Connect with us

Društvo

MZ Vražegrmci: U nedelju 25.06. nova radna akcija: Nastavak čišćenja puta L6

Objavljeno

on

Savjet Mjesne zajednice sazvao je novu radnu akciju za nedelju 25.06.2023. sa početkom u 7 časova.

Na akciji, kako stoji na sajtu mjesne zajednice Vražegrmci, nastavak čišćenja lokalnog puta L6 sa pozicije završetka akcije održane 18.06.2023.

Svi raspoloženi stanovnici MZ Vražegrmci su dobrodošli, stoji u pozivu na sajtu MZ Vražegrmci.

Mjesto sastajanja: Dom na Potočilu. U slučaju većeg broja akcijaša, uz dogovor, formiraće se ekipe za čišćenje različitih dionica puta.

Iz Savjeta MZ  preporučili su da se na akciju ponesu trimer, motorna šega, rukavice, vile.

U slučaju loših vremenskih prilika, akcija se odlaže za prvu narednu nedelju odnosno za 02.07, zaključuje se u pozivu.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Društvo

Klub odbornika DPS: Kriza u vlasti evidentna

Objavljeno

on

By

“Klub odbornika DPS je aktivno učestvovao i davao maksimalan doprinos u radu lokalnog parlamenta, a posebno u rješavanju pitanja od vitalnog značaja, i podržavao odluke koje su u korist svih građana”, navode u saopštenju.

 

Evidentno je, dodaju kiz Kluba odbornika DPS Danilograd, kako ne dolazi do realizacije najosnovnijih programskih aktivnosti, a pojedine partije i odbornici već prave otklon od rada parlamenta.

 

“Odbornici opozicije su držali kvorum, a sve u interesu obezbjeđivanja što boljeg života građana. Odbornici DPS konstatuju da je sjednica koja je trebalo da se održi danas, 25.06.2024. godine, a gdje smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, predložena da se održi u petak 28.06.2024. godine?!”, navode u saopštenju.

 

Nefunkcionisanje lokalnog parlamenta je, poručuju, evidentno, što potvrđuje i donošenje odluka uz malu podršku, bez značajnih aktivnosti i izvršenja planskih zadataka.

 

 

“Veliki infrastrukturni projekti se ne realizuju, nažalost vlast je bez ideja i aktivnosti iako su davali velika obećanja, pa takvim svojim ponašanjem očigledno priželjkuju vanredne lokalne izbore”, navode u saopštenju.

Nastavite čitanje

Društvo

Sjutra sanacija ulegnuća na Kujavi, saobraćaj u prekidu na saobraćnici

Objavljeno

on

By

Radovi na privremenoj sanaciji ulegnuća puta na Kujavi započeće sjutra.

Ovo stoji u odgovorima koje je našem mediju dostavila Služba za odnose sa javnošću i protokol. U odgovorima se navodi da će zbog privremene sanacije, počev od 8 sati, doći će do potpune obustave saobraćaja na skretanju sa magistralnog puta m-3  ka mjestu Kujava koja će trajati do završetka radova.

Podsjećanja radi gotovo godinu dana građani putem portala Volim Danilovgrad pokušavaju ukazati na problem lokalne sobraćajnice koja povezuje magistralu Danilovgrad – Nikšić sa naseljem Kujava.

Naime, na početnom dijelu dionice puta koji silazi sa magistrale došlo je do utonuća kolovoza od više desetina centimetara. Za vozače koji nisu upoznati sa problemom ovaj potez puta predstavlja ogroman rizik.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije