Podgorička brda u znaku sporta – Net Active brdska trka

Sjajni Miladinović, Radović i Milošević!

Subota 21.10.2017. mjesto okupljanja Klub ljubitelja prirode “KOTA 601”, 15 sportskih entuzijasta spremnih da trče za promociju ljepota podgoričkih brda. 

Markacija na pješačkoj stazi Gorica – Malo brdo – Duklja (12km)

Ukupna dužina ove trase brdske trke je iznosila 5km. Sa Malog brda se pruža lijep pogled na okolna naselja i planinske vijence. 

Pogled sa Malog brda

Nakon silaska sa Malog brda takmičare je čekao prolazak kroz naselje a potom uspon na Velje brdo. Velje brdo, nekada strateški položaj, sa raznolikom šumom, ispresijecanim putićima, četiri tvrđave predstavlja sakriveni dragulj Podgorice. Takmičari su pred sobom imali zadatak od 7km.

Trasa trke

Sa ciljem na Marezi i sjajnim vremenima imali smo i pobjednike prve brdske trke u Podgorici :

 1. Slavoljub Miladinović  1h 24min

2.  Milan Radović                 1h 29min

3.  Mirko Milošević            1h 29min

Zahvaljujući Kompaniji Okov Slavoljub Miladinović će imati priliku da iskoristi poklon vaučer za kupovinu asortimana iz ponude Kompanje Okov, koja je još jednom prepoznala značaj promocije zdravih aktivnosti i prirodnih ljepota Podgorice. Klub Ljubitelja prirode “KOTA 601” je omogućio drugo plasiranom Milanu Radoviću da zajedno sa svojim društvom bude gost kluba i uživa u prijatnom ambijentu kluba. Treće plasirani Mirko Milošević će imati priliku da zajedno sa Montenegro Phototrekking-om uživa u turama. Nagradu za treće plasiranog je omogućio Net Active

PARTNERI NA DOGAĐAJU KLUB LJUBITELJA PRIRODE PUB “KOTA 601”, TURISTIČKA ORGANIZACIJA PODGORICE, KOMPANIJA OKOV, ONLINE SHOP KUKICA, FOTOGRAFISIME, NVO NAŠA AKCIJA, VISOKOGORCI CRNE GORE, ŠIVENJE I ŠTAMPA PODGORICA, UDRUŽENJE LJUBITELJA GORICE I PRIRODE, CRVENI KRST CRNE GORE Projekat Net Active podržalo Ministarstvo Sporta Crne Gore

Ni malo manje važno, a zbog propusta volontera na terenu, imali smo još jednu kategoriju trke. Dio takmičara je propustio trčanje trase preko Malog brda i trku stoga završio ranije. Fer i sportski duh tokom i nakon trke zahtjevao je dodatnu reakciju organizatora. Stoga je donesena odluka da se takmičarima koji su trku završili bez prolaska trase Malog brda, dodijele prigodne nagrade. Odred izviđača “Njegoš” je takmičarima dodijelio opremu za kampovanje. Sjajni takmičari sa sjajnim vremenima po redosledu pristizanja na cilj su:

    1. Mirko Martinović               0h 54min
    2. Dušan Milošević                0h  55min
    3. Milan Vukotić                     0h 56min

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Uz sjajno druženje, prelijep dan i manje propuste spremamo se da podgorička brda podignemo na viši nivo!

Uskoro after video sa trke

Net Active Sport Tim

Takođe pogledajte

Izložba “Kreativno je bitno” u Centru za kulturu Danilovgrad

Izložba radova učenika Gimnazije ,,Petar I Petrović Njegoš” iz Danilovgrada, polaznika projekta ,,Kreativno je bitno” …

MLADI UČILI O KOMUNICIRANJU KORUPCIJE KROZ UMJETNOST

Centar za građansko obrazovanje (CGO) organizovao je od 7. do 9.februara, u Petrovcu, rad dvije …

Оставите одговор

%d bloggers like this: