Connect with us

Hronika

Bez komentara: Varvari u Danilovgradu

Published

on

Ostavite komentar

Leave a Reply

Hronika

Saobraćajna nezgoda u naselju Rova

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Danas se u naselju Rova dogodila saobraćajna nezgoda kada je vozilo sletjelo sa puta.

Prema saznanjima našeg portala u ovoj saobraćajnoj nezgodi srećom nema povrijeđenih.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Policija pronašla marihuanu i tablete sa liste opijata

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Pripadnici policije su u Danilovgradu, sprovodeći pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, juče u jutarnjim časovima u Njegoševoj ulici kontrolisali lice N.Đ. (28) iz toga grada. Kod njega je pronađeno jedno manje pakovanje marihuane, te će protiv Danilovgrađanina biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

“Policija je preduzela dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti te došla do sumnje da je N.Đ. nabavilo opojnu drogu kod N.B. (27) iz Podgorice”, saopštila je policija.

Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.B. u Podgorici gdje je pronađeno 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, sedam tableta buprenofina, 32 tablete ksalola, kao i jedna ručno pravljena cigareta sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. „džoint“.

“Upoznat je nadležni tužilac po čijem nalogu je N.B. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, zaključuje se u saopštenju.


Naslov: Uhapšen Danilovgrađanin: Policija pronašla marihuanu i tablete sa liste opijata promijenjen je u Policija pronašla marihuanu i tablete sa liste opijata , nakon telefonskih poziva osobe iz Danilovgrada sa istim inicijalima kao i osoba koja je kontrolisana u Njegoševom parku.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije