Naslovna - Novosti - NVO Sektor - Obiljezavanje medjunarodnog dana voda – World Water day

Obiljezavanje medjunarodnog dana voda – World Water day

Povodom 22. marta – Medjunarodnog dana voda, NVO Nasa akcija ce posjetiti Bijelo Polje i svojim radom i ucescem u aktivnostima dati svoj doprinos ovom tako vaznom datumu. 

Uz nase partnere NVO Euromost, Sekreterijat za ruralni i odrzivi razvoj, Komunalno preduzece Lim kao i Dom Starih sa kojima planiramo da potpisemo ugovor o saradnji, od 24. marta organizovat ce se akcija ciscenje obale Lima, zatim i donacija kontejnera za otpad za lokacije rijecnih plazi realizovano kroz projekat NVO Euromosta ” Pridruzi se ciscenju obale Lima” i obici postrojenje/kolektor za preciscavanje otpadnih voda da bi mladi imali priliku da vide uticaj ovakvih postrojenja na zivotnu sredinu.

U znak zahvalnosti nasim domacinima omladinci/clanovi NVO Nasa akcija odrzat ce i predavanje o volonterizmu sa fokusom na podsticanje osoba u trecem dobu da budu aktivni ucescnici, volonteri u svojim zajednicama, da su veoma znacajan spoj za generacijsko i medjugeneracijsko djelovanje, i da je volonterizam nevjerovatno potreban za psiho-fizicko zdravlje gradjana svih dobi.

Takođe pogledajte

DG-NET: Markiranje staze na brdu Taraš

Markiranje staze na brdu Taraš i postavljanje instalacija na planinarsko-šetačkoj stazi će se održati u …

online prodavnica rukotvorina

Najveća online prodavnica rukotvorina na Balkanu sa sjedištem u Danilovgradu

Zasigurno ste u poslednje dvije godine imali priliku čuti za Kukicu – Marketplace rukotvorina i …

Оставите одговор

%d bloggers like this: