Naslovna - Kultura - VRIJEME SVE POKVARILO… ODLOŽEN ZBRKA FEST. ČEKAMO NOVI DATUM…
ODLOŽEN ZBRKA FEST

VRIJEME SVE POKVARILO… ODLOŽEN ZBRKA FEST. ČEKAMO NOVI DATUM…

Zbrka, festival demo bendova koji je trebalo da se održi 1. i 2. maja na Glavi Zete, odložen je zbog loših vremenskih prilika. Tim povodom, organizatori su objavili i zvanično saopštenje koje možete da pročitate u nastavku…

Dragi prijatelji,

Zbog najavljenog velikog nevremena za 1. i 2. maj i najavljenih obilnih padavina i niskih temperatura koje bi ugrozile koncept festivala, kvalitet programa pa i sam festival i bezbednost svih učesnika, prinuđeni smo na odlaganje festivala Z.B.R.K.A.

Najava obilnih padavina u periodu 1. i 2. maja je za posledicu već imala otkazivanje jednog broja televizijskih ekipa, a svako dalje insistiranje na održavanju festivala pod navedenim okolnostima dovodi u rizik da festival izgubi na kvalitetu, kao i osnovni koncept.

Nevreme nije nešto što po pravilu utiče na održavanje nekog rock festivala, ali zbog mesta održavanja i samog koncepta, festival Z.B.R.K.A. ima svojih specifičnosti koje nas obavezuju da ne smemo praviti kompromise koji mogu ići na štetu izvođačima, posetiocima, tehničkoj podršci, sponzorima i prijateljima festivala ali i samom konceptu manifestacije.

Kako se festival održava na terenu koji je veoma udaljen od grada, kako je jedna od osnovnih ideja i besplatno kamp naselje u kome će posetioci boraviti u toku festivala, kao i da je naš festival i u svom imenu namenjen i bajkerima, doneta je odluka da promenimo termin održavanja festivala.

Novi termin održavanja festivala biće poznat uskoro i odredićemo ga u dogovoru sa svim najavljenim izvođačima.

Kupljene ulaznice važiće i u novom terminu, a svi koji iz bilo kog razloga ne budu mogli ili želeli da iskoriste svoje kupljene ulaznice u novom terminu, mogu nas kontaktirati radi povraćaja novca.

Iskreno se izvinjavamo zbog novonastale situacije, ali verujemo da je doneta odluka u interesu svih, a prevenstveno u najboljem interesu publike i izvođača jer želimo da boravak na našem festivalu ostane u najlepšem sećanju svima koji na bilo koji način budu prisutni na ovoj lepoj regionalnoj manifestaciji.

Srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da budete strpljivi dok ne objavimo novi termin održavanja festivala, a mi obećavamo da ćemo opravdati ukazano poverenje.

Mi samo da dodamo da se šire dezinformacije u vezi  Zbrke, pa apelujemo da se o festivalu informišete isključivo na zvaničnoj Facebook stranici gde će redovno biti objavljivane sve najnovije informacije.

Takođe pogledajte

SJEĆANJE NA MILANA DUGA KRIVOKAPIĆA

Omaž Milanu Dugu Krivokapiću kojim je obilježeno 11 godina od smrti pjesnika, novinara-hroničara nikšićke svakodnevice, …

“Taurunum Boy” u Centru za kulturu Danilovgrad

U danilovgradskom Centru za kuluru, 20. decembra sa početkom u 17h biće upriličeno prikazivanje dokumentarnog …

Оставите одговор

%d bloggers like this: