ubice mog oca sezona 4

Portal nova.rs odlučio je, da zbog ogromnog interesovanja za prvu epizodu serije “Ubice mog oca 4”, svojim posetiocima omogući da potpuno besplatno pogledaju i drugu epizodu.

Za nedelju dana, na portalu nova.rs početak četvrte sezone pregledan je više od 600.000 puta. Upravo zbog tih neverovatnih podataka i interesovanja publike, odlučili smo da im omogućimo da pretpremijerno pogledaju drugu epizodu, navodi se u saopštenju.

U novoj epizodi Miša Zvornik, besan nakon pokušaja atentata, pokušava da sazna ko mu radi o glavi. Nakon teškog razgovora sa Marjanovićem, Aleksandar se viđa i sa majkom posle dugo vremena. Nastavlja se istraga silovanja i ubistva studentkinje.

Za nestrpljive, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih deset epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON, a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju –  televizoru, kompjuteru ili telefonu, dodaje se u saopštenju United Medie.

Serija se, inače, emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Gledaoci Novu S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogroda, D3i ali i EON platforme.

Nova S je deo United Media, u okviru koje posluje i TV N1.

IZVOR

Četvrta sezona jedne od najpopularnijih domaćih krimi serija “Ubice mog oca” počinje da se emituje na kanalu Nova S u ponedeljak 2. marta, a gledaoci će imati priliku da pretpremijerno besplatno pogledaju prvu epizodu u petak 28. februara na sajtu nova.rs.

ubice mog oca sezona 4

Kompanija United Media će u petak lansirati portal nova.rs, a svi čitaoci koji tog dana posete ovaj novi informativni sajt imaće priliku da među prvima pogledaju prvu epizodu serije “Ubice mog oca”.

Sajt će biti dostupan od 10 časova.

Za sve one koji uživaju u tome da celu sezonu odgledaju odmah, biće omogućena kupovina svih deset epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket Ubice mog oca 4, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Centralni slučaj u novoj sezoni je silovanje, a paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu.

ubice mog oca sezona 4

Standardna glumačka postava pojačana je Slobodom Mićalović, Vojom Brajovićem, Borisom Komnenićem, Aleksandrom Prijović, Mladenom Soviljem. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za United Media snimio Film Danas i „Dandelion production“.

Arena Sport 1 UŽIVO prenos (2018) – VLC/Android

TV Pink Zadruga Uživo 24 sata gledanje