Britanski “Gardijan”, na osnovu preporuka svojih čitalaca, uvrstio je morački predio i Kolašin među deset najatraktivnijih lokacija u Evropi.

Povoljna klima, šuma, mir i čist vazduh pogoduju zdravlju, prevenciji i liječenju mnogih bolesti. Na planini je čak i vjetar ljekovit.

Sedam dana je dovoljno da osjetite sve ove blagodeti. Iskustvo putovanja i odmora, nakon planine, dobija novu dimenziju.

Na porodičnom gazdinstvu Dulović, u udobnom smještaju, imate priliku doživjeti planinski mir i tišinu.

Svjež vazduh na planini doprinosi zdravlju organizma na mnoge načine. Osim što može da bude odlična prevencija bolesti, odličan je i za liječenje mnogih od njih.

Planinski vazduh prvenstveno jača imunitet, poboljšava krvnu sliku, povoljno utiče na povlačenje kožnih oboljenja, ublažava alergijiske reakcije i normalizuje pritisak.

Osim na bolju zdravstvenu sliku, planinski vazduh nesumnjivo utiče i na bolji unutrašnji osjećaj. Nekoliko dana na planini je odličan recept za izlazak iz depresije, pobjedu anksioznosti ili istinski odmor bez telefona, posla i drugih obaveza.

Nakon jednog planinskog “tretmana”, osjećaćete se bolje, snažnije i spremnije za posao, druženje i sve drugo što vaša svakodnevica podrazumijeva.

Ako želite doživjeti tradicionalni smještaj na katunu, pozivamo Vas da posjetite neku od naših porodičnih kolibica.

Osjetite kako su živjeli naši stari.

Želite nas posjetite? www.dulovic.me