ODLOŽEN ZBRKA FEST

Zbrka, festival demo bendova koji je trebalo da se održi 1. i 2. maja na Glavi Zete, odložen je zbog loših vremenskih prilika. Tim povodom, organizatori su objavili i zvanično saopštenje koje možete da pročitate u nastavku…

Dragi prijatelji,

Zbog najavljenog velikog nevremena za 1. i 2. maj i najavljenih obilnih padavina i niskih temperatura koje bi ugrozile koncept festivala, kvalitet programa pa i sam festival i bezbednost svih učesnika, prinuđeni smo na odlaganje festivala Z.B.R.K.A.

Najava obilnih padavina u periodu 1. i 2. maja je za posledicu već imala otkazivanje jednog broja televizijskih ekipa, a svako dalje insistiranje na održavanju festivala pod navedenim okolnostima dovodi u rizik da festival izgubi na kvalitetu, kao i osnovni koncept.

Nevreme nije nešto što po pravilu utiče na održavanje nekog rock festivala, ali zbog mesta održavanja i samog koncepta, festival Z.B.R.K.A. ima svojih specifičnosti koje nas obavezuju da ne smemo praviti kompromise koji mogu ići na štetu izvođačima, posetiocima, tehničkoj podršci, sponzorima i prijateljima festivala ali i samom konceptu manifestacije.

Kako se festival održava na terenu koji je veoma udaljen od grada, kako je jedna od osnovnih ideja i besplatno kamp naselje u kome će posetioci boraviti u toku festivala, kao i da je naš festival i u svom imenu namenjen i bajkerima, doneta je odluka da promenimo termin održavanja festivala.

Novi termin održavanja festivala biće poznat uskoro i odredićemo ga u dogovoru sa svim najavljenim izvođačima.

Kupljene ulaznice važiće i u novom terminu, a svi koji iz bilo kog razloga ne budu mogli ili želeli da iskoriste svoje kupljene ulaznice u novom terminu, mogu nas kontaktirati radi povraćaja novca.

Iskreno se izvinjavamo zbog novonastale situacije, ali verujemo da je doneta odluka u interesu svih, a prevenstveno u najboljem interesu publike i izvođača jer želimo da boravak na našem festivalu ostane u najlepšem sećanju svima koji na bilo koji način budu prisutni na ovoj lepoj regionalnoj manifestaciji.

Srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da budete strpljivi dok ne objavimo novi termin održavanja festivala, a mi obećavamo da ćemo opravdati ukazano poverenje.

Mi samo da dodamo da se šire dezinformacije u vezi  Zbrke, pa apelujemo da se o festivalu informišete isključivo na zvaničnoj Facebook stranici gde će redovno biti objavljivane sve najnovije informacije.