Connect with us

Hronika

Uhapšen Danilovgrađanin: Vozio sa 2,9 promila alkohola u krvi

Asian men drink alcohol in the car and using mobile phones while driving.

Danilovgradska policija sinoć uhapsila vozača J.K. (35) koji je upravljao vozilom sa 2,9 promila alkohola u organizmu.

“On je priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana”, objavila je Uprava policije na Tviteru.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Hronika

U Strahinićima policija pretresla stan, pronašli narkotike i oružje, uhapšena jedna osoba

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su realizujući operativna saznanja, a u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.B. (25) u mjestu Strahinići u Danilovgradu“, kazali su iz UP.

Pronađen je, kako dodaju, i oduzet pištolj sa pripadajućom municijom, lovačka puška, dva manja pvc pakovanja sa saržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, 35 komada puščane i pištoljske municije nepoznate marke i kalibra, jedan mobilni telefon, pvc maska za lice, futrola za pištolj, gumena palica – pendrek, taktički prsluk, osam fabričkih pakovanja tableta bijele boje okruglog oblika i pakovanje streč folije.

„Sa svim navedenim upoznati su nadležni tužioci u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Postupajući tužilac u Višem državnom tužilaštvu će se u odnosu na pronađene narkotike naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji djela, dok je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u odnosu na pronađeno oružje naložio da se M.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija“, naveli su iz UP.

On će, kako dodaju, sjutra uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Gorica: Vlasnički pas napao dvanaestogodišnjeg dječaka, podnesena prijava

Ilustracija, Foto olx.ba

Juče je u mjestu Gorica, prema navodima Željka Kovačevića, vlasnički pas, rase Azijat, napao njegovog dvanaestogodišnjeg  sina.

Sve se, kako kaže Kovačević, dogodilo na seoskom putu kada su sva djeca iz komšiluka kretala na nastavu. Naime, kako kaže Kovačević, njegov sin je stigao do prvih kuća u blizini kada je, iz dvorišta, istrčao vlasnički pas koji je za sobom vukao lanac sa metalnim kolcem. Kovačević pretpostavlja da je pas iščupao iz zemlje lanac koji nije bio dovoljno obezbijeđen. U trenutku kada je vidio da je pas krenuo ka njegovom djetetu, Kovačević je pritrčao sa drvenim kolcem prigrabivši sina i tjerajući psa pobjegao sa djetetom u kuću.

Kovačević je juče podnio i prijavu u Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad, navodeći u istoj da je više puta prijavljivao jer se ova situacija ponavlja. Dvorište vlasnika psa, kako kaže Kovačević, je bez ograde, a pas se ne drži  na adekvatan način. Juče su, ističe Kovačević, djeca svjedočila napadu i pobjegla kućama.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije