVDJE

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Regional Youth Peace Lab 2021: Riješi problem, osvoji nagrade i pokreni promjene

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Udruži se, riješi regionalni problem uz pomoć eksperata i mentora i osvoji nagrade.

Imaš 18 do 30 godina? Porijeklom si iz regije Zapadnog Balkana? Želiš kreirati rješenja kojim ćeš direktno uticati na svoju budućnost? Želiš osvojiti vrijedne nagrade?

Regionalno takmičenje Regional Youth Peace Lab 2021 je prilika za tebe! Nudimo ti priliku da:

 • Upoznaš mlade ljude sličnog razmišljanja, godina, profila i interesovanja, radiš u timovima na stvaranju novih ideja s kojima mogu značajno doprinijeti izgradnji mira u regiji;
 • Koristiš interaktivnu, 3D virtuelnu platformu koja olakšava komunikaciju i saradnju između mladih u regionu;
 • Učiš od 12 mentora iz regiona, eksperata iz oblasti izgradnje mira, pisanja javnih politika i javnog zagovaranja koji će ti pomoći da u razvoju predloga javnih politika unutar jednog od tri izazova:
  • Obrazovanje – kvalitet i reforma obrazovanja u regiji kako bi se bolje odgovorilo na izazove 21. vijeka,
  • Mobilnost mladih – mobilnost mladih u regionu u pogledu studiranja, putovanja, rada i učenja,
  • Mir i nasljeđe prošlosti – opterećujuće nasljeđe traume postkonfliktnih generacija;
 • Osvojiš vrijedne nagrade i dobijes certifikat o učešću, i osvojiš Amazon Kindles i poklon vaučere iz nagradnog fonda od preko 5000 USD.

Osnove takmičenja: Timovi će imati zadatak da pripreme osnovne elemente javne politike uz podršku mentora. Rješenja će biti predstavljena javnosti kroz trominutno video izlaganje. Najbolje predloge će odabrati publika koja će kroz platformu uživo glasati za svoje favorite.

Pored toga, najbolji predlozi javnih politika biće objavljeni u WB6 Youth Policy Book i Vodiču za razvoj inovativnih javnih politika.

Regional Youth Peace Lab (RYPL) 2021. organizuju Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), Fond za izgradnju mira Ujedinjenih nacija (PBF), Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) i Populacijski fond Ujedinjenih nacija (UNFPA), u saradnji s Fondacijom Mozaik, kompanijom Beyond42 i agencijom Mašta.

Zainteresovani iz regije Zapadnog Balkana mogu se prijaviti za učešće do srijede, 14. aprila do 23:59 sati. Formu za prijavu i više informacija možete naći ovdje, a za sve pitanja na raspolaganju vam je e-mail [email protected].

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
Углавном облачно
06:0119:25 CEST
Осећај: 2°C
Ветар: 21km/h NNW
Влажност: 53%
Притисак: 1018.96mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
18/8°C
13/8°C
15/6°C

Facebook

Instagram

Najčitanije