Naslovna - Novosti - Društvo - Crnogorska komercijalna banka i Podgorička banka donirale televizijsku opremu JU Zavodu “Komanski most”

Crnogorska komercijalna banka i Podgorička banka donirale televizijsku opremu JU Zavodu “Komanski most”

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, još jednom su potvrdile svoju namjeru da dugoročnim društveno odgovornim djelovanjem utiču na poboljšanje uslova života i rada u našoj zajednici. Zahvaljujući njihovoj ovogodišnjoj vrijednoj donaciji, sobe u kojima borave korisnici usluga JU Zavod „Komanski most“  u Podgorici opremljene su televizijskom opremom.

Naše je nastojanje da, kao društveno odgovorne kompanije, pokažemo kontinuitet brige prema članovima našeg društva i zajednici u cjelini. Zajedničkom donacijom želimo da doprinesemo boljem i prijatnijem boravku u ovom ambijentu, svim licima kojima su neophodne usluge ovog Zavoda. Drago nam je što smo i ove godine bili u prilici da izađemo u susret njihovim potrebama i što je donacija istovremeno i svojevrstan poklon povodom njihovog jubileja – 43 godine postojanja.“ – izjavila je Maja Vukčević, direktorka Kabineta Glavnog izvršnog direktora i Direkcije za upravljanje ljudskim resursima CKB banke.

U pratnji direktora ustanove, gospodina Vaselja Dušaja, predstavnici banaka obišli su smještajne kapacitete i upoznali se sa planovima njihovog daljeg rada.

Direktor Dušaj zahvalio je bankama na vrijednoj donaciji: „ Donacija CKB i Podgoričke banke je od velikog značaja za našu ustanovu. Mi veoma cijenimo svako nastojanje ovih banaka da nam pomognu bilo novčano ili materijalnom donacijom, a posebno smo zahvalni što je inicijativa za ovu donaciju potekla upravo od njih.“

Djelatnost JU Zavoda „Komanski most“ obuhvata zbrinjavanje, obrazovanje, radno-okupaciono angažovanje i zdravstvenu zaštitu lica sa posebnim potrebama.

Takođe pogledajte

SJUTRA JE ARANĐELOVDAN

Pravoslavni vjernici i Srpska pravoslavna crkva sjutra slave Sabor svetog Arhangela Mihaila ili Aranđelovdan. Po …

Danas sjednica Skupštine opštine Danilovgrad

Budžet Danilovgrada za 2020. godinu veći za oko 660.000 eura

Planirani budžet Danilovgrada za narednu godinu 6.335.000,00 eura, odnosno 663.113 eura više u odnosu na …

Оставите одговор

%d bloggers like this: