Kviz Slagalica online – Uživajte u svom omiljenom kvizu - Volim Danilovgrad
Connect with us

Tehnologija

Kviz Slagalica online – Uživajte u svom omiljenom kvizu

Kviz Slagalica online

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Kviz je toliko popularan da je dobio i svoju aplikaciju, websajt, facebook i instagram stranicu. Jedno od popularnijih mjesta da igrate online Slagalicu je i njihova webprezentacija slagalica.tv

Na sajtu Slagalice možete registrovati novi nalog. Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se ovdje. Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Kviz Slagalica online

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.

Ako ste ikada želeli da se oprobate u Slagalici, a niste imali dovoljno hrabrosti ili vremena da se prijavite za TV emisiju, jednostavno posjetite https://www.slagalica.tv/. Ovde možete igrati igre iz Slagalice protiv drugih posetilaca ove web prezentacije. Svakog dana počinje novi krug i svi takmičari dobijaju identična pitanja, brojeve, itd. Na sajtu postoji i  supervizor, koji nagleda da igrači ne ‘varaju’ računar, prilikom ocenjivanja tačnosti odgovora.

Pravo učešća imaju svi koji imaju naloge na Facebook-u, Yahoo-u, Google-u, a oni koji ih nemaju, moraju se registrovati na sajtu. Moguće je igrati igrice i anonimno, ali onda ne ulazite u rang listu.

Aplikaciju za Vaše android telefon možete preuzeti na sledećem linku  dok za vaš iPhone to možete učiniti OVDJE

Slagalica je svima nama omiljeni kviz. Ako ste ikada želeli da se oprobate u Slagalici, ovo je pravo mesto za Vas. Ovde možete igrati igre protiv svih ostalih posetioca ove web prezentacije.

Svakog dana počinje novi krug i svi takmičari dobijaju identična pitanja, brojeve, itd. Tu je i naš supervizor, koji nagleda da igrači ne ‘varaju’ računar prilikom ocenjivanja tačnosti odgovora. Obavezno pročitajte pravila igre da bi Vam bilo jasnije kako igre funkcionišu.

Izvor: www.mojmob.mewww.slagalica.tv

Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Tehnologija

Google Play prodavnica dobila redizajn i ažuriranje

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Stiglo je novo ažuriranje Google Play prodavnice koje donosi novu navigaciju i prepravljena podešavanja. Kada do vas stigne ažurirana verzija, plavi “oblačić” će istaći avatar vašeg profila u gornjem desnom uglu. Trenutni account je naveden na vrhu, a ostali su sakriveni dok ne dodirnete “expand”. Ispod toga, Google navodi vaš Play Point status sa trakom napretka.

Stranica „My apps & games“ je nepromijenjena, ali „Library“ je nova i ima linkove do liste želja, Google TV/Play filmova i TV i knjiga. „Payments and Supscription“ objedinjeni su na jednoj stranici, a sledeća je „Play Protect“. „Notifications and offers“, kao i „Play Pass“, pomereni su nadole.

Settings i Help & Feedback zaokružuju listu. Sve u svemu, ova nova navigacija odražava tendenciju da Google postupno ukida navigation drawers na Androidu, s obzirom na njihovu opštu nekompatibilnost sa navigacijom pokretima. Meni „Settings“ je obnovljen. Tehnički je to još uvek jedna dugačka lista, ali četiri glavna odeljka su podrazumevano skrivena – General obuhvata account, auto-update, preferences, User controls obuhvata fingerprint, purchase authentication, Family obuhvata Parental control, parent guide i About sadrži Play Store, build version i device certification.

(pcpress)

NASTAVI SA ČITANJEM

Tehnologija

Pazite šta instalirate: Novi Android virus se pretvara da je update sistema

Zaradite na telefonu - Android uređaji

Pratite portal Volim Danilovgrad na Instagramu Klikom ovdje

Istraživači koji se bave bezbjednošću na telefonima saopštili su da postoji novi Android malware, koji se maskira kao “kritično ažuriranje sistema” i može preuzeti potpunu kontrolu nad uređajem korisnika i ukrasti im podatke.

Zlonamjerni softver je pronađen u aplikaciji pod nazivom “Ažuriranje sistema” koja je potrebno da se instalira izvan Google Play-a, Android prodavnice aplikacija. Jednom kada je korisnik instalira, aplikacija se sakriva i krišom hakerima šalje podatke sa uređaja žrtve.

U kompaniji za mobilnu zaštitu Zimperium, koja je otkrila malicioznu aplikaciju, rekli su da nakon što žrtva instalira zlonamernu aplikaciju, telefonom može da se upravlja sa daljine, piše PCMAG a prenosi B92.

Špijunski softver može da krade poruke, kontakte, obilježivače pregledača i istoriju pretraživanja, snima mikrofonske pozive i ambijentalni zvuk i snima fotografije pomoću kamera telefona. Zlonamjerni softver takođe prati lokaciju žrtve, pretražuje datoteke dokumenata i uzima kopirane podatke iz privremene memorije uređaja.

Ova aplikacija se i vješto sakriva, ali i pokušava da izbjegne hvatanje, tako što šalje djelove fotografija sa telefona umjesto cijelih fotografija i time ne troši veliku količinu podataka.

Izvršni direktor Zimperijuma Shridhar Mital rekao je da je to vjerovatno bio deio ciljanog napada.

“To je nešto najsofisticiranije što smo vidjeli“, rekao je Mital i dodao da misli da je mnogo vremena i truda utrošeno na stvaranje ove aplikacije. “Vjerujemo da postoje i druge ovakve aplikacije i trudimo se da ih pronađemo što je prije moguće”, kaže.

S obzirom da su istraživači potvrdili da je virus instaliran van Google Play prodavnice, sugeriše se da korisnici dobro provjere prije nego što instaliraju bilo šta što nije na provjerenim mjestima poput zvaničnih prodavnica aplikacija, uz napomenu da je najbolje da se aplikacije koje nijesu na sigurnim mjestima uopšte ne instaliraju.

NASTAVI SA ČITANJEM

Sponzorisano

Sponzorisano

Seljak.me i VD

Danilovgrad
Углавном облачно
06:0119:25 CEST
Осећај: 6°C
Ветар: 14km/h NNW
Влажност: 49%
Притисак: 1019.98mbar
УВ индекс: 0
ПетСубНед
18/8°C
13/8°C
15/6°C

Facebook

Instagram

Najčitanije