Connect with us

Hronika

Pas u fazi raspadanja u Spuž

Portalu Volim Danilovgrad prijavljeno je da se u Spužu, na trotoaru u blizini KP Doma, nalazi uginuli pas.

Gospođa koja je prosledila poruku, u toku jučerašnjeg dana pokušala je obavijestiti nadležne iz opštine Danilovgrad da je u popodnevnim časovima šetajući se naišla na potresan prizor. Kako nam je navela u razgovoru od neprijatnog mirisa se ne može proći a sve dodatno otežavaju tropske vrućine.

Uginula životinja se nalazi u fazi raspadanja a neprijatni mirisi se šire okolinom.

“Radim na Cetinju i u poslednjih godinu dana sam imala sjajnu saradnju sa Komunalnim preduzećem Podgorica ,koje odmah nakon obavještenja da se na teritoriji opštine Podgorica nalazi uginula životinja, izlaze na teren i rješavaju problem. Nije mi jasno, kako dalje navodi, iz kog razloga opština Danilovgrad ne može riješiti identične probleme.”
Naša sugrađanka je u proteklih godinu dana uspjela, sa Komunalnim preuzećem Podgorica, ukloniti preko 70 uginulih životinja. Uginule životinje na putu mogu ugroziti zdravlje stanovništvu jer su izvor potencijalne zaraze.
Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Hronika

Maloljetnik upravljao vozilom, oduzeta lovačka puška

Dana 03.12.2023.godine u 17,10 časova postupajući po operativnom informaciji PS SP Ob Danilovgrad kontrolisali su privatno motorno vozilo, Renault klio  sa kojim je upravljalo malodobno lice B.I. , rodjen 02.08.2006.godine u Podgorici, nastanjen u Novo Selo, Opština Danilovgrad.

Prilikom kontrole lica i vozila pronađena je lovačka puška marke Bereta fab.broja B-11690 kalibra 12 mm i 35 komada lovačkih patrona.

Sa događajem je upoznat Državni tužilac  u ODT koji je naložio prikupljanje obaveštenja i da se oružje i municija privremeno oduzmu nakon čega će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji, saopštili su za portal Volim Danilovgrad iz OB Danilovgrad.

NASTAVI SA ČITANJEM

Hronika

Udes na putu Danilovgrad-Spuž, poginuo pješak

Policija je saopštila da je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Sušica, na putu Danilovgrad-Spuž stradao pješak B.T. (1952).

Do nesreće je došlo oko 19.30 časova.

To je saopšteno Portalu RTCG iz Uprave policije.

U toku je uviđaj.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije