Connect with us

Hronika

Pas u fazi raspadanja u Spuž

Objavljeno

on

Portalu Volim Danilovgrad prijavljeno je da se u Spužu, na trotoaru u blizini KP Doma, nalazi uginuli pas.

Gospođa koja je prosledila poruku, u toku jučerašnjeg dana pokušala je obavijestiti nadležne iz opštine Danilovgrad da je u popodnevnim časovima šetajući se naišla na potresan prizor. Kako nam je navela u razgovoru od neprijatnog mirisa se ne može proći a sve dodatno otežavaju tropske vrućine.

Uginula životinja se nalazi u fazi raspadanja a neprijatni mirisi se šire okolinom.

“Radim na Cetinju i u poslednjih godinu dana sam imala sjajnu saradnju sa Komunalnim preduzećem Podgorica ,koje odmah nakon obavještenja da se na teritoriji opštine Podgorica nalazi uginula životinja, izlaze na teren i rješavaju problem. Nije mi jasno, kako dalje navodi, iz kog razloga opština Danilovgrad ne može riješiti identične probleme.”
Naša sugrađanka je u proteklih godinu dana uspjela, sa Komunalnim preuzećem Podgorica, ukloniti preko 70 uginulih životinja. Uginule životinje na putu mogu ugroziti zdravlje stanovništvu jer su izvor potencijalne zaraze.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Hronika

Uhapšen Ukrajinac zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloljetnim licem

Objavljeno

on

By

Arrested computer hacker with handcuffs

Policijski službenici danilovgradske policije uhapsilio su osumnjičeno za nedozvoljene polne radnje u vezi sa krivičnim djelom obljuba sa djetetom.

Za ovo djelo će krivično odgovarati V.S. (45) iz Ukrajine, sa prebivalištem u Podgorici. Sumnja se da je u periodu od avgusta 2023. godine do 25. juna 2024. godine, odnosno momenta prijavljivanja, ovo lice seksualno uznemiravalo maloljetno lice staro 13 godina, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.S. lišen slobode.

Nastavite čitanje

Hronika

Pljačka u Ostrogu: Žena iz suvenirnice ukrala novac i nakit

Objavljeno

on

By

Policija u Danilovgradu prošle sedmice identifikovala je i locirala M.O. (47) koja se sumnjiči da je u manastiru Ostrog, iz kase galerije u kojoj se prodaju suveniri, ukrao 500 eura i nakit u vrijednosti od 200 eura.

To je, kako su dodali u policiji, učinila koristeći nepažnju radnice.

„O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu protiv M.O. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila pomenuto krivično djelo“, kazali su u policiji.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije