Naslovna - Novosti - Društvo - Osnovna Škola Milosav Koljenšić – Slap, Danilovgrad
Osnovna Škola Milosav Koljenšić

Osnovna Škola Milosav Koljenšić – Slap, Danilovgrad

Utemeljivač, osnivač i prvi direktor Osnovne škole u Slapu na Zeti bio je profesor Milorad Bogićević, 1951. godine. Danas ova vaspitno-obrazovna ustanova ima 5 područnih odjeljenja u Mijokusovićima, Kujavi, Glavi Zete, Barama Šumanovića i Mosorima.

Renoviran je cjelokupni enterijer, prostorije su opremljene savremenim sredstvima i namještajem, oformljena je kompjuterska učionica sa 6 računara i 1 lap topom i 1 u zbornici, urađen je video nadzor, ugrađen je alarmni sistem, napravljena je ulazna kapija, rekonstruisana krovna konstrukcija, u holu škole instaliran muzički stub gdje učenici za vrijeme odmora rado slušaju muziku, uređeno školsko dvorište oko kojeg je posađena živa ograda- 240 sadnica, urađen je grb škole, napravljene knjige za ljetopis i stručne aktive, oformljena i proširena biblioteka, urađeni novi pečati Škole i biblioteke.

Škola ima školski časopis “Slap”. O kvalitetu rada škole govore visoko ocijenjeni izvještaji nadležnih institucija Ministarstva prosvjete i nauke i Zavoda za školstvo prilikom posjete školi.

Škola ima izuzetnu saradnju sa roditeljima, Mjesnom zajednicom i Lokalnom samoupravom. Svi postignuti rezultati su plod saradnje, jedinstva i harmonije ovog kolektiva.


 

 

Takođe pogledajte

Danas moguća kiša u kontinentalnim predjelima

Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno …

Ponovio bih isto, skočio bih za njim u rijeku

Trinaestogodišnji Đorđe Stojović spašavajući sigurne smrti druga iz rijeke Zete, pokazao je svima šta znači …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: