Na društvenoj mreži Facebook, osvanuo je poziv za pomoć našoj sugrađanki Indiri Omerović Bajramović iz Spuža.

U nastavku prenosimo poziv za pomoć i podršku Indiri i pozivamo sve ljude dobre volje, da u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu Indiri.

Svi moji Danilovgradjani znaju da je naša sugradjanka Indira, a ujedno i moja školska drugarica, nedavno imala moždani udar . I to, ni manje , ni više nego na svoj rođendan. Uz Božiju pomoć i pomoć ljekara, izvukla se.

Takođe znamo, da je Indira samohrana majka dvoje djece(muž joj je preminuo, a nedavno, nažalost, i majka).

Indira živi od socijalne pomoći, a dok je ovo nije zadesilo, vrijedno je radila kao frizerka, u svojoj kući. U nedavnom razgovoru sa njom, rekla.mi je da joj je bolje i da treba da izadje kući. Međutim, predveče sretnem njenu sestru,koja pazi i njenu i svoju djecu, i saopštava da Indira ipak nije izašla, već da sada ima i meningitis, što joj opet dodatno komplikuje oporavak i povratak kući, kod svoje djece. Ja u šoku, sestra joj u suzama. A, neka to, nego kaže, da je od svog socijalnog primanja morala da plati i kiriju za ovaj mjesec, nešto komunalija i da joj skoro pa, nije ostalo ništa novca (svi znamo koliko iznose socijalna primanja)!!!

E, sad, ja se nadam da nadležni u ovoj opštini prate Indirin slučaj i nastoje da joj pomognu, ali isto tako se nadam, da ćemo se i mi sugradjani organozovati i uplatiti na njen žiro račun, koliko ko, može.

Neka to bude samo mala podrška našoj dobroj i čestitoj, tihoj i vrijednoj Indiri, dok ponovo ne stane na svoje noge, a mi se ujedinimo i pomozimo joj da opet smjerno korača našim ulicama.


Žiro račun na kojem se može izvršiti uplata je ž.r. Indirine ćerke

510000000116698897(CKB banka)
Adela Bajramović