Connect with us

Hronika

Krivična i prekršajna prijava zbog ulične prodaje narkotika

Budvanska policija je juče, sprovodeći aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, lišila slobode Danilovgrađanina nastanjenog u Budvi zbog krivičnog djela, a protiv jedne osobe podnijela prekršajnu prijavu.

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Policijski službenici su juče, kako se navodi u saopštenju, postupajući po naredbi suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi G.N. (32) iz Danilovgrada sa boravkom u Budvi i pronašli i oduzeli amfetamin, kokain, vagu za precizno mjerenje, dva sredstva komunikacije i novac u iznosu od 1.015 eura za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom opojnih droga.

“Policija je došla do sumnje da dio pronađenog kokaina, tačnije 1,3 grama ove opojne droge, pripada F.Đ. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se G.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv F.Đ. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, navode u Upravi policije.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Hronika

Udes u Kosiću: Povrijeđena četiri lica

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U mjestu Kosić, na putu Podgorica-Danilovgrad, danas je u 10.30 sati došlo do udesa u kojem su četiri lica povrijeđena.

U udesu su učestvovala dva motorna vozila.

Povrijeđeni su prebačeni u KBC.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Zeta i dalje trpi

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Za ovakvo stanje, kako je pokazalo istraživanje CIN-CG/BIRN/Monitor, odgovorni su prije svih Uprava za vode, Agencija za zaštitu životne sredine, inspekcijske službe i Vladini resori koji dopuštaju rad ozbiljnih zagađivača, iako te kompanije često nemaju ekološku saglasnost, vodnu dozvolu i druge dokaze o kvalitetu materija koje ispuštaju u rijeku i uticaju na životnu okolinu.

U nastavku video na kojem se mogu vidjeti otpadne vode koje dolaze sa obližnje mljekare.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije